javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

4-Skills voor clubs

4-Skills bij uw vereniging? Dat kan!!

Wij werken op dit moment tot grote tevredenheid met 14 amateurclubs samen op allerlei verschillende manieren.

Dit kan bij uw club ook!

 

‘Met 4-Skills Soccer Academy bouwen we bij Boekel Sport aan een sterke leercultuur

Iedereen kan zich ontwikkelen, elke spelers en elke trainer/leider. Daarom vinden we het bij Boekel Sport belangrijk dat alle jeugdspelers en alle trainers/leiders gedegen ondersteuning en begeleiding krijgen. Om hier extra stappen in te zetten, werken we sinds het seizoen 2017-2018 nauw samen met 4-Skills Soccer Academy.

De visie van 4-Skills is helder: spelers opleiden die creatief zijn, acties durven maken en vol zelfvertrouwen de juiste keuzes maken. Boekel Sport deelt die visie. We willen géén schreeuwende trainers die alles voorkauwen, maar juist creatieve voetballers die vol zelfvertrouwen hun eigen keuzes op het veld durven maken. Stimuleer spelers zelf na te denken!

De samenwerking begon met de voetbal- en keeperschool op vrijdagavonden en met de voetbaldagen/-clinics in de vakantieperioden waarbij jeugdspelers en -keepers die zich inschrijven extra techniektraining ontvangen van professionele trainers. Al snel werd de samenwerking verder uitgebouwd. We wilden het 4-Skills aanbod niet louter als aanvulling op onze jeugdopleiding aanbieden, maar er een integraal onderdeel van laten uitmaken.

Daarom biedt 4-Skills sinds het seizoen 2018-2019 óók structureel wekelijks circuittrainingen aan voor de onderbouw (O8 t/m O12). Onze eigen trainers worden op die manier ondersteund met complete oefenstof voor het gehele seizoen en ontvangen tips en trucs van een professionele 4-Skills trainer wanneer zij met hun team aan de slag zijn op het veld. Tegelijkertijd zetten onze jeugdspelers flinke stappen in de ontwikkeling van hun technische vaardigheden.

We ontvingen vanuit onze trainers en leiders veel enthousiaste reacties omtrent de samenwerking. De volgende logische stap in de samenwerking was daarmee snel gezet, namelijk het aanbieden van een interne trainersopleiding aan al onze jeugdtrainers –en leiders. De interne trainerscursus bestond uit vier avonden waarbij thema’s als trainingsopbouw, differentiatie, coaching en het pedagogisch handelen van de trainer en leider centraal stonden. Elke cursusavond begon met een interactief theoretisch gedeelte. Daarna gingen de deelnemers zelf aan de slag buiten op het veld. Maar liefst dertig jeugdtrainers en –leiders namen deel aan deze cursus en op 9 april 2019 namen zij hun certificaat in ontvangst.

Het moge duidelijk zijn dat Boekel Sport zeer te spreken is over de samenwerking met 4-Skills. Ook dit seizoen werken we weer intensief samen – zo zal er onder andere een vervolgmodule gegeven worden aan de interne trainerscursus – en we hopen deze samenwerking ook de komende jaren voort te zetten. Want dankzij de samenwerking met 4-Skills investeren we in onze spelers, trainers en leiders, stimuleren we de betrokkenheid en tillen we het niveau van de jeugdopleiding naar een hoger niveau.’

Robin Gruijters
Jeugdvoorzitter v.v. Boekel Sport

 

Vrijblijvend gesprek

Graag komen we vrijblijvend naar uw vereniging om de mogelijkheden met elkaar te bespreken. 4-Skills is een sterk groeiende Soccer Academy met ook een internationale samenwerking met New Jersey/ Amerika.

