javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Voetbal- en keepersdagen 2023; ‘One World, One Goal’

 

 

4-Skills Soccer Academy voetbaldagen EN keepersdagen 2023

Thema 11e editie: ‘One World, One Goal’

 

Dit jaar gaan we de hele wereld in het zonnetje zetten en staan we stil bij de verschillende voetbalstijlen en voetbalgrootheden van ieder continent. We vinden hierin de verbinding die de wereld op dit moment hard nodig heeft!

Met deelname aan de 4-Skills voetbaldagen 2023 steunt u direct een zeer goed doel; ‘Football makes it Happen’ en steunt u de vereniging waar wij onze voetbaldagen organiseren. 

 

 

 

 

 

 

 

Speciaal ochtendprogramma voor de kleinste 4-Skills fans; 10.00u – 12.30u.

Voor kinderen in de leeftijd 5 t/m 7 jaar bieden wij de mogelijkheid om in te schrijven voor een super gaaf ochtendprogramma. Wij begrijpen helemaal dat op deze leeftijd een volle dag teveel kan zijn. Zeker wanneer we in de zomer onze 3-daagse op elke locatie hebben. Speciaal voor de jongsten bieden wij een compleet verzorgde ochtend aan. Via leuke spelvormen zullen zij de verschillende technieken aanleren om al baas over de bal te worden, het voetbal ontzettend leuk te vinden en natuurlijk ook met de vlaggen het toernooi te spelen. We hebben voor hen ook een leuk animatieprogramma, waar onze mascotte Skilly natuurlijk de grote eregast zal zijn. Bij het inschrijfformulier kunt u aangeven te kiezen voor dit ochtendprogramma.

 

Kosten 1 ochtend:           39,98 euro

Kosten 2 ochtenden:      74,98 euro

Kosten 3 ochtenden:      99,98 euro

 

Programma

Voetbal is de grootste sport in de wereld. Over de hele wereld wordt er getraind en wedstrijden gespeeld en komt 1x per 4 jaar de wereld samen tijdens het Wereld Kampioenschap. Hoe mooi is het dan, om al die verschillende stijlen en grootheden te zien spelen. Hoe gaaf om te zien dat ook met een andere stijl van voetbal grote successen behaald kunnen worden. Na het WK 2022 voor ons de grote reden, om aan al deze mooie stijlen en grootheden volle aandacht te gaan geven.

Elke dag zetten we een continent helemaal in de schijnwerpers en kiezen we een aantal grootheden uit. We trainen deze dag in de specifieke stijl van dit continent en trainen op waar deze grootheden zo bekend en geliefd om zijn geworden. Aan het eind van de dag sluiten we af met een 4v4 toernooi, waarbij de landen van dit continent tegen elkaar uit komen.

Hiernaast kiezen we 1 grote andere sport uit van elk continent welke we ook zullen spelen. Zo doen de deelnemers ook weer andere ervaringen en spelplezier op naast alle voetbaltrainingen en andere voetbalactiviteiten gedurende deze dag. Deze sporten zullen in wedstrijdvorm aangeboden worden.

 

Dag 1: Noord-Amerika: Extra sport deze dag: Baseball/ Honkbal

Dag 2: Europa: Extra sport deze dag: Volleybal

Dag 3: Azië en Oceanië: Extra sport deze dag: Hockey

 

Voorbeeld Dagopbouw voetbaldagen en keepersdagen:

9.45u: Aanmelden en mooi nieuw voetbalshirt in ontvangst nemen

10.00u: Trainingsvormen in voetbalstijl continent

11.00u: Fruitpauze

11.15u: Trainingsvormen voetbalgrootheden continent

12.15u: Lunch

12.45u: Andere sport van het continent

13.45u: Drinkpauze

14.00u: 4v4 landentoernooi

15.00u: Naar huis

 

 

Voor wie?

Ben jij tussen de 5 en 15 jaar? Dan kan jij je opgeven voor dit 4-Skills spektakel, ook als je geen lid bent van de club. Je kunt je alleen of met anderen opgeven, zelfs ook met je hele team voor een geweldige trainingskamp samen. De groepen worden ingedeeld op basis van leeftijd, niveau en persoonlijke verzoeken. Aanpassingen gedurende de voetbaldagen kunnen gemaakt worden, maar altijd in overleg met het kind en de ouders.

Voor elke leeftijdscategorie zijn onze voetbaldagen van 10.00u tot 15.00u met gratis mogelijkheid voor opvang tot 16.30u wanneer nodig. Leeftijden worden zoveel mogelijk bij elkaar ingedeeld, afhankelijk van verzoeken en eventuele niveauverschillen. Dit is altijd afhankelijk van het aantal deelnemers en daarin de leeftijdsverdeling.

 

 

 

Kijk onder aan deze pagina voor de 4-Skills locatie bij jou in de buurt!!

 

De 4-Skills trainers

Onze zeer ervaren en gediplomeerde trainers hebben allemaal de 4-Skills trainersopleiding gevolgd. Deze bestaat niet alleen uit de technische begeleiding van jeugdspelers, maar ook het pedagogisch handelen waar 4-skills zich sterk in onderscheid en meerdere erkenningen voor heeft gekregen. Onze drive is om iedere deelnemer – wel of niet ervaren- een onvergetelijke ervaring aan te bieden, waarin de individuele ontwikkeling centraal staat en ieder kind zowel op het gebied van voetbal als persoonlijke ontwikkeling zichtbaar groeit. Hiernaast zorgen de 4-Skills trainers voor een ontzettend veilig en fijn leerklimaat waar samen plezier en lol maken altijd op nummer 1 zal staan! Tijdens de 4-Skills voetbaldagen wordt hierdoor veel aandacht gegeven aan samen spelen, samenwerken en op positieve wijze met elkaar om te gaan, waarin te allen tijde ieder individu herkent en erkend wordt.

