javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Cursus; Het pedagogisch handelen binnen de sport

Deze absolute aanrader voor alle vrijwilligers, trainers en coaches binnen de sport behoort tot het landelijk Sportakkoord voor zowel team- als individuele sporten.  

Dit betekent dat deze cursus aangevraagd kan worden via jouw gemeente. De cursus zal hierdoor gesubsidieerd kunnen worden waardoor er geen kosten zullen zijn voor de sportclub of organisatie die deze cursus graag wil afnemen. 

 

 

Ook de KNVB heeft deze cursus geaccrediteerd en maar liefst 5 licentiepunten aan toegekend voor voetbaltrainers met een KNVB diploma. 

 

Deze cursus is zeer geschikt voor alle sporten!!

Voor meer informatie omtrent het landelijke Sportakkoord klik HIER

 

 

4-Skills Soccer Academy onderscheidt zich landelijk, door een complete cursus aan te bieden omtrent het pedagogisch handelen binnen de sport; zowel voor de trainer/coach als bestuursleden.

De opleidingen binnen de sport in Nederland, richten zich vaak vooral op de technische, tactische, fysieke en mentale ontwikkeling. Wat vaak wordt vergeten, is wat van de trainers/leiders gevraagd wordt op pedagogisch gebied. Het pedagogisch handelen van de trainer/leider wordt in de meeste opleidingen niet of slechts kort behandeld. Een groot gemis… want daar is juist waar de trainers veelal begeleiding in vragen! Wanneer er geen veilig leerklimaat is gecreëerd, of er geen controle is over het team, zal er van goede inhoudelijke training niet veel komen. Daar is waar wij het verschil in brengen!!

Niet voor niets staat binnen de sport op NUMMER 1 de reden om te stoppen als vrijwilliger;

‘geen controle over het team te hebben’

 

Aanbod

De volledige cursus bestaat uit 4 avonden. In samenspraak met het bestuur zal er een goed programma opgezet worden die past bij het technisch kader van de club. Maatwerk wordt hierin neergezet, aangezien elke vereniging/ sport haar eigen vraagstukken en uitdagingen kent. Onderwerpen die bijvoorbeeld aan bod kunnen komen;

 • Hoe motiveer/ stimuleer ik elk kind binnen de training?
 • Hoe coach ik jeugdspelers tijdens een wedstrijd op een positieve manier?
 • Hoe daag ik elke speler uit binnen de training met al die niveauverschillen?
 • Hoe voorkom ik storend gedrag (preventief handelen)?
 • Hoe ga ik om met storend gedrag?
 • Hoe zorg ik voor structuur en duidelijkheid binnen en buiten mijn team?
 • Hoe ga ik om met ouders die een negatieve invloed hebben op het kind/ het team?
 • Hoe geef ik training aan spelers met een beperking?
 • Hoe ga ik om met spelers die niet luisteren?
 • Hoe ga ik om met grensoverschrijdend gedrag?
 • Hoe ga ik om met excessen?
 • Waar houdt mijn verantwoordelijkheid op als trainer/ wanneer ligt het bij het bestuur?
 • Hoe ga ik om met spelers die de Nederlandse taal niet spreken?
 • Hoe ga ik om met spelers die zeer fysiek en verbaal agressief gedrag vertonen tijdens trainingen en wedstrijden

In een persoonlijk gesprek bespreken we vooraf waar ontzettend veel behoefte aan is bij het technisch kader, om deze avonden uitgebreid bij stil te staan.

We leveren hierin dus altijd maatwerk. 

Docent Arnoud Jonker heeft 16 jaar les binnen het Speciaal Onderwijs gegeven. Zijn doel was altijd om zijn 2 passies (voetbal en onderwijs) tot 1 te maken. Dit is hem duidelijk gelukt met het aanbieden en verzorgen van deze cursus, die eigenlijk voor iedere trainer/leider een must is en tot het Nationaal Sportakkoord is toegevoegd als specialistische cursus.

Het pedagogisch handelen van de trainer is zo belangrijk, maar vaak zwaar onderbelicht. Gezien trainers vaak geen pedagogische achtergrond hebben, is dit de perfecte cursus om het technisch kader hierin te ondersteunen, waardoor ze zoveel meer plezier en zelfvertrouwen ervaren en dus betrokken blijven binnen de vereniging. De jeugdspelers zullen zich in een veilig en fijn leerklimaat doorontwikkelen en hiermee zoveel meer plezier in de sport ervaren.

Mogelijkheden en Kosten

In overleg met de club kunnen de tijden, maar ook aantal avonden besproken worden. Wij komen graag naar uw locatie voor het hebben van een vrijblijvend gesprek. Hierbij heeft u van ons altijd toestemming om clubs te benaderen om feedback te vragen waar we de cursus hebben gegeven.

Praktijk; Na het theoriegedeelte, word je direct mee in de praktijk genomen. Via concrete praktijkvoorbeelden en zeer uitdagende casussen ervaar je hoe je de theorie direct in de praktijk kan verwezenlijken.
Locatie: Deze opleiding kan de club of organisatie aanvragen op eigen locatie vanaf 10 deelnemers. Wij hanteren een maximaal aantal cursisten van 100 deelnemers. Wij willen zo juist stimuleren zoveel mogelijk cursisten binnen de club of organisatie in onze opleiding te krijgen, welke hiaten binnen de club of organisatie op deze manier voorkomt.
Certificaat: Na elke cursus ontvangen de deelnemers een certificaat en naslagwerk die zij direct kunnen toepassen binnen zijn of haar team of organisatie. Vanuit de KNVB ontvangen gediplomeerde trainers 5 licentiepunten.
Kosten: In een gesprek met u als club of organisatie bespreken we de kosten, als dat de cursus aangevraagd kan worden via de gemeente bij het NOC#NSF via het Nationaal Sportakkoord en hiermee volledig gesubsidieerd kan worden.

 

INTERESSE?

Bent u geïnteresseerd in deze cursus? Neem contact met ons op door te mailen naar arnoud@4-skills.nl

Alle informatie over deze aanvraag via de gemeente; KLIK HIER