4-Skills voetbalclinic

4-Skills Soccer Academy biedt scholen, jongerencentra, sportverenigingen en bedrijven de mogelijkheid om op hun sportcomplex voetbalclinics te organiseren tijdens schoolvakanties, weekenden of doordeweeks. Tijdens deze clinics zijn de spelers een dagdeel of een gehele dag met voetbal en ontwikkeling bezig.

Onze Clinics worden gegeven door onze eigen 4-Skills trainers. Het aantal trainers is afhankelijk van de omvang van de voetbalclinic en het aantal deelnemers. Wij hanteren een 1 op 8 beleid; waarbij 1 trainer maximaal met 8 spelers aan de slag gaat. Op deze manier verkrijgt iedere speler de aandacht die hij of zij verdient.We houden hierbij rekening met leeftijd en niveau, waarbij de speler altijd zelf wel zijn of haar voorkeur mag en kan uitspreken.

Wij bieden graag een programma op maat aan. Zo kunt u als klant altijd uw wensen uitspreken over de duur en inhoud van de clinic. Uiteraard kunt u dit ook aan ons overlaten. Hieronder geven wij graag 2 voorbeelden van de duur en inhoud van een 4-Skills clinic.

4-Skills Clinic Dagdeel

9.00u: Inloop/ ontvangst deelnemers pupillen 6 t/m 11 jaar
9.30u: Start training (4 verschillende trainingsvormen in de visie van 4-Skills)
10.45u: Pauze
11.00u: 4 tegen 4 wedstrijden/ toernooi vorm
11.30u: Afsluiting en uitreiking certificaten
12.00u: Naar huis

13.00u: Inloop junioren teams 12 t/m 18 jaar
13.30u: Start training (4 verschillende trainingsvormen in de visie van 4-Skills)
14.45u: Pauze
15.00u: 4 tegen 4 wedstrijden/ toernooi vorm
15.30u: Afsluiting en uitreiking certificaten
16.00u: Naar huis

Uiteraard onder leiding van de 4-Skills trainers met een speciale opleiding.

De club kan hierin gemotiveerde trainers aanwijzen om met ons mee te lopen. Op deze manier kunnen ook trainers binnen de club zich zonder kosten bij ons verder ontwikkelen.

4-Skills clinic hele dag

9.30u inloop
10.00u: Start training deel 1; Individuele trainingsvormen
11.00u: Pauze
11.15u: Start training deel 2: Groepsvormen
12.30u: Lunch
13.00u: Start training deel 3: Spelvormen
14.00u: Pauze
14.15u: Start training deel 4: Wedstrijdvormen 4 tegen 4 in toernooi
15.00u: Afsluiting en uitreiking certificaat
15.30u naar huis

 

Lunch laten we de kinderen zelf meenemen vanwege eventuele allergieën.

Uiteraard onder leiding van de 4-Skills trainers met een speciale opleiding.

De club kan hierin gemotiveerde trainers aanwijzen om met ons mee te lopen. Op deze manier kunnen trainers binnen de club zich zonder kosten bij ons verder ontwikkelen.


Kosteloos voor de club

Het kost de club dus niets om een clinic door ons te laten verzorgen. Wij vragen alleen gebruik te mogen maken van de accommodatie en kantine. Alle kantine inkomsten zullen uiteraard wel voor de club zijn. We vragen de deelnemers een kleine vergoeding, afhankelijk van de duur het programma.

De spelers zullen een zeer leerzame en uitdagende clinic meemaken, die afgesloten wordt met het krijgen van een leuke 4-Skills herinnering. Alle kinderen gaan zo moe, met een goed gevoel en een leuke herinnering terug naar huis.

Stuur een mail naar

arnoud@4-skills.nl voor meer informatie en het maken van een afspraak. Wij komen graag naar u toe om de clinic aan tafel met u te bespreken, zodat u precies weet wat u van ons kan en mag verwachten en wij ook precies weten wat graag uw wensen zijn.