Trainers 4-Skills

Graag stellen we u onze trainers voor. De trainers binnen 4-Skills worden opgeleid binnen de visie en missie van 4-Skills via interne cursussen. Hiernaast wordt van de trainers verwacht dat zij zich ook sterk op pedagogisch vlak doorontwikkelen. Hoe ga je om met ieder kind? Hoe daag je elk kind uit naar zijn of haar eigen potentie? Wij stellen hierin hoge eisen aan de trainers, maar geven ze ook alle mogelijkheden om hierin te groeien en te ontwikkelen. Ook de trainers worden zo gestimuleerd steeds beter te worden, om ook in hun carrière eventuele verdere stappen te kunnen zetten. Wij stellen hieronder graag onze hoofdtrainers voor. We hebben verschillende trainers in opleiding, die de hoofdtrainers assisteren. Ook zij zullen in de komende jaren de stap maken richting Hoofdtrainer binnen 4-Skills. 

 

Founder/ Docent/ trainer Nederland

Arnoud Jonker 

Arnoud Jonker (14-05-1980) stond als 21-jarige al als hoofdtrainer voor het 1e elftal van V.V Breda (nu TVC/Breda) Vierdeklasser zaterdag op het veld. Na 6 jaar dit team begeleid te hebben, maakte Arnoud de stap naar Amerika om daar als fulltime trainer aan de slag te gaan bij Soccer Academy; ‘Soccer Centers’ vlak bij New York. Hier trainde en coachte hij teams, vooral uitkomend op regionaal niveau; vergelijkbaar met de divisie-teams in Nederland. Ook verzorgde hij de programma’s van tientallen jeugdvoetbalkampen in de zomer, waar jaarlijks duizenden kinderen op af kwamen. Arnoud heeft hier ook 2 jaar als High School trainer gewerkt en werd director binnen het Talentenprogramma, waar 24 selectieteams voorbereid werden op het spelen van elite toernooien in de zomer.

Terug in Nederland werd Arnoud hoofdtrainer van SV Deurne O17-1 (4e Divisie, periodetitel) en SV Deurne O19-1 (3e Divisie, periodetitel). Ook was hij bij SV Deurne voor 5 jaar Hoofd Jeugdopleidingen.

Na deze 5 jaar vond Arnoud een nieuwe uitdaging bij zijn ‘oude’ club v.v ASWH waar hij als jeugdspeler in de O19-1 heeft gespeeld en een jaar in de selectie senioren. Terug bij v.v.ASWH werd hij trainer O19-1 (4e Divisie) en is dit nog steeds. Naast hoofdtrainer O19-1 is Arnoud ook huidig Hoofd Opleidingen bij ASWH.

 

4-Skills manager/ trainer Regio Zuid Nederland

Michiel van der Werf

Michiel v/d Werf (20-12-1993) is als manager Regio Zuid verantwoordelijk voor het waarborgen, uitvoeren en verder verspreiden van de 4-Skills visie, activiteiten, organisatie, marketing, contactpersoon samenwerkende clubs binnen onze zuidelijke provincies. Michiel stuurt en begeleidt hierin ook de trainers binnen 4-Skills die in onze zuidelijke provincies actief zijn.

Hiernaast zal Michiel ook zelf actief zijn als trainer bij de 4-Skills/ v.v.Boekel Sport Academy die elke vrijdagmiddag techniektrainingen verzorgt.  Michiel zal eveneens als trainer ingezet worden bij onze andere activiteiten of evenementen.

Michiel heeft veel ervaring opgedaan als full time trainer in zowel Amerika als Brazilië. Terug in Nederland is hij als trainer aan de slag gegaan binnen 4-Skills en heeft met zijn kennis en kwaliteiten de doorgroei gemaakt naar zijn verantwoordelijke taken in Regio Zuid, waar een samenwerking is met 5 voetbalclubs.

Ook PSV Eindhoven was zeer gecharmeerd van zijn kwaliteiten, waarbij Michiel dit seizoen is aangesteld als assistent-trainer bij PSV O10-1. Michiel zal hierin zijn werkzaamheden combineren bij 4-Skills en PSV.

