javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Visie en Missie

 

Visie

Bij elke teamsport staat iedere trainer voor de moeilijkste vraag; ‘Hoe ga ik om met alle verschillen binnen mijn team?’

De kunst om elke speler uit te dagen en elke individuele speler verder te laten ontwikkelen, wordt slechts door aantal trainers beheerst. Hierbij staat niet alleen de didactische kennis centraal, maar is juist de pedagogische aanpak ontzettend belangrijk. Door de zeer sterke pedagogische achtergrond, is het hierin waar wij onszelf onderscheiden. De trainers binnen 4-Skills kennen hierin allemaal een pedagogische opleiding en worden hierop ook geselecteerd en verder in begeleid.

Wij leiden spelers op die weer het verschil gaan maken; creatief zijn, acties durven te maken en vol zelfvertrouwen de juiste keuzes maken op het veld. Spelers ontwikkelen zich wanneer ze zich goed voelen en vertrouwen hebben om fouten te mogen maken. Het domineren van 1 tegen 1 situatie staat hierom bij ons centraal. Wij bieden structurele techniektraining aan in opbouw; dribbeltechniek/ snel voetenwerk; bewegingstechniek; schiettechniek en we sluiten de training af met spel- en wedstrijdvormen om het juist geleerde direct toe te passen in de wedstrijd situatie. De spelers zullen de acties pas maken in de wedstrijd wanneer ze dit met zelfvertrouwen in de training hebben leren doen.

4-Skills biedt een dusdanig pedagogische aanpak, waarbij de speler zich in een veilig klimaat, creatief kan en leert opstellen binnen het voetbal. Hierbij staat het ontwikkelen centraal, waarbij de maatschappelijke competenties aangereikt worden.

Elke speler heeft talent en 4-Skills biedt iedere speler de mogelijkheid om zijn/haar potentie eruit te halen.
4-Skills biedt op alle facetten de juiste omstandigheden aan waardoor iedere speler zich kan ontplooien.
Dit op het gebied van techniektraining, cursussen, clinics en vele andere activiteiten waarin 4-Skills het verschil maakt.

 

Missie

Professionele missie
– Inspireren en motiveren van onze omgeving door middel van uitstraling, voorbereiding, beoefening,
karakter, inzet, waardoor er mogelijkheden ontstaan voor persoonlijke succesbeleving.
– Het aansterken en opbouwen van het individu, zowel persoonlijk als op technisch vlak.
Onze focus is gericht op de ander!

Hartsmissie
Bij 4-Skills staat ieder kind centraal; zowel nationaal als internationaal.
Hierbij ligt het doel ten grondslag, om kinderen over de wereld, via voetbal een waardige kans te geven
om zich te kunnen ontplooien. Niet alleen via eigen voetbalscholen of goede doelen financieel
te ondersteunen. Maar ook zelf projecten op te starten op plekken die naar ons idee nodig zijn, zowel nationaal als internationaal.

 

Doelstelling

Ons doel is om een trainingsomgeving te creëren waarbij elk kind met veel plezier en zelfvertrouwen zich kan ontwikkelen. We bieden de juiste omstandigheden aan, zodat ieder kind binnen ons programma wordt uitgedaagd, geïnspireerd en steeds verder ontwikkelt tot een creatieve, zelfbewust voetballer vol zelfvertrouwen.

Dit betekent dat een goede techniek en het leren van trucs (skills) bijdraagt aan het algehele gevoel dat het kind bij onze trainingen heeft.
Door middel van voetbal proberen wij generaties te inspireren. Dit doen wij door kinderen te leren samenwerken, oefenen, falen, slagen, teleurstellingen boven te laten komen en bovenal te laten genieten.
Deze passie voor het leven en voor voetbal in het bijzonder, willen we dus combineren met de nieuwste trend van deze tijd; social media. Via onze Facebookpagina’s en youtube kanaal is alles te volgen hoe uw kind zijn of haar training/ activiteit bij ons beleefd. Zo kunt u meegenieten en meekijken in de wereld van 4-Skills.