javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Trainers 4-Skills

De trainers binnen 4-Skills worden opgeleid binnen de visie en missie van 4-Skills via interne cursussen. Hiernaast wordt van de trainers verwacht dat zij zich ook sterk op pedagogisch vlak doorontwikkelen. Hoe ga je om met ieder kind? Hoe daag je elk kind uit naar zijn of haar eigen potentie? Wij stellen hierin hoge eisen aan de trainers, maar geven ze ook alle mogelijkheden om hierin te groeien en te ontwikkelen. Ook de trainers worden zo gestimuleerd steeds beter te worden. Binnen 4-Skills staan we zo ook voor brede ontwikkeling rondom onze trainers om de best mogelijke begeleiding te kunnen blijven aanbieden. 

 

Uitsluitend trainer/coaches en begeleiders die in het bezit zijn van een KNVB-diploma (minimaal UEFA C) en/of een pedagogische achtergrond hebben zijn onderdeel van het 4-Skills team.

4-Skills Soccer Academy zoekt trainers met passie,  jeugdig enthousiasme, maar ook routine, technische kwaliteiten en pedagogische vaardigheden. De trainers krijgen hierbij de mogelijk ook hun eigen kwaliteiten breed in te brengen binnen de programma’s van 4-Skills.  De trainers en begeleiders zorgen er ook voor dat de visie, missie en regels van 4-Skills nageleefd worden zodat alle spelers steeds mogen terugkijken op een fantastische 4-Skills ervaring.