javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Cursus; Pedagogisch handelen

4-Skills Soccer Academy onderscheidt zich door een complete cursus aan te bieden omtrent het pedagogisch handelen van de voetbaltrainer/leider. De opleidingen binnen Nederland omtrent het voetbal, slaan vooral op het technische, tactische, fysieke en mentale aspect binnen het voetbal. Wat vaak wordt vergeten, is wat van de trainers/leiders gevraagd wordt op pedagogisch gebied. Het pedagogisch handelen van de trainer/leider wordt in de meeste cursussen niet behandeld. Een groot gemis… want daar is juist waar de trainers veelal begeleiding in vragen!

 

Aanbod

De cursus kan bestaan uit 1 of meer avonden; net waar de club behoefte aan heeft. In samenspraak met het bestuur zal er een goed programma opgezet worden die past bij het technisch kader van de club. Onderwerpen die aan bod kunnen komen;

  • Hoe motiveer/ stimuleer ik elk kind binnen de training?
  • Hoe daag ik elke speler uit binnen de training?
  • Hoe voorkom ik storend gedrag (preventief handelen)?
  • Hoe ga ik om met storend gedrag?
  • Hoe zorg ik voor structuur en duidelijkheid binnen en buiten mijn team?
  • Hoe ga ik om met ouders?
  • Hoe geef ik training aan spelers met een beperking?
  • Hoe ga ik om met spelers die niet luisteren?
  • Hoe ga ik om met spelers die de Nederlandse taal niet spreken?
  • Hoe ga ik om met spelers die zeer fysiek en verbaal agressief gedrag vertonen tijdens trainingen en wedstrijden?

Docent en pedagoog Arnoud Jonker geeft zelf al meer dan 14 jaar les binnen het Speciaal Onderwijs. Zijn doel was altijd om zijn 2 passies (voetbal en onderwijs) tot 1 hobby te maken. Dit is hem duidelijk gelukt met het aanbieden en verzorgen van deze cursus, die eigenlijk voor iedere trainer/leider een must is. Het pedagogisch handelen van de trainer is zeer belangrijk geworden in de hedendaagse tijd en moet zeker niet onderschat worden. Gezien trainers vaak geen pedagogische achtergrond hebben, is dit de perfecte cursus om het technisch kader hierin te ondersteunen.

Mogelijkheden en Kosten

In overleg met de club kunnen de tijden, maar ook aantal avonden besproken worden. Wij komen graag naar uw locatie voor het hebben van een vrijblijvend gesprek. Hierbij heeft u van ons altijd toestemming om clubs te benaderen om feedback te vragen waar we de cursus hebben gegeven.

Praktijk; Arnoud neemt je na de theoriegedeelte direct mee in de praktijk. Hij laat je via concrete praktijkvoorbeelden zien hoe je de theorie direct in de praktijk kan verwezenlijken.
Locatie: Deze opleiding kan de club aanvragen op eigen locatie vanaf 10 deelnemers. We hanteren geen maximaal aantal trainers. Wij willen zo juist stimuleren zoveel mogelijk trainers binnen de club in onze opleiding te krijgen, welke hiaten binnen de club op deze manier voorkomt.
Certificaat: Na elke cursus ontvangen de deelnemers een certificaat en naslagwerk die zij direct kunnen toepassen binnen zijn of haar team.
Kosten: In een gesprek met de u als club bespreken we de kosten, waar ook hier verschillende mogelijkheden in liggen.

 

INTERESSE?

Bent u geïnteresseerd in deze cursus? Neem contact met ons op door te mailen naar arnoud@4-skills.nl