Trainers 4-Skills

Graag stellen we u onze trainers voor. De trainers binnen 4-Skills worden opgeleid binnen de visie en missie van 4-Skills via interne cursussen. Hiernaast wordt van de trainers verwacht dat zij zich ook sterk op pedagogisch vlak doorontwikkelen. Hoe ga je om met ieder kind? Hoe daag je elk kind uit naar zijn of haar eigen potentie? Wij stellen hierin hoge eisen aan de trainers, maar geven ze ook alle mogelijkheden om hierin te groeien en te ontwikkelen. Ook de trainers worden zo gestimuleerd steeds beter te worden, om ook in hun carrière eventuele verdere stappen te kunnen zetten. Wij stellen hieronder graag onze hoofdtrainers voor. We hebben verschillende trainers in opleiding, die de hoofdtrainers assisteren. Ook zij zullen in de komende jaren de stap maken richting Hoofdtrainer binnen 4-Skills. 

 

Arnoud Jonker; Founder 4-Skills/ trainer Nederland

Arnoud Jonker (14-05-1980) stond als 21-jarige al als hoofdtrainer voor het 1e elftal van V.V Breda (nu TVC/Breda) Vierdeklasser zaterdag op het veld. Na 6 jaar dit team begeleid te hebben, maakte Arnoud de stap naar Amerika om daar als fulltime trainer aan de slag te gaan bij Soccer Academy; ‘Soccer Centers’ vlak bij New York. Hier trainde en coachte hij teams, vooral uitkomend op regionaal niveau; vergelijkbaar met de divisie-teams in Nederland. Ook verzorgde hij de programma’s van tientallen jeugdvoetbalkampen in de zomer, waar jaarlijks duizenden kinderen op af kwamen. Arnoud heeft hier ook 2 jaar als High School trainer gewerkt en werd director binnen het Talentenprogramma, waar 24 selectieteams voorbereid werden op het spelen van elite toernooien in de zomer.

Terug in Nederland werd Arnoud hoofdtrainer van SV Deurne O17-1 (4e Divisie, periodetitel) en SV Deurne O19-1 (3e Divisie, periodetitel). Ook was hij bij SV Deurne voor 5 jaar Hoofd Jeugdopleidingen.

Na deze 5 jaar vond Arnoud een nieuwe uitdaging bij zijn ‘oude’ club v.v ASWH waar hij als jeugdspeler in de O19-1 heeft gespeeld en een jaar in de selectie senioren. Terug bij v.v.ASWH werd hij trainer O19-1 (4e Divisie). Naast hoofdtrainer O19-1 is Arnoud ook huidig Hoofd Opleidingen bij ASWH welke in 2019 de Regionale Certificering ontving. In 2012 richtte Arnoud voetbalschool 4-Skills op bij SV Deurne, welke uitgegroeid is tot een landelijke voetbalschool.

 

Harm v/d Steen; trainer Regio Zuid Nederland

Ook Harm (26-3-1991) is al 7 jaar werkzaam als trainer binnen 4-Skills. Harm heeft zijn UEFA C diploma, heeft de Meulensteen opleiding gevolgd en heeft naast 4-Skills Arnoud ook geassisteerd als trainer bij SV Deurne O17-1 (4e Divisie) en SV Deurne O19-1 (3e Divisie) Harm is hierna zelf hoofdtrainer geworden bij SV Deurne met SV Deurne O13-1 (Hoofdklasse) O11-1 (Hoofdklasse; 2x kampioen) en nu O19-1 (Hoofdklasse). Harm heeft de PABO gedaan, maar heeft uiteindelijk niet voor het onderwijs gekozen. Hij werkt nu als Material Specialst bij Schneider Electric.

Harm speelt al vele jaren als aanvoerder in het vlaggenschip van SV Deurne en heeft al vele awards gewonnen als topscorer van zowel SV Deurne als Regio Zuid KNVB. Harm heeft in zijn jeugdjaren zowel bij FC Eindhoven als Helmond Sport gespeeld. Uiteindelijk is hij weer terug op zijn oude nest gekomen; SV Deurne die hij trouw blijft.

Harm is een zeer ervaren trainer en zeer goed met kinderen. Hij weet precies wat ze nodig hebben en hoe spelers uit te dagen. Zijn pedagogische achtergrond helpt hem hier uiteraard zeer bij. Harm ondersteunt bij de voetbaldagen en andere evenementen binnen 4-Skills na jaren de voetbalschool in Deurne te hebben getraind. Harm is een grote aanwinst voor 4-Skills en zijn blij dat hij zich altijd nog beschikbaar stelt voor het trainen van onze jeugdspelers.

 

Thijs Matla: Trainer Regio Zuid Nederland

Thijs is al een zeer ervaren trainer, ondanks zijn jonge leeftijd. Thijs gaat zijn 7e jaar als trainer in bij 4-Skills, waar hij Arnoud al snel assisteerde bij de 4-Skills voetbalschool, voetbaldagen en ande
re evenementen. Thijs heeft hiernaast verschillende jeugdteams bij SV Deurne getraind en zat in verschillende commissies bij SV Deurne. Thijs heeft 2 rechtenstudies afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Ongelooflijk knap uiteraard. Zijn passie is echter

voetbal!! Zijn wens kwam vorig jaar jaar in vervulling toen hij na flink wat jaren investeren in zichzelf, hoofdtrainer werd van PSV U10-1.

