javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Partners en sponsors

Hoofdsponsor 4-Skills Soccer Academy 

 

 

 

Air Group!

Bij ons bent u op het juiste adres voor adviezen, onderhoud en installaties op het gebied van onder andere airconditioning, luchtbehandeling ventilatie, luchtgordijnen, warmtepompen, zonnepanelen en totaaltechniek voor zowel de particulier als zakelijke klant.

Air Group helpt u snel en deskundig. Niet alleen in de omgeving van Breda, maar in heel Nederland.

Een goed binnenklimaat is erg belangrijk. Luchtverversing en airconditioning spelen daarbij een belangrijke rol, voor bijvoorbeeld het koelen van uw slaapkamer, woonkamer, kantoor, serverruimte, winkel, bedrijfsgebouw, distributiecentrum enzovoorts.

Air Group levert niet alleen, wij willen u ook graag ontzorgen. Een correct advies, de aanleg van het juiste systeem en het onderhouden van de apparatuur middels het afsluiten van een onderhoudscontract behoort ook tot onze dienstverlening. Informeer nu naar de mogelijkheden wat Air Group voor u kan betekenen.

Nieuwsgierig geworden wij maken graag een afspraak!

Bel ons op 076-5429703 of mail naar info@airgroup.nl.

Tot ziens bij Air Group!

WWW.AIRGROUP.NL

 

 

 

smartgoals logo
Samen met SmartGoals laten wij onze voetbalspelers plezier beleven aan beweging en beter worden in het voetbalspelletje. Smartgoals is een innovatief sportsysteem voor iedereen, dat wordt ingezet van de F-jes tot de Champions League, van gehandicaptensport tot in het bewegingsonderwijs. SmartGoals is beschikbaar voor: voetbal, hockey, fitness en lichamelijke beweging. Smartgoals is een product van Nederlandse bodem, ontwikkeld en geproduceerd in de regio Eindhoven.

 

 

logo-strataego-liggend_payoff_rgb

 

 

4-Skills biedt kinderen de mogelijkheid zichzelf verder te ontwikkelen, een initiatief waar Strataego Advies helemaal achter staat. Op het gebied van voetbal heeft Strataego in het verleden al een jeugdtalent van VVV Venlo gesponsord. Strataego biedt zijn juridische en fiscale expertise aan bedrijven, particulieren én goede initiatieven zoals dat van 4-Skills aan. 4-Skills richt zich op talentontwikkeling van een ander, een missie waar Strataego zich helemaal bij aansluit.  Strataego biedt een compleet pakket van diensten aan om zowel ondernemers als particulieren zekerheid te geven en hen te voorzien van goed, betaalbaar en vooral begrijpelijk advies.
Wij vertellen u niet wat u wilt horen, wij helpen u verder!

 

4-Skills heeft een goede samenwerking met Freestyler Josh. Joshua heeft veel gedaan voor 4-Skills, maar is uiteindelijk helemaal verder gegaan met zijn eigen activiteiten. Dit betekent echter niet dat de samenwerking hierbij stopte. Beide voetbalbedrijven versterken elkaar waar we kunnen om de jeugdspeler de best mogelijke ervaringen en ontwikkeling aan te bieden. Check zeker zijn mogelijkheden en leuke filmpjes om thuis mee te oefenen!! https://www.voetbaltrucjesleren.nl

 

 

 

Ook partner of sponsor worden? Stuur een mail naar: arnoud@4-skills.nl