javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Waarom 4-Skills?

 

Waarom 4-Skills

Wat onderscheidt 4-Skills van andere voetbalscholen? Wat zijn de voordelen? Waarom wij?

Passie voor voetbal en opleiden
Wij doen ons werk met veel passie voor de sport en het kind, met het oog gericht op de ander. Al onze trainers hebben een sterke pedagogische achtergrond, waar wij absoluut onderscheidend in willen zijn.  Kinderen krijgen bij ons een waardige kans zich te kunnen ontplooien, niet uitmakende welke achtergrond het kind heeft. Bij ons is ieder kind van elk niveau welkom!

 

Meerdere erkenningen vanuit landelijke organisaties

  1. 4-Skills is opgenomen in het Nationaal Sportakkoord en werkt hierbij samen met gemeenten en begeleidt meerdere sportverenigingen met cursussen omtrent het Pedagogisch handelen.
  2. 4-Skills is erkend en geaccrediteerd vanuit de KNVB met 5 licentiepunten                                                                                                                                            

 

Werkt met de Unieke 4-Skills Methode

Met onze unieke methode zorgen we voor herkenbaarheid, structuur en continuïteit, aangezien de clubs waarmee we samenwerken jaarplanningen krijgen en alle trainers en leiders op eenzelfde manier worden opgeleid. Er wordt dus steeds meer in dezelfde taal gesproken en een positief en fijn leerklimaat wordt gecreëerd. Een kind blijft dus meegroeien binnen hetzelfde 4-Skills programma, waarbij ook de trainers en leiders leren hoe op een juiste manier ieder kind te begeleiden en te coachen. Dit valt dus niet weg wanneer het kind het seizoen erop naar een ander team gaat. DAT is een enorme kracht. Eilanden binnen een vereniging verdwijnen en er komt steeds meer cohesie.

De 4-Skills methode is vooral gericht op de individuele ontwikkeling. Elk kind leert en ontwikkelt zich anders, maar kent ook een ander instapmoment binnen de sport. Daar wordt binnen onze methode sterk rekening mee gehouden. Zo bieden wij basisvaardigheden aan, maar geven we hiernaast steeds mogelijkheden om te intensiveren voor jongeren die meer moeite hebben, of juist te verdiepen voor de jongeren die het snel onder de knie hebben. Zo blijft elke training binnen 4-Skills een uitdaging voor elke jongere en wordt de ontwikkeling van het individu gevolgd in plaats dat de jongere zijn of haar motivatie mist doordat er niet aangehaakt kan worden of er juist geen uitdaging is.

 

Trainers met zowel sterke technische- als pedagogische achtergrond. 
Wij stellen hoge eisen aan onze trainers. ‘ Je kan een geweldig menu hebben, maar wanneer je de koks niet hebt blijft het een slecht gerecht.’ Het is hoe wij daadwerkelijk zeer kritisch naar het aanstellen van onze trainers kijken. Trainers van 4-Skills krijgen interne opleidingen aangeboden, naast de opleidingen die zij zelf al gevolgd hebben. Beginnende trainers die bij 4-Skills aan de slag willen zijn meer dan welkom, maar doen eerst ervaring op voordat zij alleen een groep mogen en kunnen trainen. Onze trainers worden steeds gevolgd en geëvalueerd. U mag van ons verwachten dat uw kind bij ons veilig is en de juiste begeleiding en aanpak krijgt. Zo ontwikkelen onze trainers zich ook steeds verder door en zijn al enkelen opgepakt door een Betaald Voetbal Organisatie (BVO) Daar zijn wij zeer trots op, zeker omdat ze binnen 4-Skills gewoon beschikbaar blijven.

 

Gerichte opbouw binnen ontwikkeling
De 4-Skills trainingen kennen een duidelijke rode lijn, ondersteund door beelden en data. Onze trainingen worden in blokken aangeboden, waarin steeds een bepaalde techniek de nadruk heeft. Ook binnen de trainingen zit een opbouw van individuele training, groepstraining, spel- en partijvormen. Zo werkt ieder in een vaste structuur welke duidelijkheid en veiligheid biedt.

 

Gedetailleerde aanpak
Al deze voorgaande punten, brengen wij samen in onze TFTM trainingen.
Hierdoor wordt elke speler dominant op de facetten van Techniek, Fysiek, Tactiek en Mentaliteit.
De 4 skills!

 

Creatieve ontwikkeling centraal
Jij gaat zelf ontdekkend zijn en zelfbewust leren. Daarbij zijn onze trainers gespecialiseerd in het aanbrengen van structuur naar vrijheid. Door de basisbewegingen bij jou als speler aan te leren, wordt een goede fundering gecreëerd. Hierdoor ga jij op jouw eigen manier van spelen domineren op het veld.

 

Kwaliteiten exploiteren
Jij als speler van 4-Skills staat centraal. Onze trainers stimuleren vooral jouw natuurlijke kwaliteiten. Hierdoor krijg jij als speler een eigen identiteit waarmee je het maximale uit elke training kunt halen.

 

POP gesprekken met spelers/ouders
Na 10 trainingen vindt er overleg plaats met jou en jouw ouders/verzorgers, dit aan de hand van beeldmateriaal.