4-Skills is gespecialiseerd in het begeleiden en ondersteunen van het technisch jeugdkader, zodat zowel trainers als spelers de best mogelijke begeleiding en ondersteuning krijgen. Dit kan direct door onze eigen activiteiten ( voetbalscholen, clinics, voetbaldagen in de herfst- mei- en zomervakantie) als indirect door het opleiden van het technisch jeugdkader via onze interne cursussen op zowel voetbaltechnisch als pedagogisch gebied. Hierin is het ook mogelijk om gedurende het seizoen begeleiding te blijven geven op trainingsavonden via onze circuit trainingen.

4-Skills heeft een sterke pedagogisch achtergrond en al 9 jaar voorloper in het geven van pedagogische cursussen om vrijwilligers te leren omgaan met de verschillende individuen, leeftijden, achtergronden en hoe storend gedrag op de training te voorkomen en eventueel aan te gaan. Onze cursus is erkend en onderdeel van het Nationaal Sportakkoord.

Hieronder geven we graag de verschillende mogelijkheden van een samenwerking weer. Bij ons zit u nergens aan vast, maar stimuleren we wel een langer termijn samenwerking om de beste resultaten samen te bereiken.

 

Voordelen:

 • Winstregeling voor club bij openen voetbalschool/ verzorgen clinics en/ of voetbaldagen.
 • Potentiële groei van clubleden door sterke positieve impuls jeugdopleiding
 • Professionele trainers die met uw leden elke week gericht aan de slag gaan
 • Individuele begeleidingstrajecten + individuele ontwikkelingsgesprekken met spelers en ouders
 • Specialiseren van de technische vaardigheden binnen het voetbal; sterke groei binnen clubteam.
 • Ontwikkeling op technisch/ tactisch/ fysiek en mentaal gebied
 • Samenwerking voetbalschool 4-Skills en club om voortgang en ontwikkeling spelers te bespreken
 • Meelopen en ondersteunen clubtrainers onder leiding van onze professionele trainers
 • Positieve uitstraling in de regio
 • Sfeer en gezelligheid op de club
 • Inschrijven voor iedereen mogelijk in leeftijd 6 t/m 16 jaar; veel bezoek op de club
 • Mogelijkheden voetbalschool op woensdagmiddag, vrijdagmiddag/avond/ zondag
 • Openen van de 4-Skills keeperschool kan verbonden worden met de voetbalschool

 

Naast het openen van de 4-Skills voetbalschool op uw locatie, kunnen ook andere 4-Skills evenementen bij uw vereniging georganiseerd worden. Zo kan er een fijne en intensieve samenwerking gestart worden ten behoeve van alle jeugdspelers en vrijwilligers binnen uw vereniging. Alle evenementen worden verzorgd door onze professionele trainers met betaald voetbal achtergronden, buitenlandse ervaring en verschillende diploma’s als voetbaltrainer. U kunt hierbij denken aan:

 

 • Interne trainerscursus: opleiden van technisch kader op zowel voetbaltechnisch,- als pedagogisch gebied
 • Circuit training: Via ons opleidingsmodel en uitgeschreven trainingen, verzorgen we op een vastgestelde avond(en) trainingen voor een specifieke leeftijdscategorie. Hierbij krijgen alle teams dezelfde inhoud aangeboden om hiaten binnen de club zoveel mogelijk te voorkomen. Hierin begeleiden we zowel de spelers als de trainers in de praktijk.
 • 4-Skills voetbaldagenuitdagende voetbaldagen van 10.00u – 15.00u in de verschillende vakanties
 • 4-Skills voetbalcliniceen dagdeel of gehele dag verzorgen wij een spetterend programma voor uw jeugdleden.
 • 4-Skills toernooienwij verzorgen voor u tot in de diepste details een waanzinnig toernooi voor al uw jeugdleden

 

Wij komen graag vrijblijvend bij uw club op bezoek om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken. Heeft u zelf andere wensen of ideeën; alles is bij ons mogelijk. We verzorgen maatwerk, zodat we altijd een passend programma hebben staan.

Neem contact met ons op via:

TELEFOON: 06-10515979 (Arnoud Jonker)

EMAIL: arnoud@4-skills.nl