javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

4-Skills Voetbaldagen 2021; Thema ‘Ode aan de nummer 9’

 

Onze voetbaldagen werden na enquetes door onze deelnemers beoordeeld:

 

Kwaliteit Voetbaldagen: 9,1

Communicatie: 9,3

Kwaliteit van 4-Skills trainers: 9,1

 

 

Thema 9e editie: ‘ Ode aan de nummer 9’

In 2013 was het zover!! Voetbalschool 4-Skills opende haar deuren met de voetbaldagen op de allereerste locatie SV DEURNE.

Als thema dit jaar hebben we ons 9-jarig bestaan centraal gezet; ‘ODE AAN DE NUMMER 9’

 

Hiermee staan de spitsen centraal en zullen onze voetbaldagen vol actie/ scoren en aanvallen staan! Het gaat hiermee 1 grote doelpuntenfestijn worden, waarbij de spelers worden uitgedaagd op de volgende aspecten die horen bij een ‘echte’ nummer 9:

  1. Scorend vermogen; als spits word je namelijk afgerekend op doelpunten. In het 16-meter gebied, buiten het 16-meter gebied, voorzetten van de zijkanten; hoog of laag; jij bent de afmaker!!
  2. Aanspeelpunt: Of het nou een strakke pass over de grond is, of een lange hoge bal; jij dient als spits HET aanspeelpunt te zijn, zodat de middenvelders en verdedigers kunnen aansluiten.
  3. Goede basistechnieken: Je hebt als spits de vaardigheid nodig om tegenstanders uit te kunnen spelen. Vaak ook in een 1v1 situatie. Maar belangrijker misschien nog; je moet deze technieken ook functioneel kunnen inzetten; wanneer, hoe, waarom en waar……? Belangrijk is dat je deze technische vaardigheden ook met zowel je linker- als rechterbeen kan uitvoeren. Hiernaast moet je een goed schot hebben en een zeer goede balaanname als aanspeelpunt!
  4. Diepte in je spel; Als spits wordt er van je verwacht doelpunten te maken; vandaar dat je ook steeds in de buurt van goal van de tegenstander moet zijn! Diepte in het spel is ook belangrijk voor je teamgenoten die van de eigen goal af kunnen spelen met jou als aanspeelpunt voorin.
  5. Uitstraling: Als spits is je uitstraling ontzettend belangrijk. Je moet veel zelfvertrouwen hebben, dat wanneer je een kans mist, hier niet te lang bij stilstaat om te balen. De volgende bal moet er namelijk alweer in. Je straalt uit dat je voor geen verdediger bang bent en dat je heer en meester bent. Jouw uitstraling straalt direct uit over het het hele team.
  6. Fysiek sterk: Je moet heel wat duels uitvechten als spits. Je hebt vaak 1 of meerdere verdedigers om je heen, die er alles aan zullen doen om je niet te laten scoren. Je moet je lichaam dus goed gebruiken om de bal af te schermen, of om een lange sprint te trekken bij een diepe bal, waarbij je ook nog volledige controle over de bal moet houden. 

De 4-Skills Soccer Academy voetbaldagen 2021; ‘Ode aan de Nummer 9, de Spits’

 

Voor wie?

Ben jij tussen de 6 en 16 jaar? Dan kan jij je opgeven voor dit 3-daags 4-Skills spektakel, ook als je geen lid bent van de club. Je kunt je alleen of met een paar andere spelers opgeven, maar ook met je hele team voor een geweldige trainingskamp samen. De groepen worden ingedeeld op basis van leeftijd, niveau en persoonlijke verzoeken. Aanpassingen kunnen gemaakt worden, maar altijd in overleg met de ouders.

Opbouw per leeftijdscategorie

Voor elke leefdtijdscategorieën zijn onze voetbaldagen van 10.00u tot 15.00u met gratis mogelijkheid voor opvang tot 16.30u wanneer nodig.  Op al onze voetbaldagen streven we er naar om de volgende leeftijdsgroepen (zie onderstaand) samen te stellen. Dit is altijd afhankelijk van het aantal deelnemers en daarin de leeftijdsverdeling. Leeftijden worden zoveel mogelijk bij elkaar ingedeeld, afhankelijk van verzoeken en eventuele niveauverschillen.

