javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Waarom 4-Skills?

 

Waarom 4-Skills

Wat onderscheidt 4-Skills van andere voetbalscholen? Wat zijn de voordelen? Waarom wij?

Passie voor voetbal en opleiden
Wij doen ons werk met veel passie voor de sport en het kind, met het oog gericht op de ander. Al onze trainers hebben een sterke pedagogische achtergrond, waar wij absoluut onderscheidend in willen zijn.  Kinderen krijgen bij ons een waardige kans zich te kunnen ontplooien, niet uitmakende welke achtergrond het kind heeft. Bij ons is ieder kind van elk niveau welkom!

Trainers met zowel sterke technische- als pedagogische achtergrond. 
Wij stellen hoge eisen aan onze trainers. ‘ Je kan een geweldig menu hebben, maar wanneer je de koks niet hebt blijft het een slecht gerecht.’ Het is hoe wij daadwerkelijk zeer kritisch naar het aanstellen van onze trainers kijken. Trainers van 4-Skills krijgen interne opleidingen aangeboden, naast de opleidingen die zij zelf al gevolgd hebben. Beginnende trainers die bij 4-Skills aan de slag willen zijn meer dan welkom, maar doen eerst ervaring op voordat zij alleen een groep mogen en kunnen trainen. Onze trainers worden steeds gevolgd en geëvalueerd. U mag van ons verwachten dat uw kind bij ons veilig is en de juiste begeleiding en aanpak krijgt. Zo ontwikkelen onze trainers zich ook steeds verder door en zijn al enkelen opgepakt door een Betaald Voetbal Organisatie (BVO) Daar zijn wij zeer trots op, zeker omdat ze binnen 4-Skills gewoon beschikbaar blijven.

Videoanalyse
Tijdens de trainingen worden opnames gemaakt omtrent de vorderingen van de spelers. Op deze wijze kunnen spelers en ouders groei en ontwikkeling terug zien via beeld en geluid. Via onze social media worden de spelers elke dinsdag en vrijdag uitgedaagd om ook de verschillende ‘skills’ thuis verder te beoefenen. Bij de eerstvolgende training krijgen de spelers de gelegenheid de beoefende skills te laten zien aan de trainers en groepsgenoten.Naast onze eigen gemaakte video’s delen wij regelmatig ingezonden video’s van onze 4-Skills spelers via onze social media. Hierin wordt het uiten van creativiteit en zelfvertrouwen extra gestimuleerd!

Gerichte opbouw binnen ontwikkeling
De 4-Skills trainingen kennen een duidelijke rode lijn, ondersteund door beelden en data. Onze trainingen worden in blokken aangeboden, waarin steeds een bepaalde techniek de nadruk heeft. Ook binnen de trainingen zit een opbouw van individuele training, groepstraining, spel- en partijvormen. Zo werkt ieder in een vaste structuur welke duidelijkheid en veiligheid biedt.

Gedetailleerde aanpak
Al deze voorgaande punten, brengen wij samen in onze TFTM trainingen.
Hierdoor wordt elke speler dominant op de facetten van Techniek, Fysiek, Tactiek en Mentaliteit.
De 4 skills!

Creatieve ontwikkeling centraal
Jij gaat zelf ontdekkend zijn en zelfbewust leren. Daarbij zijn onze trainers gespecialiseerd in het aanbrengen van structuur naar vrijheid. Door de basisbewegingen bij jou als speler aan te leren, wordt een goede fundering gecreëerd. Hierdoor ga jij op jouw eigen manier van spelen domineren op het veld.

Kwaliteiten exploiteren
Jij als speler van 4-Skills staat centraal. Onze trainers stimuleren vooral jouw natuurlijke kwaliteiten. Hierdoor krijg jij als speler een eigen identiteit waarmee je het maximale uit elke training kunt halen.

POP gesprekken met spelers/ouders
Na 10 trainingen vindt er overleg plaats met jou en jouw ouders/verzorgers, dit aan de hand van beeldmateriaal.