 

Kosten voetbal-en keepersdagen

Je kunt zelf je eigen unieke programma samenstellen. Zo kun je jezelf voor een enkele dag, of uiteraard alle dagen opgeven.

Let op; de voetbaldagen en keepersdagen zijn verspreid over de verschillende vakanties. Dit kan per locatie verschillen. Onderaan deze pagina staan alle locaties met de betreffende data voor deze locatie aangegeven.

Onderstaande kosten zijn inclusief:

 • 4-Skills voetbalshirt ‘One World, One Goal’
 • Uniek en zeer uitdagend programma met uitdagende materialen in het thema ‘One World, One Goal’
 • Onbeperkt fruit en drinken
 • Professionele begeleiding van ervaren en gediplomeerde trainers met sterke pedagogische achtergrond
 • Mooie beker als aandenken voor ieder kind
 • Ontzettend veel gezelligheid, ontwikkeling en opdoen van sociale contacten in de vakantie
 • Mogelijkheid van gratis opvang tot 16.30u
 • 10% bijdrage voor de betreffende vereniging
 • 10% opbrengsten aan stichting ‘Football makes it happen’

 

Kosten 1 dag: 49,98 euro

Kosten 2 dagen: 89,98 euro

Kosten 3 dagen: 119,98 euro

 

Om de inschrijving compleet te maken, kunt u de kosten overmaken op rekeningnummer NL10RABO0317755870 tnv voetbalschool 4-Skills. Geef graag de naam van uw kind en locatie aan bij de omschrijving. 

 

 

Steun je vereniging en goed doel

Wist je dat je bij deelname direct de vereniging en een zeer Goed Doel steunt? 10% van je inschrijving gaat namelijk naar de vereniging toe waar wij onze voetbaldagen organiseren. De vereniging kan dit weer gebruiken om verder te investeren in de jeugdopleiding. Hiernaast gaat 10% van de opbrengsten naar een Goed Doel. We nemen hierin onze maatschappelijke rol zeer serieus en willen ook hierin graag anderen helpen. We hebben gekozen voor het doel: ‘Football makes it happen’. Zij helpen gezinnen met kinderen met een lichamelijke– en/of verstandelijke beperking. Zij zetten zich in voor deze mensen om hen een beter leven te kunnen verzorgen. Dit kan door middel van financiële ondersteuning, therapieën, acties en het aanschaffen van speciale benodigdheden. Dit kan ook door het verzorgen van een speciale gebeurtenis of speciaal uitje voor het gezin. Voor meer informatie over ‘Football makes it happen’ klik hier

 

‘Niet leuk is geld terug garantie’.

4-Skills Soccer Academy heeft een zeer hoge waardering van zowel de kinderen als van hun ouders (cijfer 9,2 gemiddeld!) en is er daarom zeker van dat we hele leuke voetbaldagen organiseren. Omdat we begrijpen dat het voor nieuwe deelnemers en hun ouders best lastig is in te schatten of de 4-Skills voetbaldagen wel leuk gevonden wordt hebben we een ‘niet leuk is geld terug garantie’.

Als uw kind voor de eerste keer mee doet aan de 4-Skills voetbaldagen en hij/zij vindt het niet leuk (genoeg) en wil eerder naar huis dan ontvangt u het inschrijfgeld terug van de niet afgemaakte dagen. Voor u als ouder een stuk extra zekerheid en voor uw kind een prettig idee dat hij/zij het kan proberen zonder risico.

De “niet leuk = geld terug garantie” is geldig:

 • Voor elke nieuwe deelnemer van 5 t/m 11 jaar.
 • Exclusief de kosten van het ontvangen 4-Skills voetbalshirt.
 • Uw kind hoeft geen exacte reden te geven. Als hij/zij het zelf aangeeft is het voor ons voldoende.

We hopen het hiermee u en uw kind makkelijker te maken om voor onze voetbaldagen te kiezen. En u weet dat we er alles aan doen om uw kind een ervaring te geven waar nog lang met ontzettend veel plezier aan teruggedacht wordt.

LET OP:
Deze garantie is niet van toepassing bij onvoorziene omstandigheden (blessures etc.).

 

“Heb hier een doodmoe, maar blij en tevreden mannetje op de bank zitten. Bedankt voor jullie energie en enthousiasme! Ga vooral zo door!”

 

 Wat mag u verwachten van 4-Skills

– Nieuw uitdagend en variërend programma van 10.00u – 15.00u binnen een nieuw thema; One World, One Goal’

– Compleet verzorgd ochtendprogramma voor de jongste fans 5 t/m 7 jaar van 10.00u – 12.30u met leuk animatieprogramma
– Individuele, persoonlijke aandacht van onze gediplomeerde en ervaren trainers
– Veilig en betrouwbaar klimaat
– Gaaf 4-Skills voetbalshirt
– Elke dag onbeperkt fruit/ drinken bij de zelf meegebrachte lunch (vanwege allergieën)
– Gave beker voor iedere deelnemer bij het afsluiten van het kamp
– Gratis opvang mogelijk met leuke activiteiten tot 16.30u
– Ontzettend veel plezier met een onvergetelijke ervaring en veel persoonlijke groei

Locaties: 

 

RKVV JEKA in Breda (Noord-Brabant)

Zomervakantie 2023; nu ook met keepersdagen!!

23 augustus: Noord Amerika

24 augustus: Europa

25 augustus: Azië en Oceanië

Aanmelden; Klik op logo