javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

4-Skills voetbalclinic

 

4-Skills Soccer Academy biedt scholen, jongerencentra, sportverenigingen en bedrijven de mogelijkheid om op hun sportcomplex voetbalclinics te organiseren tijdens schoolvakanties, weekenden of doordeweeks. Tijdens deze clinics zijn de spelers een dagdeel of een gehele dag of meerdere dagen met voetbal en ontwikkeling bezig. Wij bieden graag verschillende thema’s aan, waaronder het complete programma valt en waarbij we alles leuk en gezellig aankleden. Onze Mascotte ‘Skilly’ zal aanwezig zijn om de teams goed aan te moedigen!!

Wij bieden graag een programma op maat aan. Zo kunt u als klant altijd uw wensen uitspreken over de duur en inhoud van de clinic. Uiteraard kunt u dit ook aan ons overlaten. Een clinic kan zo bestaan uit onze bekende 4-Skills trainingsvormen, of we bieden een uitdagende voetbal spellen circuit aan. Ook een mix is natuurlijk mogelijk.

We zorgen voor het complete programma, organisatie, scorekaarten etc.  Ook ontvangen alle deelnemers een leuke herinnering van deze dag. Uw club of organisatie hoeft hierin verder niets te doen! Wij regelen het allemaal!! 

Betaling kan gaan door de club zelf ( wij verzorgen graag een speciale clinic voor uw jubileum), of door de deelnemers van de clinic zelf. Een gave 4-Skills clinic hoeft de club dus niets te kosten. Het fijne is dat wij de complete organisatie tot ons nemen en hiermee uw vrijwilligers compleet mee kunnen ontlasten.

Mogelijkheid is er dat wij zelf onze eigen 4-Skills trainers meenemen om de groepen te begeleiden. Dit brengt wel extra kosten met zich mee. De groepen kunnen ook zeker door eigen clubtrainers begeleid worden gedurende onze clinic. Dat maakt de binding natuurlijk nog extra leuk en maakt de kosten een stuk minder.

We starten de clinic met een gave openingsceremonie waar onze mascotte ‘Skilly’ dan ook bij aanwezig kan zijn. Dit maakt het ontzettende leuk voor de jongere spelers die ook zeker een leuk fotomoment kunnen mee pakken.

 

Voorbeeld 4-Skills Clinic Dagdeel; Thema Olympische Spelen

O7 t/m O12 teams

7.30u: 4-Skills aanwezig om alles klaar te zetten

8.30u: Aanmelden kinderen en klaar maken Openingsceremonie

9.00u: Openingsceremonie

9.15u: 4v4 landen toernooi

9.55u: Landen Schietbattle

9.55u: Landen Smartgoals Race

10.50u: Landen Penalty toernooi

10.50u: Landen Curling voetbal

11.25u: Voetbalkamelen Race; Grote finale

11.45u: Afsluiting

12.00u: Voetbaldag afgelopen

 

O13 t/m O18 teams

12.30u: Aanmelden jongeren en klaar maken Openingsceremonie

13.00u: Openingsceremonie

13.15u: 4v4 wedstrijden alle groepen

13.55u: Landen voetvolley toernooi

13.55u: Landen Schietbattle

14.30u: Landen Penalty toernooi

14.30u: Landen Curling voetbal

15.25u: Voetbalkamelen Race: Grote Finale

15.45u: Afsluiting

16.00u: Voetbaldag afgelopen

 

Voorbeeld 4-Skills clinic hele dag; Thema Olympische Spelen

9.30u inloop
10.00u: Grote openingsceremonie met Mascotte Skilly en Vlaggen
10.15u: Landen 4v4 toernooi
12.00u: Lunch
12.30u: Landen Smartgoals race/ Schietbattle/ Voetvolley/ Penaltytoernooi
14.15u: Voetbal Kamelen Race; Grote Finale met Mascotte Skilly
15.00u: Afsluitceremonie
15.15u naar huis

 

Interesse?

Stuur een mail naar arnoud@4-skills.nl voor meer informatie en het maken van een afspraak. Wij komen graag naar u toe om de clinic aan tafel met u te bespreken, zodat u precies weet wat u van ons kan en mag verwachten en wij ook precies weten wat graag uw wensen zijn.