javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

4-Skills 4 Scholen

 

4-SKILLS BIJ UW school? DAT KAN!!

Regelmatig verzorgen wij uitdagende clinics of toernooien voor scholen

DIT KAN met UW school OOK!

 

Viert uw school een jubileum? Is er een landelijke stakingsdag waardoor alle kinderen plotseling vrij zijn? Gaat uw school verhuizen en zoekt u een alternatief voor de vrije dagen van uw leerlingen? Wilt u een gaaf schoolvoetbaltoernooi organiseren? Bij  4-Skills bent u zeker op de juiste plek om een geweldige clinic of toernooi te laten verzorgen!!

 

Met onze sterke pedagogische achtergrond is 4-Skills is de ideale voetbalorganisatie voor scholen om mee samen te werken. Binnen al onze programma’s staat de pedagogische begeleiding en ondersteuning zeer krachtig centraal. Landelijk geven wij cursussen waarin we clubs ondersteunen met het pedagogisch handelen van de trainer/ coach. Nog steeds een zeer onderschat element binnen het voetbal, maar waar wij al 8 jaar ons duidelijk in onderscheiden.

Al 8 jaar verzorgen wij tot grote tevredenheid onze voetbalactiviteiten bij voetbalclubs en scholen. Wij komen graag op een vrijblijvend gesprek om elkaar goed te leren kennen en de plannen met elkaar te bespreken. Bij een goed gevoel, blijven we in nauw contact om de best mogelijk activiteit te verzorgen, in samenspraak met de school zelf. U wordt hierin zeer nauw betrokken. Uw wens willen we helemaal laten uitkomen om uw leerlingen een ongelooflijke ervaring te laten bezorgen, waarbij niet alleen het voetbal centraal staat, maar ook de sociale vaardigheden en sociale ontwikkeling flink de ruimte krijgen. Hiervoor hoeven niet alle kinderen geweldige voetballers te zijn!! Wij houden sterk rekening met alle verschillen in leeftijden en voetbalervaring.

Voor uw school nemen wij het complete programma en organisatie in handen. Hierbij nemen we veel druk weg bij uw eigen collega’s. Echter blijft u steeds inspraak hebben en blijven we nauw met elkaar in overleg. We verzorgen zo een uitdagend programma voor zowel de kleuters tot aan met groep 8.

Kosten per clinic of toernooi verschillen aan de hand van tijden en aantal deelnemende leerlingen. Voor een complete dag rekenen wij gemiddeld 34,98 euro per kind, welke betaald kan worden door de school zelf of ouders. Extra’s als een freestyleshow o.i.d zijn hierin ook mogelijk.

Zoekt u dus een gave voetbalactiviteit voor uw school? Wij komen graag naar uw school om kennis te maken en uw ideeën te bespreken en de mogelijkheden van een warme samenwerking uiteen te zetten.

 

Neem hiervoor contact op met:

Arnoud Jonker

arnoud@4-skills.nl

06-10515979