Thijs heeft zich binnen 4-Skills door mogen ontwikkelen en heeft ook aangegeven 4-Skills trouw te blijven. Dat waarderen wij enorm en zijn we zeer blij mee.

 

 

 

 

 

 

Roy Gielen: Trainer Regio Zuid Nederland

Roy Gielen (04-01-1998) is profvoetballer geweest bij VVV Venlo en nu speler van EVV, uitkomend in de 3e Divisie zondag. Hij traint hiernaast de O17-1 van RKMSV Meijel. Via de samenwerking RKMSV Meijel en 4-Skills, volgde Roy de trainerscursus van 4-Skills. De visie en missie sprak hierbij Roy enorm
aan. Roy is naast een zeer goede voetballer, ook een talentvolle trainer.  Roy zal zowel training geven bij onze voetbalschool, als voetbaldagen en clinics.

 

 

 

 

 

 

Sven Pol: Trainer Regio Oost en Midden Nederland

Sven (01-09-1999) heeft de opleiding Sport en Bewegen afgerond. Hiernaast heeft hij zijn diploma behaald tot loop/conditie trainer en heeft hij zijn UEFA C diploma behaald bij de KNVB. Sven traint bij SC Genemuiden binnen de voetbalschool de pupillen spelers gericht op de techniek. Vorig seizoen had hij SC Genemuiden O15-1 onder zijn hoede.

Sven is een jonge talentvolle trainer, die veel ervaring zal opdoen binnen 4-Skills en zich hierin verder zal doorontwikkelen. Wij zijn zeer blij met Sven binnen de 4-Skills trainingsstaf en wensen hem ontzettend veel plezier en succes.

 

 

 

 

 

Rob IJzerman: Trainer Regio Zuid Nederland

Rob (23-12-1991) is een ras pedagoog. Hij werkt binnen het Voortgezet Speciaal Onderwijs in Eindhoven. Rob heeft zelf jaren selectievoetbal gespeeld bij de senioren en enkele jaren de O11-1 getraind. Rob is zeer deskundig in de omgang met jeugdspelers, en past precies in het trainers profiel die 4-Skills voor handhaaft; sterk technisch inzicht, met sterke pedagogische kwaliteiten en een echte onderwijzer die goed weet hoe je de stof overbrengt op de spelers. Rob wil sterk doorgroeien als trainer en zal bij vele verschillende activiteiten bij 4-Skills betrokken zijn, ook als leidinggevende op verschillende locaties.

 

 

 

 

 

Marco Stolk: Trainer Regio Midden en Zuid Nederland

Marco (25-06-1971) traint de O9-1 bij Jodan Boys (Gouda) en is sinds 2018 betrokken bij 4-Skills. Hij laat zien een geweldige motivator te zijn, als over de juiste pedagogische vaardigheden te beschikken om de jongste deelnemers binnen 4-Skills te trainen en begeleiden. Wij werken graag met specialisten voor een bepaalde leeftijdsgroep, waarbij Marco zich richt op onze jongste doelgroep.

 

 

 

 

 

 

 

 

Perry Bakema: Trainer Regio Midden en Zuid Nederland

Perry (16-05) heeft al veel ervaring als zowel jeugd- als seniorentrainer en is in het bezit van zijn UEFA B diploma. Perry heeft selectieteams getraind bij vv Dubbeldam, Oranje Wit en is nu hoofdtrainer  van zowel ASWH O17-1 als ASWH O11-1, beiden uitkomend in de Hoofdklasse. Perry heeft ook teams getraind binnen de jeugdopleiding van BVO Sparta. Perry is sinds 2018 werkzaam binnen 4-Skills. Hij heeft gestudeerd aan de Haagse Hoge School en ziet zijn carrière graag full time in het voetbal als trainer.

 

 

 

 

 

 

Marijn Verbakel: Trainer Regio Zuid en Midden Nederland

Marijn heeft zowel brede ervaring als senioren- en jeugdtrainer. Ook heeft hij al verschillende functies bekleed als Hoofd Jeugdopleidingen of binnen technische zaken. Marijn is nu Hoofd Jeugdopleidingen bij vv Boekel Sport en sinds 2018 ook betrokken bij 4-Skills als trainer. Ook leidt Marijn verschillende 4-Skills locaties bij de voetbaldagen en clinics.

 

 

 

 

 

 

 

Mike Verriet: Keeperstrainer Regio Zuid Nederland

Mike (27-03-1998) maakt onderdeel uit als keeperstrainer binnen 4-Skills. Mike is sinds 2018 bij 4-Skills werkzaam als keeperstrainer bij Boekel Sport en verzorgt de keepersclinics in Regio Zuid. Mike studeert aan de Hogeschool van Nijmegen. Mike is hiernaast jeugd keeperstrainer geweest bij 2e Divisie club De Treffers.

 

 

 

 

 

 

Joeri Leest: Keeperstrainer Regio Midden en Zuid Nederland

Joeri (23-06-1994)  is sinds 2019 werkzaam binnen 4-Skills als keeperstrainer. Joeri heeft aan de Johan Cruijff college in Roosendaal gestudeerd als professioneel speler bij RBC Roosendaal dat toen nog een betaald voetbalclub was. Ook was hij speler bij FC Dordrecht. Joeri werkt nu bij een zwembad in Dinteloord waar hij ook betrokken is bij de plaatselijke voetbalclub  v.v Dinteloord