javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Visie en Missie

4-Skills Soccer Academy

4-Skills Soccer Academy ondersteunt, begeleidt en adviseert sinds 2013 voetbalverenigingen bij het opzetten en door ontwikkelen van een sterke jeugdopleiding en voetbalorganisatie. Wij verzorgen erkende cursussen voor zowel voetbal-als andere sportverenigingen omtrent het pedagogisch handelen binnen de sport en het wegzetten van een veilig en positief sport-leerklimaat. 

Hiernaast bieden we gedurende de vakanties en op vrijdagen talloze voetbal/ sport en outdoor spelactiviteiten aan op verschillende locaties in Nederland. 

 In januari 2021 ontving 4-Skills Soccer Academy meerdere erkenningen (waaronder van de KNVB) vanwege de onderscheidende methode en aanpak die door 4-Skills gehanteerd wordt. 4-Skills Soccer Academy behoort hierbij tot het Nationaal Sportakkoord waarmee de cursus ‘Pedagogisch Handelen binnen de Sport’ met volledige subsidie is aan te vragen bij de gemeente.

 De 4-Skills visie is gericht op de sociaal-emotionele ontwikkeling van jeugdspelers en het sterk opleiden van het technisch kader om alle jeugdspelers de best mogelijke opleiding te bieden binnen een veilig en uitdagend leerklimaat waar elk kind recht op heeft.

 

4-Skills opleiding

4-Skills Soccer Academy leidt spelers op die weer het verschil gaan maken; creatief zijn, acties durven te maken en vol zelfvertrouwen de juiste keuzes maken op het veld. Spelers ontwikkelen zich wanneer ze zich goed voelen en vertrouwen hebben om fouten te mogen maken. Het domineren van 1 tegen 1 situatie staat hierom bij ons centraal. Wij bieden structurele techniektraining aan in opbouw; dribbeltechniek/ snel voetenwerk; bewegingstechniek; schiettechniek en we sluiten de training af met spel- en wedstrijdvormen om het juist geleerde direct toe te passen in de wedstrijd situatie. De spelers zullen de acties pas maken in de wedstrijd wanneer ze dit met zelfvertrouwen in de training hebben leren doen.

 

4-Skills methode

Met een unieke methode zorgt 4-Skills voor herkenbaarheid, structuur en continuïteit voor zowel de jeugdspeler als vrijwilliger die training en/of coaching biedt binnen de vereniging.  Voetbalverenigingen waarmee we samenwerken, maken voor de gehele jeugdopleiding gebruik van onze methode en aanpak waardoor alle trainers en leiders op eenzelfde manier worden opgeleid. Een kind blijft dus meegroeien binnen hetzelfde 4-Skills programma, waarbij de trainers en leiders scholing en begeleiding ontvangen hoe op een juiste manier ieder kind te begeleiden en te coachen bij zowel trainingen als wedstrijden. Dit valt dus niet weg wanneer het kind het seizoen erop naar een ander team gaat en/of een andere trainer/coach krijgt. DAT is een enorme kracht. Eilanden binnen een vereniging verdwijnen en er komt steeds meer cohesie

 

De 4-Skills methode is vooral gericht op de individuele ontwikkeling. Elke jongere leert en ontwikkelt zich anders, maar kent ook een ander instapmoment binnen de sport. Daar wordt binnen onze methode sterk rekening mee gehouden. Zo bieden wij basisvaardigheden aan, maar geven we hiernaast steeds mogelijkheden om te intensiveren voor jongeren die meer moeite hebben, of juist te verdiepen voor de jongeren die het snel onder de knie hebben. Zo blijft elke training binnen 4-Skills een uitdaging en wordt de ontwikkeling van het individu gevolgd in plaats dat de jongere zijn of haar motivatie mist doordat er niet aangehaakt kan worden of er juist geen uitdaging is.

 

 

4-Skills Visie voetbal gericht

‘Creatief technische spelers op te leiden, die vol zelfvertrouwen eigen keuzes leren te maken op het veld en elke 1v1 situatie gaan domineren; zowel aanvallend als verdedigend’

 

4-Skills Visie Pedagogisch handelen

Spelers, vrijwilligers en verengingen begeleiden en ondersteunen omtrent het pedagogisch handelen ter ontwikkeling van de sociaal-emotionele ontwikkeling van jongeren binnen de sport

 

4-Skills Missie

4-Skills streeft naar professionele begeleiding en ondersteuning richting sportverenigingen, vrijwilligers en jongeren waarbij zij zowel op voetbaltechnisch, als sociaal-emotioneel gebied sterk ontwikkelen. Wij kennen hierin 4-Skills Soccer Academy omtrent onze voetbalprogramma’s en activiteiten en 4-Skills Sports Academy voor onze programma’s en activiteiten binnen andere sportverenigingen. 

 

4-Skills doelstelling

Ons doel is om een trainingsomgeving te creëren waarin elk kind met veel plezier en zelfvertrouwen zich kan ontwikkelen. We bieden de juiste omstandigheden aan, zodat ieder kind binnen ons programma wordt uitgedaagd, geïnspireerd en steeds verder ontwikkelt tot een creatieve, zelfbewuste jongere vol zelfvertrouwen.