Pedagogy Coaching Skills

4-Skills Soccer Academy onderscheidt zich door een complete cursus aan te bieden omtrent het pedagogisch handelen van de voetbaltrainer/leider. Alle opleidingen binnen Nederland omtrent het voetbal, slaan op het technische, tactische, fysieke en mentale aspect binnen het voetbal. Wat echter wordt vergeten, is wat van de trainers/leiders gevraagd wordt op pedagogisch gebied. Het pedagogisch handelen van de trainer/leider wordt in de meeste cursussen niet behandeld. Een groot gemis… want daar is juist waar de trainers begeleiding in vragen!

Aanbod

Basic Pedagogy & Coaching skills deel, 1
Advanced Pedagogy & Coaching skills, deel 2
Master Pedagogy & Coaching skills, deel 3
Elite Pedagogy & Coaching skills, deel 4
Elite Pro Pedagogy & Coaching skills, deel 5

De duur van de 4-daagse is in totaal 12 uur.

Hoe ga je om met een heel team verschillende persoonlijkheden? Hoe ga je om met winst en verlies? Hoe voorkom je storend gedrag op de training en wat doe je als dit je wel overkomt? Hoe ga je om met ouders, vooral wanneer het allemaal wat lastiger gaat? Hiernaast wordt ook ruim aandacht besteed hoe ook goede training te bieden aan spelers met een verstandelijke beperking.

Docent Arnoud Jonker geeft zelf al meer dan 11 jaar les binnen het Speciaal Onderwijs. Zijn doel was altijd om zijn 2 passies (voetbal en onderwijs) tot 1 hobby te maken. Dit is hem duidelijk gelukt met het aanbieden en verzorgen van deze cursus, die eigenlijk voor iedere trainer/leider een must is.

Mogelijkheden en Kosten

4 avonden van 19.00 tot 22.00 uur bij u op locatie. In overleg met de club kunnen de tijden besproken worden.

Praktijk; Arnoud neemt je na het theoriegedeelte direct mee in de praktijk. Hij laat je via concrete praktijkvoorbeelden zien hoe je de theorie direct in de praktijk kan verwezenlijken.
Extra: Een club kan ervoor kiezen om het onderwerp ‘omgaan met voetballers met een verstandelijke beperking’ toe te voegen aan deze cursus. Deze cursus zal dan niet 4, maar 5 avonden duren.
Locatie: Deze opleiding kan de club aanvragen op eigen locatie vanaf 10 deelnemers. Het maximale aantal deelnemers is 30 om de kwaliteit voor eenieder te kunnen waarborgen.
Certificaat: Na elke cursus ontvangen de deelnemers een certificaat en naslagwerk die zij direct kunnen toepassen binnen haar/zijn team.
Kosten: €2000,- (excl. BTW en reiskosten)

INTERESSE?

Bent u geïnteresseerd in onze 4-daagse cursus? Neem contact met ons op door te mailen naar info@4-skills.nl