6 t/m 8 jaar:

De spelers leren de verschillende technische vaardigheden op een speelse en leuke manier aan. Ze gaan kennis maken met alle bewegingen die een bij een aanvallende spits horen. Ze leren een goede schiettechniek aan om hard met de wreef op doel te kunnen schieten. Goals maken, juichen en samen genieten! In drie dagen tijd leren de spelers ontzettend veel technieken aan en zullen ook uitdagende spellen en wedstrijden gespeeld worden om deze technieken direct te leren toe te passen.

9 t/m 12 jaar

De spelers leren niet alleen de verschillende technieken aan, maar leren deze ook functioneel toe te gaan passen. Het leren maken van de juiste keuzes speelt in deze leeftijdscategorie steeds meer een belangrijke rol. De spelers worden uitgedaagd via spannende spelvormen en wedstrijdvormen waarbij het maar om 1 ding gaat; zoveel mogelijk doelpunten maken!! Aanvallende bewegingen, aanname technieken (laag en hoog), schiettechnieken, 1v1 situaties, koppen…..alles komt deze 3 dagen aan bod in zowel technische training als het uitvoeren in spel- en wedstrijdvormen.

13 t/m 16 jaar

In deze leeftijdsgroep komen ook de fysieke krachten om de hoek kijken. De lengteverschillen kunnen groot zijn in deze leeftijdscategorie, maar toch kun je met het juist gebruiken van je lichaam, het als spits opnemen tegen veel grotere tegenstanders. Hoe? Daar gaan we flink met jou mee aan de slag door je constant in steeds zeer lastige situaties te brengen, waar je jezelf uit moet leren komen. Verder gaat het deze drie dagen om scoren, scoren en scoren. Naast de schiettechniek, gaan we een vrije trap specialist van je maken en krijg je van alle hoeken en hoogtes ballen naar je toe gespeeld om op alle verschillende manieren te kunnen scoren! Je aanname techniek gaan we verder specialiseren en je neemt het vaak op in wedstrijden tegen je groepsgenoten. Geloof ons; dit wordt 3 dagen 1 groot spektakel!

Keepers

Deze 3 dagen kunnen zijn ideaal ook voor keepers!!! Als keeper zal je echt flink aan de bak moeten vanwege de duizenden schoten die je deze drie dagen op je af krijgt. Ontzettend veel balcontacten dus voor eenieder, maar zeker ook voor jou als keeper. Van onze trainers krijg je als keeper tips en adviezen hoe positie te nemen, snel in balbezit te komen en ook een goede vervolgactie te geven. Onderling strijd je ook tussen de andere keepers met wedstrijden en neem je het ook op tegen de andere keepers in een speciaal GOAL-WARS toernooi die 3 dagen duurt!!

 

 

Kijk onder aan deze pagina voor de 4-Skills locatie bij jou in de buurt!!

 

De 4-Skills trainers

Onze zeer ervaren en gediplomeerde trainers hebben allemaal de 4-Skills trainersopleiding gevolgd. Deze bestaat niet alleen uit de technische begeleiding van jeugdspelers, maar ook het pedagogisch handelen. Onze drive is om alle deelnemers – wel of niet ervaren- een fantastische ervaring aan te bieden, waarin de individuele ontwikkeling centraal staat en ieder kind zowel op het gebied van voetbal als persoonlijke ontwikkeling zichtbaar groeit. Hiernaast zorgen de 4-Skills voor een ontzettend veilig en fijn leefklimaat waar samen plezier en lol maken altijd op nummer 1 zal staan!

 

Kosten

Klik op de specifieke clublogo onderaan deze pagina, om de kosten per locatie te bekijken. Deze kunnen namelijk verschillen door een gedeelde sponsoring door de club zelf. Inschrijven kan zowel voor 2 als 3 volle dagen.

 

‘Niet leuk is geld terug garantie’.

4-Skills Soccer Academy heeft een zeer hoge waardering van zowel de kinderen als van hun ouders (cijfer 9,2 gemiddeld!) en is er daarom zeker van dat we hele leuke voetbaldagen organiseren. Omdat we begrijpen dat het voor nieuwe deelnemers en hun ouders best lastig is in te schatten of de 4-Skills voetbaldagen wel leuk gevonden wordt hebben we een ‘niet leuk is geld terug garantie’.