Wij wensen Michiel uiteraard ontzettend veel succes en plezier in deze functie bij 4-Skills.

 

Teun Nelemans: Assistent trainer Regio Zuid Nederland

Teun (21-5-1999) loopt eigenlijk al vanaf het begin mee als assistent trainer bij 4-Skills. Toen Arnoud in 2012 begon, liet Teun op zeer jonge leeftijd al weten graag te willen assisteren en te leren tijdens de trainingen die Arnoud aanbood. Teun heeft 4-Skills zelfs als maatschappelijk stage ingezet en deze met een zeer goed cijfer behaald.

Teun assisteert Michiel tijdens de vrijdagtrainingen bij SV Deurne en assisteert bij vrijwel alle voetbaldagen e
n 4-Skills evenementen die in het zuiden worden aangeboden. Teun heeft in de jaren ontzettend veel geleerd en neemt steeds vaker ook zelf groepjes kinderen onder zijn hoede.

Teun zit nog op school en speelt zelf in de jeugd van SV Deurne. Wij zijn ontzettend blij Teun al zoveel jaren binnen onze familie te hebben. Teun gaat dit jaar zijn 5e jaar als trainer in binnen 4-Skills.

Harm v/d Steen; trainer Regio Zuid Nederland

Ook Harm (26-3-1991) is al 5 jaar werkzaam als trainer binnen 4-Skills. Harm heeft zijn UEFA C diploma, heeft de Meulensteen opleiding gevolgd en heeft naast 4-Skills Arnoud ook geassisteerd als trainer bij SV Deurne O17-1 (4e Divisie) en SV Deurne O19-1 (3e Divisie) Harm is hierna zelf hoofdtrainer geworden bij SV Deurne met SV Deurne O13-1 (Hoofdklasse) O11-1 (Hoofdklasse; 2x kampioen) en nu O19-1 (Hoofdklasse). Harm heeft de PABO gedaan, maar heeft uiteindelijk niet voor het onderwijs gekozen. Hij werkt nu als Material Specialst bij Schneider Electric.

Harm speelt al vele jaren in het vlaggenschip van SV Deurne en heeft al vele awards gewonnen als topscorer van zowel SV Deurne als Regio Zuid KNVB. Harm heeft in zijn jeugdjaren zowel bij FC Eindhoven als Helmond Sport gespeeld. Uiteindelijk is hij weer terug op zijn oude nest gekomen; SV Deurne die hij trouw blijft.

Harm is een zeer ervaren trainer en zeer goed met kinderen. Hij weet precies wat ze nodig hebben en hoe spelers uit te dagen. Zijn pedagogische achtergrond helpt hem hier uiteraard zeer bij. Harm ondersteunt bij de voetbaldagen en andere evenementen binnen 4-Skills na jaren de voetbalschool in Deurne te hebben getraind. Harm is een grote aanwinst voor 4-Skills en zijn blij dat hij zich altijd nog beschikbaar stelt voor het trainen van onze jeugdspelers.

Job Steeghs: Trainer Regio Zuid Nederland

Job (6-9-1993) gaat ook al zijn 5e jaar in als trainer bij 4-Skills. Job is in bezit van zijn UEFA C diploma en heeft de Meulensteen opleiding gevolgd. Job heeft verschillende jeugdselecties teams van SV Deurne getraind en doet dit nu samen met Harm bij SV Deurne O19-1.

Ook Job speelt in het vaandelteam van SV Deurne. Job heeft de Hoge Sportopleiding gevolgd aan de Fontys en is nu docent bij bij Laco Sportcentrum Deurne. Job heeft een aantal jaren op vrijdag de 4-Skills voetbalschool van SV Deurne ondersteund, maar vanwege zijn werk lukt hem dit helaas niet meer. Wel is Job betrokken bij de voetbaldagen van 4-Skills en andere evenementen. Ook voor Job geldt dat we ontzettend blij zijn dat hij zich beschikbaar blijft stellen voor de jeugdspelers die bij 4-Skills aan de slag gaan.

