javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Samenwerking met Boekel Sport

In de nadagen van 2017, hebben we een mooie samenwerking afgesloten met Boekel Sport. Boekel Sport bestaat uit 31 jeugdteams en 11 senioren teams.

Gezien de zeer positieve ontwikkelingen omtrent 4-Sills in de afgelopen jaren, heeft Boekel Sport doen besluiten contact op te nemen met 4-skills om de jeugdspelers verder te inspireren en te begeleiden op technisch gebied.

Vanaf vrijdag 9 maart zal 4-Skills haar voetbalschool op vrijdagen open bij Boekel Sport. Eenieder in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar kan zich inschrijven voor 1 van onze pakketten. Een pakket bestaat uit 7 trainingen, gericht op een specifieke technische vaardigheid.

Tijdens de training staat 4 verschillende trainingsvormen centraal

  • Individuele vormen
  • Groepsvormen
  • Spelvormen
  • Wedstrijdvormen

De training bestaat verder uit 4 oefeningen:

  • Motorische ontwikkeling/ balvaardigheid
  • Bewegingstechniek
  • Schiettechniek
  • Wedstrijdvormen waarin het getrainde in wordt toegepast

De trainingen worden gegeven door onze eigen 4-Skills trainers; met UEFA licenties en 4-Skills gecertificeerd met zowel nationale- als internationale ervaring.

Naast de 4-Skills voetbalschool op vrijdag, zal 4-Skills ook in de mei- en zomervakantie voetbaldagen organiseren bij Boekel Sport. Inschrijven kan eenieder in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. Tijdens de voetbaldagen staan de technische ontwikkeling, alsmede spel- en wedstrijdvormen centraal. In de ochtend zal specifieke techniektraining worden aangeboden om later op de dag deze toe te passen in spelvormen en verschillende toernooien. Hiermee zijn ook verschillende beker te winnen. Alle deelnemers zullen naar huis gaan met nieuwe ervaringen, ontwikkeling, nieuwe vriendschappen en een mooi certificaat.

Inschrijven voor zowel de voetbalschool als voetbaldagen bij Boekel Sport kan op deze website.

Heeft u vragen omtrent onze programma’s bij Boekel Sport, schroom niet om ons te benaderen:

Arnoud Jonker

06-10515979

arnoud@4-skills.nl

We zijn ontzettend trots met deze nieuwe samenwerking en het vertrouwen in onze organisatie.

Leave a Comment

(required)

(required)