javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

v.v Prinsenland

Vanaf het seizoen 2019- 2020 sluiten v.v Prinsenland en 4-Skills de handen ineen om de jeugdopleiding sterk door te ontwikkelen. Het technisch kader van de club zal via onze interne cursus intensief begeleid en ondersteund worden om de best mogelijke trainingen en pedagogische begeleiding aan te bieden. Zo ontwikkelen niet alleen de trainers zich sterk door, maar kunnen zij direct de theorie en praktijk toepassen binnen hun teams wat een directe positieve invloed zal hebben op hun spelers.

Hiernaast zullen wij verschillende gave activiteiten verzorgen op het sportpark van v.v Prinsenland. We beginnen met een gave clinic op zaterdag 29 juni. De deelnemers kunnen hiermee kennis maken met de inhoud en trainers van 4-Skills.

6 maart starten we namelijk ook onze voetbalschool bij v.v Prinsenland. Zowel voetballers als keepers kunnen zich in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar inschrijven om 10 0f 20 trainingen deel te nemen en gericht te werken aan hun individuele ontwikkeling.

We kijken ontzettend uit naar een mooie en samenwerking met deze mooie club uit Dinteloord.

 

Interne cursus

4-Skills zal een interne cursus gaan verzorgen; bestaande uit 4 avonden. Elke avond bestaat uit een theorie en praktijkgedeelte, waarbij de trainers/ leiders ook zelf de oefeningen gaan ervaren. Dit zal voor hen het gemakkelijker maken om zelf voorbeelden te kunnen geven tijdens de training, als coachmomenten juist te gaan plaatsen.

De interne cursus zal op de volgende vrijdagavonden worden gegeven van 19.00u – 22.00u, met een afsluitend drankje:

  • Dinsdag 3 september 2019; Visie en Missie; domineren van 1v1 situatie
  • Maandag 30 september 2019: Inhoud en opbouw van een goede training
  • Dinsdag 22 oktober 2019: Makkelijker/ moeilijker maken van een training; differentiatie binnen de training
  • Maandag 11 november 2019: Pedagogisch handelen van de trainer; Leeftijdskenmerken/ voorkomen en omgang storend gedrag van spelers en ouders

Alle trainers en leiders zijn hierbij van harte welkom om tijdens deze avonden veel nieuwe inzichten te krijgen en hiernaast directe handvatten te verkrijgen om direct toe te passen binnen hun eigen teams. De trainers krijgen hierbij oefenstof voor het gehele seizoen die ze hierin kunnen gebruiken. Aan het eind van de cursus ontvangen de deelnemers een mooi certificaat.

Meer informatie en achtergronden over de interne cursus;Klik hier

 

 

 

 

 

4-Skills/ v.v Prinsenland voetbal- en keeperschool vanaf seizoen 2019-2020

Vanaf vrijdag 6 september starten we onze voetbal- en keeperschool bij v.v Prinsenland. Kom gericht aan je eigen ontwikkeling werken tijdens onze vrijdagse trainingen.

Alle informatie 4-Skills/ v.v Prinsenland voetbalschool KLIK HIER

 

 

4-SKILLS VOETBALDAGEN IN DE MEIVAKANTIE:   28 T/M 30 april 2020

 

 

 

Gedurende deze drie dagen (10.00u – 15.00u) staat alles in het teken van het EK 2020. Speel zelf het EK 2020, verspreid over 3 dagen en ga als Europees Kampioen terug naar huis.

Hiernaast werken we gericht aan de individuele technieken; omtrent balcontrole, bewegings,- als schiettechniek. Bij de leeftijd 12 t/m 16 gaan we een stap verder, waarin de techniek nu ook tactisch toegepast gaat worden.

Onze oefenstof bieden we zo aan in 4 verschillende vormen:

  • Individuele vormen
  • Groepsvormen
  • Spelvormen
  • Wedstrijdvormen

 

 

We gaan terug de tijd in met een gave EK voetbalquiz en dagen de deelnemers uit met heuse 1v1, 2v2 en 4v4 toernooien met o.a het naspelen van het complete EK 2020.

Groepen binnen dezelfde leeftijdsgroep mogen zelf gemaakt worden. Geef je groep aan op ons inschrijfformulier. Individueel inschrijven is ook helemaal geen probleem, wij delen jou gewoon in, samen met andere leeftijdsgenoten.

De 4-Skills voetbaldagen staan uiteraard weer onder leiding van onze gediplomeerde en ervaren 4-Skills trainers die er elk jaar weer een geweldige ervaring van maken.

Inschrijven voor de voetbaldagen is al mogelijk. Iedereen is welkom in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. Je hoeft niet per se lid te zijn van v.v Prinsenland.

De 4-Skills voetbaldagen zijn een absolute aanrader voor jong en oud!!

 

KOSTEN

De prijs is inclusief 4-Skills voetbalshirt, onbeperkt drinken, fruit, wat lekkers tussendoor, medaille en kans op het winnen van bekers bij verschillende onderdelen. Uiteraard alles onder begeleiding van onze gecertificeerde 4-Skills trainers.

Inschrijving 3 dagen: 99, 98 euro

Inschrijving 2 dagen: 69,98 euro

Inschrijving 1 dag: 34,98 euro

Informatie en programma: Klik hier

Inschrijfformulier: Klik hier