javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

4-Skills voetbaldagen 2018 ook bij v.v.ASWH

 

Dit jaar verzorgen wij de 4-Skills voetbaldagen ook bij top amateurclub v.v.ASWH in Hendrik-Ido-Ambacht. ASWH is natuurlijk de club van Arnoud, waar hij sinds 2 jaar Hoofd Opleidingen is en hoofdtrainer van O19-1.

ASWH bestaat uit meer dan 50 jeugdteams, waar het eerste elftal uitkomt in de landelijke 3e Divisie zaterdag. Vorig jaar streed ASWH nog voor de KNVB beker in Alkmaar tegen AZ, waar het uiteindelijk met 2-0 werd uitgeschakeld.

Arnoud verzorgde 2 jaar geleden al het Nederlands Techniek Kampioenschap bij v.v. ASWH in samenwerking met Sportpartners (nu voetbalscholing.nl) en Rene Meulensteen. Enkele spelers van ASWH behaalden toen de landelijke finale en mochten strijden op Papendal voor het algehele landelijke kampioenschap.

In 2018 zullen meerdere 4-Skills activiteiten bij ASWH gaan plaatsvinden, beginnen met de voetbaldagen.

In de meivakantie zullen de 4-Skills voetbaldagen van 30 april t/m 2 mei 2018 verzorgd worden; in de zomervakantie van 6 t/m 8 augustus 2018.

Iedereen in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar kan zich voor deze voetbaldagen inschrijven; je hoeft geen lid te zijn van ASWH.

Op deze website kunt u alle informatie vinden omtrent de voetbaldagen. U kunt hiervoor deze link gebruiken.

Wij zijn natuurlijk ontzettend blij dat we een nieuwe locatie erbij hebben gekregen, waarmee onze voetbaldagen verder worden uitgebreid.

Inschrijven voor de voetbaldagen bij v.v ASWH is vanaf nu mogelijk. Voor direct inschrijven kun je direct via deze link naar het inschrijfformulier. Wanneer u het inschrijfformulier ingevuld en verstuurd heeft, ontvangt u van ons het welkomstpakket met alle informatie.

We gaan er in 2018 ook bij ASWH een groot voetbalfeest van maken!! Ben jij er ook bij?

Schrijf je in voor 31-12-2017, dan ontvang je maar liefst 10 euro korting voor inschrijving van 2 of 3 dagen. Pak deze dus mee en geef je voor deze tijd nog op.

Heeft u vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met Arnoud:

arnoud@4-skills.nl

06-10515979

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)