javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Interne trainers cursus

 

‘De oren van de jeugdvoorzitter suizen nog na. Ruim een half uur heeft hij geluisterd naar twee ouders die zowel het niveau van de trainingen als coaching van het team maar niets vinden. Hoe kan dat ook, als er een ouder zonder voetbalachtergrond voor de groep staat? De club moet dit echt gaan regelen, want daar betalen ze toch contributie voor?’

 

 

4-Skills scholing

4-Skills Soccer Academy verzorgt sinds 2013 scholing in de vorm van interne cursussen op locatie voor zowel de kleine als grotere voetbalvereniging. De cursus ‘Pedagogisch Handelen binnen de sport’ kent meerdere erkenningen en is opgenomen in het Nationaal Sportakkoord. Ook de KNVB heeft erkenning aan deze cursus gegeven en geaccrediteerd met maar liefst 5 KNVB licentiepunten.

 

Doel scholing

  • Vrijwilligers kennis en achtergronden bieden omtrent het geven van kwalitatief goede technische trainingen
  • Vrijwilligers meer plezier en zelfvertrouwen bieden in het geven van trainingen door het geven van meer kennis, tips, adviezen en concrete praktijkvoorbeelden.
  • Eenheid en cohesie stimuleren binnen de jeugdopleiding via eenzelfde werkwijze en aanpak
  • Vrijwilligers kennis en achtergronden bieden omtrent het positief begeleiden en coachen van jeugdspelers
  • Vrijwilligers tips en handvatten bieden in het voorkomen en omgaan van storend gedrag, grensoverschrijdend gedrag en eventuele excessen tijdens trainingen en wedstrijden
  • Vereniging een sterke opleidingsstructuur aanbieden, waarin zowel de jeugdspelers als vrijwilligers zich sterk kunnen door ontwikkelen in een veilig, warm en fijn leerklimaat.

 

 

 

Technische interne cursus: Train de trainer

Tijdens deze interactieve cursus wordt het jeugdkader op een enthousiaste manier meegenomen in de wereld van het training geven aan jeugdspelers. De cursus geeft het jeugdkader een rode draad omtrent de inhoud en opbouw van trainingen. Wat bied ik inhoudelijk de specifieke leeftijdscategorie aan, hoe en vooral waarom? Wat zijn mijn coachmomenten? Hoe differentieer ik met alle verschillende niveaus binnen mijn team? Hoe ga ik om met storend gedrag op de training, maar liever….hoe voorkom ik dit?

 

Inhoud:

Gedurende vier avonden krijgen de cursisten zowel een theorie- als praktijk gedeelte aangeboden door de 4-Skills cursusleider. De cursisten ondergaan zelf alle oefeningen in het praktijkgedeelte, om zelf de oefeningen te ervaren. Dit zorgt niet alleen voor ontwikkeling in de eigen vaardigheid, maar ook leren ze op deze wijze goede visuele voorbeelden te geven aan de jeugd. Hiervoor hoeven ze echt niet een goede voetballer te zijn. Hiernaast is het ontzettend leuk om samen met het jeugdkader op het veld de verschillende oefeningen te ondergaan en te genieten van elkaars voetbaltechnische kwaliteiten wat ook voor veel hilariteit zorgt.

 

AANBOD TRAIN DE TRAINER; MODULE 1

Avond 1: Visie en Missie
Avond 2: Inhoud en opbouw van de training
Avond 3: Differentiatie en coaching
Avond 4: Pedagogisch handelen van de trainer

 

Doelgroep:

Deze cursus is er voor elke trainer/ leider/ coach binnen de jeugdopleiding. 4-Skills stimuleert dat Technische Commissieleden ook deelnemen aan deze cursus, ter implementatie van een gezamenlijke werkwijze na afsluiting van de cursus.

Maximaal kunnen 100 vrijwilligers deelnemen aan deze cursus.

 

Kosten

De totale kosten van deze cursus zijn 2000 euro, ongeacht aantal deelnemers tot maximaal 100 trainers/ vrijwilligers; exclusief reiskosten en BTW. Deelnemers ontvangen zowel de theoretische achtergronden als PowerPointpresentaties. Na afronding van de cursus, ontvangen alle deelnemers een certificaat.

 

Vervolgmogelijkheden

Na Module 1, kan gekozen worden voor een vervolgtraject. Deze kan bestaan uit Module 2 en 3, waarbij met de vereniging ook zelf de onderwerpen bepaald kunnen worden, als dat dieper ingegaan wordt op de onderwerpen uit Module 1.  Zo levert 4-Skills graag maatwerk waar de behoeftes van de vereniging liggen om in door te ontwikkelen. De vereniging bepaalt hierin zelf de start van de vervolgcursus.

 

 

‘Een speler uit het team luistert niet. De speler praat steeds door de trainer heen, ondanks duidelijk gemaakte afspraken. Wanneer de trainer uitleg geeft, leidt deze speler ook steeds de andere spelers af en weet hij nooit wat hij moet doen. De motivatie van deze speler is zeer laag, waarbij het lijkt dat hij de sport ook helemaal niet leuk vindt…..’

 

Pedagogische interne cursus: ‘Pedagogisch Handelen binnen de sport’

Deze cursus, geheel gericht op het pedagogisch handelen van de trainer/ coach, kent meerdere erkenningen. Doordat deze specialistische cursus is opgenomen in het Nationaal Sportakkoord is deze met volledige subsidie aan te vragen bij de gemeente.

 

Inhoud:

Gedurende vier interactieve avonden, krijgen de deelnemers veel inzichten, achtergronden tips en handvatten aangereikt hoe op positieve wijze jeugdspelers te begeleiden en te coachen, maar ook hoe teamprocessen werken en hoe een positief leerklimaat binnen je team te creëren.

De deelnemers doen kennis op omtrent het voorkomen en omgaan van storend gedrag tijdens trainingen en wedstrijden. Verder krijgt de vereniging qua organisatie handelingsplannen mee hoe om te gaan met eventuele excessen binnen de vereniging en eventueel grensoverschrijdend gedrag van zowel jeugdspelers als vrijwilligers.

De cursus bestaat uit zowel een theoretisch als praktijkdeel. Tijdens de praktijk wordt de theorie direct toegepast via uitdagende casussen die de deelnemers in kleine groepjes aangaan en ook voor elkaar zullen presenteren. Deze werkwijze stimuleert veel verbondenheid en betrokkenheid binnen de gehele vereniging.

 

AANBOD MODULE 1

Avond 1: Gouden Weken
Avond 2: Training en organisatie
Avond 3: Positief Coachen
Avond 4: Grensoverschrijdend gedrag

 

Doelgroep:

Deze cursus is een ‘must’ voor iedere vrijwilliger binnen de club; zowel de trainer/ coach als commissie- en bestuurslid.

 

Kosten:

Deze cursus is erkend en opgenomen in het Nationaal Sportakkoord. Hierdoor is deze cursus met volledige subsidie aan te vragen bij de gemeente.

 

Vervolgmogelijkheden

Na Module 1 kan gekozen worden voor een vervolgtraject. Hierbij kan gekozen worden om Module 2 en zelfs Module 3 verzorgd te krijgen. In module 2 en 3 kunnen in overleg met de vereniging nieuwe onderwerpen behandeld worden, als dat dieper ingegaan wordt op de onderwerpen binnen Module 1. Op deze wijze biedt 4-Skills Soccer Academy ook met deze cursus zoveel mogelijk maatwerk.

 

INTERESSE?

Bent u geïnteresseerd in onze cursus? Neem contact met ons op door te mailen naar arnoud@4-skills.nl