javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

4-Skills voetbal/ sportclinic aanvragen

 

4-Skills Soccer Academy biedt scholen, jongerencentra, sportverenigingen en bedrijven de mogelijkheid om op hun sportcomplex voetbalclinics of Multisportsclinics te organiseren tijdens schoolvakanties, weekenden of doordeweeks. Tijdens deze clinics zijn de spelers een dagdeel of een gehele dag of meerdere dagen met voetbal/ sport en ontwikkeling bezig. Wij bieden graag verschillende thema’s aan, waaronder het complete programma valt en waarbij we alles leuk en gezellig aankleden. Onze Mascotte ‘Skilly’ zal aanwezig zijn om de teams goed aan te moedigen!!

Wij bieden graag een programma op maat aan. Zo kunt u als klant altijd uw wensen uitspreken over de duur en inhoud van de clinic. Uiteraard kunt u dit ook aan ons overlaten. Een clinic kan zo bestaan uit onze bekende 4-Skills trainingsvormen, of we bieden een uitdagende voetbal/ sport spellen circuit aan. Ook een mix is natuurlijk mogelijk.

We zorgen voor het complete programma, organisatie, scorekaarten etc.  Uw club of organisatie hoeft hierin verder niets te doen! Wij regelen het allemaal!! 

Betaling kan gaan door de club zelf ( wij verzorgen graag een speciale clinic voor uw jubileum), of door de deelnemers van de clinic zelf. Een gave 4-Skills clinic hoeft de club dus niets te kosten. Het fijne is dat wij de complete organisatie tot ons nemen en hiermee uw vrijwilligers compleet mee kunnen ontlasten.

Mogelijkheid is er dat wij zelf onze eigen 4-Skills trainers meenemen om de groepen te begeleiden. Dit brengt wel extra kosten met zich mee. De groepen kunnen ook zeker door eigen clubtrainers begeleid worden gedurende onze clinic. Dat maakt de binding natuurlijk nog extra leuk en maakt de kosten een stuk minder.

We starten de clinic met een gave openingsceremonie waar onze mascotte ‘Skilly’ dan ook bij aanwezig kan zijn. Dit maakt het ontzettende leuk voor de jongere spelers die ook zeker een leuk fotomoment kunnen mee pakken.

 

Interesse?

Stuur een mail naar arnoud@4-skills.nl of bel; 06-19387631 voor meer informatie en het maken van een afspraak. Wij komen graag eventueel naar u toe om de clinic aan tafel met u te bespreken, zodat u precies weet wat u van ons kan en mag verwachten en wij ook precies weten wat graag uw wensen zijn.