javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

4-Skills voetbalclinic

 

4-Skills Soccer Academy biedt scholen, jongerencentra, sportverenigingen en bedrijven de mogelijkheid om op hun sportcomplex voetbalclinics te organiseren tijdens schoolvakanties, weekenden of doordeweeks. Tijdens deze clinics zijn de spelers een dagdeel of een gehele dag met voetbal en ontwikkeling bezig.

Wij bieden graag een programma op maat aan. Zo kunt u als klant altijd uw wensen uitspreken over de duur en inhoud van de clinic. Uiteraard kunt u dit ook aan ons overlaten. Een clinic kan zo bestaan uit onze bekende 4-Skills trainingsvormen, of we bieden een uitdagende voetbal spellen circuit aan. Ook een mix is natuurlijk mogelijk.

We zorgen voor het complete programma, organisatie, scorekaarten etc.  Ook ontvangen alle deelnemers een leuke herinnering van deze dag. Uw club of organisatie hoeft hierin verder niets te doen! Wij regelen het allemaal!! 

Betaling kan gaan door de club zelf ( wij verzorgen graag een speciale clinic voor uw jubileum), of door de deelnemers van de clinic zelf. Een gave 4-Skills clinic hoeft de club dus niets te kosten. Het fijne is dat wij de complete organisatie tot ons nemen en hiermee uw vrijwilligers compleet mee kunnen ontlasten.

Mogelijkheid is er dat wij zelf onze eigen 4-Skills trainers meenemen om de groepen te begeleiden. Dit brengt wel extra kosten met zich mee. De groepen kunnen ook zeker door eigen clubtrainers begeleid worden gedurende onze clinic. Dat maakt de binding natuurlijk nog extra leuk en maakt de kosten een stuk minder.

 

Voorbeeld 4-Skills Clinic Dagdeel

9.00u: Inloop/ ontvangst deelnemers pupillen 6 t/m 11 jaar
9.30u: Start circuittraining (4 verschillende trainingsvormen in de visie van 4-Skills)
10.45u: Pauze
11.00u: 4 tegen 4 wedstrijden/ toernooi vorm
11.30u: Afsluiting en uitreiking certificaten
12.00u: Naar huis

13.00u: Inloop junioren teams 12 t/m 18 jaar
13.30u: Start training (4 verschillende trainingsvormen in de visie van 4-Skills)
14.45u: Pauze
15.00u: 4 tegen 4 wedstrijden/ toernooi vorm
15.30u: Afsluiting en uitreiking certificaten
16.00u: Naar huis

 

Voorbeeld 4-Skills clinic hele dag

9.30u inloop
10.00u: Start training deel 1; Individuele trainingsvormen
11.00u: Pauze
11.15u: Start training deel 2: Groepsvormen
12.30u: Lunch
13.00u: Start training deel 3: Spelvormen
14.00u: Pauze
14.15u: Start training deel 4: Wedstrijdvormen 4 tegen 4 in toernooi
15.00u: Afsluiting en uitreiking certificaat
15.30u naar huis

 

Lunch laten we de kinderen zelf meenemen vanwege eventuele allergieën.


Kosteloos voor de club; club deelt zelfs mee in opbrengst!!

Het kan de club dus niets kosten om een clinic door ons te laten verzorgen. Wij vragen alleen gebruik te mogen maken van de accommodatie en kantine. Alle kantine inkomsten zullen uiteraard wel voor de club zijn. Ook ontvangt de club vanuit ons 10% van het aantal inschrijvingen.  We vragen de deelnemers een kleine vergoeding, afhankelijk van de duur het programma.

De spelers zullen een zeer leerzame en uitdagende clinic meemaken, die afgesloten wordt met het krijgen van een leuke 4-Skills herinnering. Alle kinderen gaan zo moe, met een goed gevoel en een leuke herinnering terug naar huis.

Stuur een mail naar arnoud@4-skills.nl voor meer informatie en het maken van een afspraak. Wij komen graag naar u toe om de clinic aan tafel met u te bespreken, zodat u precies weet wat u van ons kan en mag verwachten en wij ook precies weten wat graag uw wensen zijn.