Trainers 4-Skills

Graag stellen we u onze trainers voor. De trainers binnen 4-Skills worden opgeleid binnen de visie en missie van 4-Skills via interne cursussen. Hiernaast wordt van de trainers verwacht dat zij zich ook sterk op pedagogisch vlak doorontwikkelen. Hoe ga je om met ieder kind? Hoe daag je elk kind uit naar zijn of haar eigen potentie? Wij stellen hierin hoge eisen aan de trainers, maar geven ze ook alle mogelijkheden om hierin te groeien en te ontwikkelen. Ook de trainers worden zo gestimuleerd steeds beter te worden, om ook in hun carrière eventuele verdere stappen te kunnen zetten. Wij stellen hieronder graag onze hoofdtrainers voor. We hebben verschillende trainers in opleiding, die de hoofdtrainers assisteren. Ook zij zullen in de komende jaren de stap maken richting Hoofdtrainer binnen 4-Skills. 

 

Founder/ Docent/ trainer Nederland

Arnoud Jonker 

Arnoud Jonker (14-05-1980) stond als 21-jarige al als hoofdtrainer voor het 1e elftal van V.V Breda (nu TVC/Breda) Vierdeklasser zaterdag op het veld. Na 6 jaar dit team begeleid te hebben, maakte Arnoud de stap naar Amerika om daar als fulltime trainer aan de slag te gaan bij Soccer Academy; ‘Soccer Centers’ vlak bij New York. Hier trainde en coachte hij teams, vooral uitkomend op regionaal niveau; vergelijkbaar met de divisie-teams in Nederland. Ook verzorgde hij de programma’s van tientallen jeugdvoetbalkampen in de zomer, waar jaarlijks duizenden kinderen op af kwamen. Arnoud heeft hier ook 2 jaar als High School trainer gewerkt en werd director binnen het Talentenprogramma, waar 24 selectieteams voorbereid werden op het spelen van elite toernooien in de zomer.

Terug in Nederland werd Arnoud hoofdtrainer van SV Deurne O17-1 (4e Divisie, periodetitel) en SV Deurne O19-1 (3e Divisie, periodetitel). Ook was hij bij SV Deurne voor 5 jaar Hoofd Jeugdopleidingen.

Na deze 5 jaar vond Arnoud een nieuwe uitdaging bij zijn ‘oude’ club v.v ASWH waar hij als jeugdspeler in de O19-1 heeft gespeeld en een jaar in de selectie senioren. Terug bij v.v.ASWH werd hij trainer O19-1 (4e Divisie) en is dit nog steeds. Naast hoofdtrainer O19-1 is Arnoud ook huidig Hoofd Opleidingen bij ASWH.

 

Teun Nelemans: Assistent trainer Regio Zuid Nederland

Teun (21-5-1999) loopt eigenlijk al vanaf het begin mee als assistent trainer bij 4-Skills. Toen Arnoud in 2012 begon, liet Teun op zeer jonge leeftijd al weten graag te willen assisteren en te leren tijdens de trainingen die Arnoud aanbood. Teun heeft 4-Skills zelfs als maatschappelijk stage ingezet en deze met een zeer goed cijfer behaald.

Teun assisteert Michiel tijdens de vrijdagtrainingen bij SV Deurne en assisteert bij vrijwel alle voetbaldagen e
n 4-Skills evenementen die in het zuiden worden aangeboden. Teun heeft in de jaren ontzettend veel geleerd en neemt steeds vaker ook zelf groepjes kinderen onder zijn hoede.

Teun zit nog op school en speelt zelf in de jeugd van SV Deurne. Wij zijn ontzettend blij Teun al zoveel jaren binnen onze familie te hebben. Teun gaat dit jaar zijn 5e jaar als trainer in binnen 4-Skills.

 

Harm v/d Steen; trainer Regio Zuid Nederland

Ook Harm (26-3-1991) is al 5 jaar werkzaam als trainer binnen 4-Skills. Harm heeft zijn UEFA C diploma, heeft de Meulensteen opleiding gevolgd en heeft naast 4-Skills Arnoud ook geassisteerd als trainer bij SV Deurne O17-1 (4e Divisie) en SV Deurne O19-1 (3e Divisie) Harm is hierna zelf hoofdtrainer geworden bij SV Deurne met SV Deurne O13-1 (Hoofdklasse) O11-1 (Hoofdklasse; 2x kampioen) en nu O19-1 (Hoofdklasse). Harm heeft de PABO gedaan, maar heeft uiteindelijk niet voor het onderwijs gekozen. Hij werkt nu als Material Specialst bij Schneider Electric.

Harm speelt al vele jaren in het vlaggenschip van SV Deurne en heeft al vele awards gewonnen als topscorer van zowel SV Deurne als Regio Zuid KNVB. Harm heeft in zijn jeugdjaren zowel bij FC Eindhoven als Helmond Sport gespeeld. Uiteindelijk is hij weer terug op zijn oude nest gekomen; SV Deurne die hij trouw blijft.

Harm is een zeer ervaren trainer en zeer goed met kinderen. Hij weet precies wat ze nodig hebben en hoe spelers uit te dagen. Zijn pedagogische achtergrond helpt hem hier uiteraard zeer bij. Harm ondersteunt bij de voetbaldagen en andere evenementen binnen 4-Skills na jaren de voetbalschool in Deurne te hebben getraind. Harm is een grote aanwinst voor 4-Skills en zijn blij dat hij zich altijd nog beschikbaar stelt voor het trainen van onze jeugdspelers.

