4-Skills Voetbaldagen

De 4-Skills voetbaldagen bestaan dit jaar 5 jaar!! Wat begon met 1 kamp bij SV Deurne, is uitgegroeid tot een landelijk aanbod waar wij enorm trots op zijn. Graag willen wij dit jubileum samen met jullie vieren en hebben we ons programma feestelijk aangepast t.o.v de vorige jaren. Gedurende 3 dagen van 10.00u – 15.00u ( met gratis opvang tot 17.00u wanneer nodig), stap je in een wereld van voetbal en spel waar fun en entertainment voorop staat. Wanneer je aankomt, zal je direct uitgedaagd worden door de verschillende grote attracties die op je zullen staan te wachten.

4-Skills Voetbaldagen 2017

Bubbelvoetbal, Panna, Poolvoetbal, Voetbalgolf, Siamees-voetbal; het zijn slechts een aantal voorbeelden van de voetbalspelen die dit jaar aangeboden worden tijdens onze voetbaldagen. Naast de verschillende voetbalattracties wordt ruim tijd genomen voor het spelen van verschillende voetbaltoernooien; 1v1 / 2v2 / 4v4 / 7v7. De 4-Skills trainers zijn al in training om het op te nemen tegen de deelnemers van de 4-Skills voetbaldagen; weet jij hen te verslaan?

“Hierbij wil ik jullie ontzettend bedanken.. Het was fantastisch!! Jullie zijn heel positief en professioneel! Echt geweldig.”

Natuurlijk staat plezier voorop en krijgen de spelers verschillende uitdagende activiteiten aangeboden in zowel spel- als wedstrijdvorm. Onze voetbaldagen zorgen hierbij niet alleen voor de voetbaltechnische ontwikkeling; creativiteit, vertrouwen en vriendschap staat aan de basis van het programma.

Voetbalattracties, Voetbalspellen en Fun-activiteiten

Altijd al willen weten hoe hard je schiet? Tijdens onze voetbaldagen krijg jij alle kans je schotkracht te verbeteren en je record te gaan behalen. Onze schietmeters staan op je te wachten. En geen paniek! Je mag het zo vaak proberen als je wilt!

Op de slotdag worden de finales gespeeld, waarbij weer verschillende bekers worden uitgereikt in de verschillende categorieën. Wie neemt bijvoorbeeld dit jaar de penaltybokaal mee naar huis? Alle deelnemers krijgen sowieso een gaaf 4-Skills certificaat mee naar huis. Ook een nieuw 4-Skills voetbalshirt zal voor je klaarliggen. Alle kinderen in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar kunnen zich opgeven voor dit 3-daags 4-Skills spektakel, waarin voetbal en spel compleet geïntegreerd zijn. Kijk snel naar de 4-Skills locatie in jouw buurt!!

“Heb hier een doodmoe, maar blij en tevreden mannetje op de bank zitten. Bedankt voor jullie energie en enthousiasme! Ga vooral zo door!”

Kosten
1 dag € 34,98
2 dagen  € 69,98
3 dagen  € 99,98

 Wat mag u verwachten van 4-Skills

– Uitdagend en variërend programma
– Freestyle en panna demonstraties en trainingen
– Individuele, persoonlijke aandacht van onze gediplomeerde en ervaren trainers
– Veilig en betrouwbaar klimaat
– Uniek 4-Skills shirt
– Onbeperkt drinken
– Elke dag stuk fruit/snack bij de zelf meegebrachte lunch (vanwege allergieën)
– Kans op het winnen van prijzen bij de verschillende activiteiten
– Certificaat bij het afsluiten van het kamp
– Gratis opvang mogelijk met leuke activiteiten tot 17.00u
– Ontzettend veel plezier met een onvergetelijke ervaring
– Verschillende verrassingen gedurende de week met ‘special guests’ uit de voetbalwereld

Uiteraard worden onze voetbaldagen geleid door onze zeer ervaren trainers; opgeleid binnen de 4-Skills familie. De 4-Skills trainersopleiding bestaat hierbij niet alleen uit de technische begeleiding van jeugdspelers, ook het pedagogisch handelen neemt in onze opleiding een belangrijke plaats in. Onze drive is om alle deelnemers een fantastische ervaring aan te bieden, waarin ieder kind; wel of niet ervaren binnen het voetbal, een geweldige tijd beleeft. De groepen worden ingedeeld op leeftijd. Wil je graag bij vriendjes of vriendinnetjes in de groep? Laat dit ons gewoon even weten. Hier houden wij zoveel mogelijk rekening mee. Wil je je opgeven met je hele team? Helemaal geen probleem!! Onze voetbaldagen zijn ook een geweldige teambuilding activiteit voor het nieuwe seizoen. Neem even contact met ons op en wij zorgen ervoor dat jij met je team, onder leiding van één van onze 4-Skills trainers, niet beter aan het nieuwe seizoen kan starten.

Zomervakantie: Maandag 21 Augustus Voetbal- en Keepersdag 
Aanmelden? Klik op het logo.

SV Deurne Logo          Sportpark ‘Kranenmortel’ – Energiestraat 7, 5753 RN Deurne

Zomervakantie: 24 t/m 26 juli 2017
Aanmelden? Klik op het logo.

logo van Sportclub Genemuiden     Sportpark ‘De Wetering’ – Sportlaan 2b, 8281 CM Genemuiden

Zomervakantie: 14 t/m 16 augustus 2017
Aanmelden? Klik op het logo.

Elburger SC in samenwerking met 4-Skills     Sportpark ‘Burgermeester Bode’ – Zwolseweg 6, 8081 CG Elburg

“4-Skills biedt eenieder een uitdagend voetbalprogramma, waarbij de individuele ontwikkeling centraal staat.
Onder begeleiding van kundige en ervaren trainers, zal ieder kind zowel op het gebied van voetbal als persoonlijke ontwikkeling enorm groeien.”

 

Inschrijven 4 Skills Voetbaldagen