Thijs Matla: Trainer Regio Zuid Nederland

Thijs is al een zeer ervaren trainer, ondanks zijn jonge leeftijd. Thijs gaat zijn 5e jaar als trainer in bij 4-Skills, waar hij Arnoud al snel assisteerde bij de 4-Skills voetbalschool, voetbaldagen en andere evenementen. Thijs heeft hiernaast verschillende jeugdteams bij SV Deurne getraind en zat in verschillende commissies bij SV Deurne. Thijs heeft 2 rechtenstudies afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Ongelooflijk knap uiteraard. Zijn passie is echter voetbal!! Zijn wens kwam dit jaar in vervulling toen hij na flink wat jaren investeren in zichzelf, hoofdtrainer werd van PSV U10-1. Michiel assisteert Thijs hierbij. Leuk dat twee 4-Skills trainers dus het PSV U10-1 team begeleiden. Het toont de kwaliteit van de trainers die we hebben.

Thijs zal zowel aanwezig zijn bij de 4-Skills voetbalschool v.v Boekel Sport als tijdens de voetbaldagen en andere evenementen binnen 4-Skills. Thijs heeft zich binnen 4-Skills door mogen ontwikkelen en heeft ook aangegeven 4-Skills trouw te blijven. Dat waarderen wij enorm en zijn we zeer blij mee.

Faisal Talouka: Trainer Regio West/ Midden Nederland

Faisal (13-4-1987) is sinds 2 jaar als trainer betrokken bij 4-Skills. Faisal is zijn trainers carrière begonnen bij 4-Skills en ondergaat zo volledig de opleiding van 4-Skills. Faisal richt zich vooral op de 4-Skills activiteiten bij de samenwerkende clubs in het Westen en het Midden van ons land. Faisal woont in Rotterdam, maar heeft er totaal geen moeite mee om ook te ondersteunen bij onze activiteiten in het Zuiden of zelfs Oosten van het land.

Faisal heeft de AALO Fitness en Sportopleiding gedaan en is dit jaar zijn eigen bedrijf begonnen; Fais Sport Coach. Hierin geeft hij groepslessen/ bootcamptraining of werkt hij als personal coach. Hiervoor werkte Faisal als maatschappelijk en pedagogisch medewerker bij Timon jeugd- en volwassenzorg.

Faisal assisteert Arnoud hiernaast bij ASWH O19-1, waar Faisal ook het 3e elftal traint op donderdag en hoofdtrainer is van ASWH O11-1, uitkomend in de hoofdklasse. Een bezig baasje dus, die absoluut een meerwaarde is binnen 4-Skills en nog vele stappen zal gaan maken als trainer. Hij is in 2018 geslaagd voor de KNVB opleiding van juniorentrainer en zal binnenkort de UEFA C cursus gaan starten.

Omar Putzu: Trainer Regio West/ Midden Nederland

Omar (20-4-1993) is sinds 2 jaar werkzaam binnen 4-Skills. Omar heeft zijn opleiding gedaan als Logistiek Medewerker. Omar heeft 5 jaar gewerkt als jeugdtrainer bij SC Woerden en heeft hier ook in de jeugdcommissie gezeten. Sinds 2016 is Omar is nu hoofdtrainer bij onze partnerclub Rohda’76 Bodegraven O15-1. Omar is werkzaam bij Intersport.

Ook traint hij op verschillende 4-Skills locaties in het Westen en Midden van Nederland. Omar ontwikkelt zich goed als trainer en laat zien ook zelfstandig 4-Skills locaties te kunnen leiden, samen met Faisal. Zij nemen de verantwoordelijkheid voor de 4-Skills locaties in West en Midden-Nederland. Ook Omar is een geweldige aanwinst voor onze locaties en deelnemers.

