javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Groot succes Cursus bij Liessel en Meijel

Groot succes Cursus bij Liessel en Meijel

 

In de afgelopen 2 maanden heeft Arnoud de interne trainingscursus verzorgd aan het technisch kader van RKSV Liessel en RKMSV Meijel.

In deze vier avonden van theorie en praktijk, werd eerst het opleidingsmodel besproken, visie en missie, inhoud en opbouw training, differentiatie, coaching en het pedagogisch handelen van de trainer/ coach.

De club heeft hierbij de oefenstof voor het gehele seizoen verkregen, die de trainers direct in de praktijk kunnen gebruiken. De curcisten wordt het zo veel gemakkelijker gemaakt en de club heeft de rode lijn te pakken die zo belangrijk is binnen een jeugdopleiding.

Na de laatste avond, ontvingen alle cursisten een certificaat voor afsluiting van Basis Skills Level 1.

In de komende jaren zullen er zowel bij RKSV Liessel en RKMSV Meijel vervolgcursussen door 4-Skills gegeven worden. Wij kijken hier ontzettend naar uit.

We hebben ontzettend veel positieve reacties gekregen, waarbij we het rapportcijfer 8,3 en 8,5 voor de totale cursus hebben ontvangen. Dat zijn fantastische cijfers natuurlijk.

Gemiddelde cijfers RKMSV Meijel:
Totale Cursus; 8,5
Praktijk gedeelte: 8,3
Theorie gedeelte: 8,5
Presentatie Arnoud: 8,9

Gemiddelde cijfers RKSV Liessel

Totale cursus: 8,3
Praktijk gedeelte: 8
Theorie gedeelte: 8
Presentatie Arnoud: 8,5

Ook de tips en adviezen nemen wij absoluut mee, om dadelijk nog gerichter de cursus aan de vrijwilligers te kunnen geven. Ook wij blijven onszelf ontwikkelen naar een steeds hogere kwaliteit.

Wij willen RKSV Liessel en RKMSV Meijel ontzettend bedanken voor het vertrouwen en de warme ontvangst elke avond weer. We kijken zeer uit naar de mooie samenwerking voor de komende jaren.

Heel veel plezier en succes met het toepassen van het geleerde bij alle teams!!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)