4-Skills opleiding

Via deze 4-daagse raken de cursisten in aanraking hoe ‘het verschil te trainen’, maar vooral ook ‘waarom’? We bespreken de visie van René Meulensteen; het domineren van de 1 tegen 1 situatie, waarbij creativiteit centraal staat. Hiernaast wordt ook aandacht besteed aan het pedagogisch begeleiden en coachen van jeugdspelers. Een zeer onderschat aspect binnen het voetbal in onze ogen en die deze 4-daagse nog meer kwaliteit geeft. Deze cursus is zeer interactief en bestaat uit een theorie en praktijk gedeelte. De cursisten trainen hierbij ook hun eigen vaardigheid en merken direct waar de moeilijkheden liggen in de praktijk. Zo leren zij de coachmomenten eerder in te schatten en op waarde te schatten.

Onderwerpen die in onze 4-daagse opleiding besproken en uitgevoerd worden: Visie/Misie, De trainer, Inhoud van de training en het pedagogisch handelen van de trainer. Deze cursus is zeer interactief en bestaat uit een theorie en praktijk gedeelte. De cursisten trainen hierbij ook hun eigen vaardigheid en merken direct waar de moeilijkheden liggen in de praktijk. Zo leren zij de coachmomenten eerder in te schatten en op waarde te schatten.

Aanbod

Avond 1: Visie en Missie
Avond 2: De Trainer
Avond 3: Inhoud van de Training
Avond 4: Pedagogisch handelen van de trainer

Dit is de opbouw van de 4-Skills opleiding. De duur van de 4 avonden is in totaal 12 uur. In overleg met de club kunnen de tijden hierin besproken worden.

MOGELIJKHEDEN EN KOSTEN

4 avonden van 19.00 tot 22.00 uur bij u op locatie. In overleg met de club kunnen de tijden besproken worden.

Praktijk; Arnoud neemt je na het theoriegedeelte direct mee in de praktijk. Hij laat je via concrete praktijkvoorbeelden zien hoe je de theorie direct in de praktijk kan verwezenlijken.
Extra: Een club kan ervoor kiezen om het onderwerp ‘omgaan met voetballers met een verstandelijke beperking’ toe te voegen aan deze cursus. Deze cursus zal dan niet 4, maar 5 avonden duren.
Locatie: Deze opleiding kan de club aanvragen op eigen locatie vanaf 10 deelnemers. Het maximale aantal deelnemers is 30 om de kwaliteit voor eenieder te kunnen waarborgen.
Certificaat: Na elke cursus ontvangen de deelnemers een certificaat en naslagwerk die zij direct kunnen toepassen binnen haar/zijn team.
Kosten: €2000,- (excl. BTW en reiskosten)

Wat krijgt men hiervoor

– Theorie en praktijk gedeelte
– Naslagwerk van aangeboden theorie.
– Deelnemerscertificaat

INTERESSE?

Bent u geïnteresseerd in onze 1-daagse cursus? Neem contact met ons op door te mailen naar info@4-skills.nl