Dani Centen: Keeperstrainer Nederland

Dani Centen (6-9-1997) woont in het Brabantse dorpje Beugen. Hij is begonnen met keepen bij Vios’38. Hier werd hij op zijn 9e jaar weggeplukt door NEC Nijmegen. Dani heeft bij NEC alle jeugdelftallen doorlopen tot en met jong NEC. In 2016 vertrok Dani naar Achilles’29 in Groesbeek. Achilles’29 speelde toen nog in de Jupiler League. (2e niveau van Nederland). Helaas degradeerde Achilles’29 vorig seizoen. Verder heeft hij verschillende wedstrijden in het Nederlands elftal voor jeugdspelers mogen spelen. Dit was in de onder 15 en onder 18. Dani is veel bezig met het keepersvak. Dat komt vooral door zijn vader Twan die 15 jaar keeperstrainer is geweest van Achilles’29 en oprichter is geweest van ABC Goalkeeping.  Twan stierf plotseling september 2017 stierf aan een hersenbloeding. Dani besloot het bedrijf van zijn vader te vervolgen. Dani  heeft zijn diploma gehaald voor Keeperscoach 2 en is nu bezig met keeperscoach 3. In zijn tijd bij Achilles ’29 gaf hij keeperstraining aan alle jeugdteams van Achilles’29. Hiernaast is hij keeperstrainer van de selectie en jeugd van Vios’38. Een zeer ervaren trainer dus al, ondanks zijn jonge leeftijd;  gespeeld en getraind op het hoogste niveau!

Nieuwe aanwinsten 2018:

Roy Gielen: Trainer Regio Zuid Nederland

Roy Gielen (04-01-1998) is profvoetballer bij VVV Venlo ( sinds 2007) en traint hiernaast de O15-1 van RKMSV Meijel. Via de samenwerking RKMSV Meijel en 4-Skills, volgde Roy de trainerscursus van 4-Skills. De visie en missie sprak hierbij Roy enorm aan. Roy is naast een zeer goede voetballer, ook een talentvolle trainer. Ondanks zijn jonge leeftijd, geeft hij leiding aan het 15-1 team van RKMSV Meijel welke uitkomt in de 2e klasse. Roy zal zowel training geven bij voetbalschool 4-Skills/ Boekel sport, als dat hij zal ondersteunen bij de 4-Skills voetbaldagen. Wij wensen Roy ontzettend veel plezier en succes met zijn 1e jaar bij 4-Skills.

Sven Pol: Trainer Regio Oost en Midden Nederland

Sven (01-09-1999) heeft de opleiding Sport en Bewegen afgerond. Hiernaast heeft hij zijn diploma behaald tot loop/conditie trainer en heeft hij zijn UEFA C diploma behaald bij de KNVB. Sven traint bij SC Genemuiden binnen de voetbalschool de pupillen spelers gericht op de techniek. Vorig seizoen had hij SC Genemuiden O15-1 onder zijn hoede. 

Sven is een jonge talentvolle trainer, die veel ervaring zal opdoen binnen 4-Skills en zich hierin verder zal doorontwikkelen. Wij zijn zeer blij met Sven binnen de 4-Skills trainingsstaf en wensen hem ontzettend veel plezier en succes.

Bart Wijnands (midden foto): Trainer Zuid Nederland

Bart Wijnands (22-04-1991) is trainer bij RKMSV Meijel O15-1 en in het bezit van UEFA C diploma. Bart is een jonge getalenteerde trainer die via zijn club de 4-Skills opleiding is gaan volgen en deze nu met de vele 4-Skills activiteiten in de praktijk gaat uitvoeren. Met Bart hebben we wederom een trainer voor de toekomst binnen gehaald waar we ons zeer gelukkig mee mogen prijzen. Wij wensen Bart ontzettend veel plezier en succes bij 4-Skills!

Mauro van de Looij: Trainer Zuid Nederland

Mauro heeft zijn Bachelor’s Degree Psychologie ( Unitversiteit Utrecht) en Masters Degree Sport en Prestatiepsychologie (Universiteit Amsterdam) behaald. Hij is schrijver van verschillende artikelen omtrent Groei Mindset, Zelfvertrouwen en Doelen Stellen. Mauro is coördinator geweest aan de PSV Voetbalschool en is nu hoofdtrainer van PSV O11-1. Hiernaast heeft Mauro zijn eigen bedrijf. Mauro is in het bezit van UEFA C diploma. Met Mauro halen we op meerdere gebieden een zeer ervaren trainer in huis met vele kwaliteiten. We zijn er trots op dat Mauro zich ook binnen 4-Skills verder wilt ontwikkelen, alsmede 4-Skills
naar een hoger niveau wilt helpen brengen.