javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Cursus; Het pedagogisch handelen van de trainer/ coach

Deze absolute aanrader voor alle vrijwilligers, trainers en coaches binnen de teamsport behoort tot het landelijk Sportakkoord. Dit betekent dat deze cursus aangevraagd kan worden via jouw gemeente. De cursus zal hierdoor gesubsidieerd kunnen worden waardoor er geen kosten zullen zijn voor de sportclub of organisatie die deze cursus graag wil afnemen. 

Deze cursus is zeer geschikt voor alle teamsporten!!

Voor meer informatie omtrent het landelijke Sportakkoord klik HIER

 

 

4-Skills Soccer Academy onderscheidt zich landelijk, door een complete cursus aan te bieden omtrent het pedagogisch handelen van de teamsport trainer/leider. De opleidingen binnen Nederland omtrent het voetbal, slaan vooral op het technische, tactische, fysieke en mentale aspect binnen het voetbal. Wat vaak wordt vergeten, is wat van de trainers/leiders gevraagd wordt op pedagogisch gebied. Het pedagogisch handelen van de trainer/leider wordt in de meeste cursussen niet behandeld. Een groot gemis… want daar is juist waar de trainers veelal begeleiding in vragen! Wanneer er geen veilig leerklimaat is gecreëerd, of er geen controle is over het team, zal er tot goede inhoudelijke training niet veel komen.

Niet voor niets staat binnen het voetbal de NUMMER 1 reden om te stoppen als vrijwilliger;

‘geen controle over het team te hebben’

 

Aanbod

De cursus kan bestaan uit 4 avonden. In samenspraak met het bestuur zal er een goed programma opgezet worden die past bij het technisch kader van de club. Onderwerpen die aan bod kunnen komen;

 • Hoe motiveer/ stimuleer ik elk kind binnen de training?
 • Hoe daag ik elke speler uit binnen de training?
 • Hoe voorkom ik storend gedrag (preventief handelen)?
 • Hoe ga ik om met storend gedrag?
 • Hoe zorg ik voor structuur en duidelijkheid binnen en buiten mijn team?
 • Hoe ga ik om met ouders?
 • Hoe geef ik training aan spelers met een beperking?
 • Hoe ga ik om met spelers die niet luisteren?
 • Hoe ga ik om met spelers die de Nederlandse taal niet spreken?
 • Hoe ga ik om met spelers die zeer fysiek en verbaal agressief gedrag vertonen tijdens trainingen en wedstrijden?
 • Hoe coach ik jeugdspelers tijdens een wedstrijd?

In een persoonlijk gesprek bespreken we vooraf waar ontzettend veel behoefte aan is bij het technisch kader, om deze avonden uitgebreid bij stil te staan.

We leveren hierin dus altijd maatwerk. 

Docent en pedagoog Arnoud Jonker geeft zelf al meer dan 15 jaar les binnen het Speciaal Onderwijs. Zijn doel was altijd om zijn 2 passies (voetbal en onderwijs) tot 1 hobby te maken. Dit is hem duidelijk gelukt met het aanbieden en verzorgen van deze cursus, die eigenlijk voor iedere trainer/leider een must is en tot het Sportakkoord is toegevoegd als specialistische cursus.

Het pedagogisch handelen van de trainer is zeer belangrijk geworden in de hedendaagse tijd en moet zeker niet onderschat worden. Gezien trainers vaak geen pedagogische achtergrond hebben, is dit de perfecte cursus om het technisch kader hierin te ondersteunen.

Mogelijkheden en Kosten

In overleg met de club kunnen de tijden, maar ook aantal avonden besproken worden. Wij komen graag naar uw locatie voor het hebben van een vrijblijvend gesprek. Hierbij heeft u van ons altijd toestemming om clubs te benaderen om feedback te vragen waar we de cursus hebben gegeven.

Praktijk; Arnoud neemt je na de theoriegedeelte direct mee in de praktijk. Hij laat je via concrete praktijkvoorbeelden en zeer uitdagende casussen zien hoe je de theorie direct in de praktijk kan verwezenlijken.
Locatie: Deze opleiding kan de club of organisatie aanvragen op eigen locatie vanaf 10 deelnemers. Wij hanteren geen maximaal aantal cursisten. Wij willen zo juist stimuleren zoveel mogelijk cursisten binnen de club of organisatie in onze opleiding te krijgen, welke hiaten binnen de club of organisatie op deze manier voorkomt.
Certificaat: Na elke cursus ontvangen de deelnemers een certificaat en naslagwerk die zij direct kunnen toepassen binnen zijn of haar team of organisatie.
Kosten: In een gesprek met u als club of organisatie bespreken we de kosten, als dat de cursus aangevraagd kan worden via de gemeente bij het NOC NSF via het Sportakkoord.

 

INTERESSE?

Bent u geïnteresseerd in deze cursus? Neem contact met ons op door te mailen naar arnoud@4-skills.nl

Ook is het dus nu mogelijk deze cursus via de gemeente aan te vragen via het landelijk Sportakkoord. Deze cursus zal dan gesubsidieerd kunnen worden.

Alle informatie over deze aanvraag via de gemeente; KLIK HIER