Als uw kind voor de eerste keer mee doet aan de 4-Skills voetbaldagen en hij/zij vindt het niet leuk (genoeg) en wil eerder naar huis dan ontvangt u het inschrijfgeld terug van de niet afgemaakte dagen. Voor u als ouder een stuk extra zekerheid en voor uw kind een prettig idee dat hij/zij het kan proberen zonder risico.

De “niet leuk = geld terug garantie” is geldig:

  • Voor elke nieuwe deelnemer van 6 t/m 11 jaar.
  • Exclusief de kosten van het ontvangen 4-Skills voetbalshirt.
  • Uw kind hoeft geen exacte reden te geven. Als hij/zij het zelf aangeeft is het voor ons voldoende.

We hopen het hiermee u en uw kind makkelijker te maken om voor onze voetbaldagen te kiezen. En u weet dat we er alles aan doen om uw kind een ervaring te geven waar nog lang met ontzettend veel plezier aan teruggedacht wordt.

LET OP:
Deze garantie is niet van toepassing bij onvoorziene omstandigheden (blessures etc.).

 

Annulering voetbaldagen Corona maatregelen

We gaan er natuurlijk niet van uit, maar het zou kunnen zijn dat de voetbaldagen in 2021 geannuleerd moeten worden omtrent het Coronavirus. Mocht dit het geval zijn, dan worden vouchers uitgereikt aan de deelnemers voor de volgende voetbaldagen. Mochten we de voetbaldagen in de meivakantie 2021 dus moeten afzeggen vanwege Corona, dan kunt u dit gebruiken voor deelname in de zomervakantie of eventueel een andere vakantie of activiteit van 4-Skills. Dit kan ook voor een andere 4-Skills locatie gebruikt worden en blijft te allen tijde geldig. Er zit dus geen termijn aan wanneer je deze voucher gebruikt. 

 

“Heb hier een doodmoe, maar blij en tevreden mannetje op de bank zitten. Bedankt voor jullie energie en enthousiasme! Ga vooral zo door!”

 

 Wat mag u verwachten van 4-Skills

– Nieuw uitdagend en variërend programma van 10.00u – 15.00u binnen een nieuw thema; Ode aan de nummer 9′
– Individuele, persoonlijke aandacht van onze gediplomeerde en ervaren trainers
– Veilig en betrouwbaar klimaat
– Gaaf 4-Skills voetbalshirt
– Elke dag onbeperkt fruit/ drinken bij de zelf meegebrachte lunch (vanwege allergieën)
– Kans op het winnen van mooie medailles bij de verschillende activiteiten
– Gave beker voor iedere deelnemer bij het afsluiten van het kamp
– Gratis opvang mogelijk met leuke activiteiten tot 16.30u
– Ontzettend veel plezier met een onvergetelijke ervaring en veel persoonlijke groei

 

V.V. Boekel Sport

Zomervakantie 2021: 4 t/m 6 augustus

Aanmelden? Klik op het logo.

Locatie v.v Boekel Sport

Sportpark vv Boekel Sport in Boekel

 

 

v.v Prinsenland te Dinteloord

Zomervakantie 2021: 2 t/m 4 augustus

Aanmelden; Klik op het logo

 Van Oldenbarneveltstraat 2, 4671 CZ Dinteloord

 

 

RKTVC Tiel

Zomervakantie 2021: 25 t/m 27 augustus

Aanmelden; Klik op het logo

 

Wadenoijenlaan 300, 4006 AW Tiel

 

 

 

SC Genemuiden

Zomervakantie 2021: 12 t/m 14 juli

Aanmelden; Klik op het logo

   Sportlaan 2b, 8281 CM Genemuiden

 

 

GC&FC Olympia Gouda

Aanmelden; Klik op het logo

    Bodegraafsestraatweg 52, 2805 GR Gouda

 

 

 

RKSV Wittenhorst

Aanmelden; Klik op het logo

logo

RKSV Wittenhorst

 

 

 

RKVV JEKA

Zomervakantie 2021: 1 t/m 3 september

Aanmelden; Klik op logo

Beukenlaan 21, 4854 TA Bavel

 

LV Roodenburg

Aanmelden: Klik op logo

 

 

CVV BE FAIR

Zomervakantie 2021: 23 t/m 25 augustus

Aanmelden: Klik op logo