javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

4-Skills voetbal kinderfeest

Voetbal kinderfeest met 4-Skills Soccer Academy

 

Wil jij jouw feest groots met ons vieren?? Dat kan!! 4-Skills biedt op locatie een compleet verzorgd voetbalprogramma in verschillende gave thema’s. Wij bieden hierin maatwerk, waarbij we samen met jou je perfecte feest samenstellen. We bespreken met jou de dag en tijd en welke locatie bij jou in de buurt. Dit kan zowel buiten als binnen in de zaal zijn. Jij bepaalt!!

 

Kies jouw favoriete thema en laat je door ons compleet verzorgen en verrassen met vele leuke extra’s. 

 

Thema: EK voetbal 2024

Alles staat in het teken van het EK voetbal! Samen met jou verdelen we de landen en maken we er een super gezellige ambiance van met vlaggen, muziek, volksliederen. Maar eerst gaan we eerst goed trainen samen om ons klaar te stomen voor de grote finale.

 

Activiteit 1: Techniektraining: 45 minuten

We gaan ons goed voorbereiden op de grote EK finale. Onder leiding van de aanwezige 4-Skills trainer, ga je met je vrienden en vriendinnen aan de slag met het aanleren van de verschillende belangrijke technieken binnen het voetbal. Hier gebruiken we zeer uitdagende materialen voor zoals bijvoorbeeld Smartgoals. Hier berekenen we geen extra kosten voor; dit hoort er gewoon lekker bij!! Dribbeltechnieken, bewegingstechnieken en schiettechnieken komen allemaal aan bod. Wat dacht je van de 4-Skills tornado die jij na deze trainingen compleet kan uitvoeren!!

 

Activiteit 2: Spelvormen: 45 minuten

We zijn er klaar voor na goed geoefend te hebben!!! We hebben de groep samen met jou verdeeld in twee of meerdere landen die het tegen elkaar gaan opnemen met de verschillende spannende voetbalspelvormen. Jij als jarige mag kiezen welke 3 spelvormen dit worden. Mogelijkheden zijn; Voetvolley/ Targetgoals/ Schietbattle/ Dribbelrace/ penalty’s/ dobbelsteenvoetbal/ Koning voetbal/ EK voetbalquiz/ schietmeters. 

 

Activiteit 3: Grote EK finale; 20 minuten

Het moment waar jullie allemaal op gewacht hebben. Je hebt het voor elkaar!! Je mag de grote EK finale spelen en die gaan we groots aanpakken ook!! Via een ware openingsceremonie met vlaggen, muziek en de volksliederen maken jullie jezelf op voor het spelen van de EK finale. Wie wordt Europees Kampioen?

 

Kosten:

18,50 euro per kind, exclusief btw en reiskosten. Minimaal 8 kinderen.

 

Compleet voetbalfeest:

Super gaaf programma in thema van 2.5 uur

4-Skills voetbaltrainer

Voetbalmaterialen als Smartgoals, Targetgoals, voetvolleynetten, schietmeters

Ranja, fruit en zakje chips

Leuke ambiance met vlaggen en muziek

Op jouw bepaalde locatie in de buurt

 

Extra mogelijkheden:

4-Skills medailles: 3,50 euro per kind

4-Skills Bekers: 7,50 euro per kind

Mascotte Skilly op je verjaardag: 120 euro

 

Interesse

Neem vrijblijvend contact met ons op om je feest met ons te bespreken. Met jou zetten we het perfecte programma in elkaar waar je nog lang van zal blijven nagenieten. Bel: 06-19387631 of mail; arnoud@4-skills.nl.