 

Job Steeghs: Trainer Regio Zuid Nederland

Job (6-9-1993) gaat ook al zijn 5e jaar in als trainer bij 4-Skills. Job is in bezit van zijn UEFA C diploma en heeft de Meulensteen opleiding gevolgd. Job heeft verschillende jeugdselecties teams van SV Deurne getraind en doet dit nu samen met Harm bij SV Deurne O19-1.

Ook Job speelt in het vaandelteam van SV Deurne. Job heeft de Hoge Sportopleiding gevolgd aan de Fontys en is nu docent bij bij Laco Sportcentrum Deurne. Job heeft een aantal jaren op vrijdag de 4-Skills voetbalschool van SV Deurne ondersteund, maar vanwege zijn werk lukt hem dit helaas niet meer. Wel is Job betrokken bij de voetbaldagen van 4-Skills en andere evenementen. Ook voor Job geldt dat we ontzettend blij zijn dat hij zich beschikbaar blijft stellen voor de jeugdspelers die bij 4-Skills aan de slag gaan.

 

Thijs Matla: Trainer Regio Zuid Nederland

Thijs is al een zeer ervaren trainer, ondanks zijn jonge leeftijd. Thijs gaat zijn 5e jaar als trainer in bij 4-Skills, waar hij Arnoud al snel assisteerde bij de 4-Skills voetbalschool, voetbaldagen en andere evenementen. Thijs heeft hiernaast verschillende jeugdteams bij SV Deurne getraind en zat in verschillende commissies bij SV Deurne. Thijs heeft 2 rechtenstudies afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Ongelooflijk knap uiteraard. Zijn passie is echter voetbal!! Zijn wens kwam dit jaar in vervulling toen hij na flink wat jaren investeren in zichzelf, hoofdtrainer werd van PSV U10-1. Michiel assisteert Thijs hierbij. Leuk dat twee 4-Skills trainers dus het PSV U10-1 team begeleiden. Het toont de kwaliteit van de trainers die we hebben.

Thijs zal zowel aanwezig zijn bij de 4-Skills voetbalschool v.v Boekel Sport als tijdens de voetbaldagen en andere evenementen binnen 4-Skills. Thijs heeft zich binnen 4-Skills door mogen ontwikkelen en heeft ook aangegeven 4-Skills trouw te blijven. Dat waarderen wij enorm en zijn we zeer blij mee.

Dani Centen: Keeperstrainer Nederland

Dani Centen (6-9-1997) woont in het Brabantse dorpje Beugen. Hij is begonnen met keepen bij Vios’38. Hier werd hij op zijn 9e jaar weggeplukt door NEC Nijmegen. Dani heeft bij NEC alle jeugdelftallen doorlopen tot en met jong NEC. In 2016 vertrok Dani naar Achilles’29 in Groesbeek. Achilles’29 speelde toen nog in de Jupiler League. (2e niveau van Nederland). Helaas degradeerde Achilles’29 vorig seizoen. Verder heeft hij verschillende wedstrijden in het Nederlands elftal voor jeugdspelers mogen spelen. Dit was in de onder 15 en onder 18. Dani is veel bezig met het keepersvak. Dat komt vooral door zijn vader Twan die 15 jaar keeperstrainer is geweest van Achilles’29 en oprichter is geweest van ABC Goalkeeping.  Twan stierf plotseling september 2017 stierf aan een hersenbloeding. Dani besloot het bedrijf van zijn vader te vervolgen. Dani  heeft zijn diploma gehaald voor Keeperscoach 2 en is nu bezig met keeperscoach 3. In zijn tijd bij Achilles ’29 gaf hij keeperstraining aan alle jeugdteams van Achilles’29. Hiernaast is hij keeperstrainer van de selectie en jeugd van Vios’38. Een zeer ervaren trainer dus al, ondanks zijn jonge leeftijd;  gespeeld en getraind op het hoogste niveau!

Roy Gielen: Trainer Regio Zuid Nederland

Roy Gielen (04-01-1998) is profvoetballer bij VVV Venlo ( sinds 2007) en traint hiernaast de O15-1 van RKMSV Meijel. Via de samenwerking RKMSV Meijel en 4-Skills, volgde Roy de trainerscursus van 4-Skills. De visie en missie sprak hierbij Roy enorm aan. Roy is naast een zeer goede voetballer, ook een talentvolle trainer. Ondanks zijn jonge leeftijd, geeft hij leiding aan het 15-1 team van RKMSV Meijel welke uitkomt in de 2e klasse. Roy zal zowel training geven bij voetbalschool 4-Skills/ Boekel sport, als dat hij zal ondersteunen bij de 4-Skills voetbaldagen. Wij wensen Roy ontzettend veel plezier en succes met zijn 1e jaar bij 4-Skills.

 

Sven Pol: Trainer Regio Oost en Midden Nederland

Sven (01-09-1999) heeft de opleiding Sport en Bewegen afgerond. Hiernaast heeft hij zijn diploma behaald tot loop/conditie trainer en heeft hij zijn UEFA C diploma behaald bij de KNVB. Sven traint bij SC Genemuiden binnen de voetbalschool de pupillen spelers gericht op de techniek. Vorig seizoen had hij SC Genemuiden O15-1 onder zijn hoede. 

Sven is een jonge talentvolle trainer, die veel ervaring zal opdoen binnen 4-Skills en zich hierin verder zal doorontwikkelen. Wij zijn zeer blij met Sven binnen de 4-Skills trainingsstaf en wensen hem ontzettend veel plezier en succes.