javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

4-Skills trainingen

Voetbalschool 4-Skills Soccer Academy

Ons doel is spelers op te leiden tot technische, creatieve spelers die vol zelfvertrouwen hun eigen beslissingen durven te maken op het veld en elke 1v1 situatie domineren. 

 

Klik HIER voor een gratis proefles op een van onze locaties. 

“Ik wist niet wat ik van voetbalschool4-skills kon verwachten, maar de klas was helemaal top! Hij ging met heel veel plezier naar de trainingen en wat ook mooi daar aan was, dat hij het geleerde direct in de wedstrijden toepaste wat hij leerde van 4-Skills. Hij heeft zich ontzettend ontwikkeld door deze lessen”.                                                                                         (reactie ouder nav de 4-Skills trainingen)

 

Locaties

RKVV Jeka in Breda

RKSV Wittenhorst in Horst aan de Maas

SV Gouda in Gouda

RKTVC Tiel in Tiel

CVV BE Fair in Waddinxveen

 

Voetbalschool 4-Skills Soccer Academy

 

 

 

Voor wie:

Wij zijn er voor alle voetballers in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar; zowel beginner (voetbalschool) als vergevorderde (Advanced Class). Spelers komen bij ons om zich sterk te verbeteren op technisch en tactisch gebied. De techniek staat echter bij ons altijd centraal, om ook de tactische keuzes technisch te kunnen uitvoeren. Hiernaast stimuleren wij spelers fysiek en mentaal, door het aanbieden van uitdagende trainingsvormen die ze steeds tot het uiterste leiden.

Wat maakt het verschil?

Het domineren van de 1 tegen 1 situatie! Zowel aanvallend als verdedigend. Hier maken topspelers als Messi, Ronaldo, Neymar, Cruijff en Dennis Bergkamp het verschil.
Zij beheersen de voetbaltechnische vaardigheden tot in perfectie en weten op elk moment in de wedstrijd de juiste beslissing te nemen. Ze zijn wendbaar, snel en hebben een waanzinnige winnaarsmentaliteit. Dat moeten we dus trainen en dat doen we dus ook bij 4-Skills!!

Succes en herhaling

Spelers leren vanuit succeservaringen en herhaling. Alleen dan zal de speler het zelfvertrouwen op doen, waardoor de speler gemotiveerd wordt om weer een stapje verder te gaan. Via succes, gedetailleerde adviezen en positieve coaching, ontwikkelt een speler zich het best. Dat mag je verwachten van onze trainers bij 4-Skills!

Aanbieden van de juiste omstandigheden

Ieder kind heeft talent. Het is aan de omgeving om ervoor te zorgen dat het kind de juiste omstandigheden krijgt aangeboden om zijn/haar potentie te kunnen ontplooien. Belangrijk hierbij is dat voor ieder uniek individu het juiste klimaat wordt gecreëerd. Elk kind is anders en verdient dus een andere aanpak. De specifieke technische vaardigheden binnen het voetbal zijn bij ons geïntegreerd in een compleet trainingsprogramma. De voetbalvaardigheid wordt zo bij ons een specialisme. Vandaar dat we ook onderscheid maken tussen de voetbalschool en Advanced Class. Waar we bij de voetbalschool vooral in de aanleerfase zitten, specialiseren we deze voetbalvaardigheden in de Advanced Class. 

 

 

Trainingsopbouw

Ons trainingsprogramma bestaat uit 2 sessies van 10 trainingen; 4 blokken van 5 trainingen. Elke training duurt 60 minuten. Binnen elk blok staat een specifieke techniek centraal:

Sessie 1 voor winterstop; 10 trainingen; start vrijdag 17 september 2021

 • Blok 1: Terugwaartse technieken
 • Blok 2: Zijwaartse technieken

 

Sessie 2 na winterstop; 10 trainingen; start vrijdag 11 februari 2022 (SV Gouda start 18 maart 2022)

 • Blok 3: Frontale (aanvallende) technieken
 • Blok 4: Implementatie van alle bewegingen; 4v4 centraal

 

Elke training bestaat hieruit weer uit 4 verschillende trainingsvormen

 • 15 minuten: Dribbeltechniek/ snel voetenwerk ( controle over lichaam en bal)
 • 15 minuten: Bewegingstechnieken ( tot in diepste details de verschillende bewegingen aanleren)
 • 15 minuten: Schiettechniek (aanleren van goede en krachtige wreeftrap)
 • 15 minuten: Spel en partijvormen 1 v1/ 2v2/ 4v4 ( aangeleerde wordt toegepast in wedstrijdsituatie)

 

Uitdaging, intensiteit, plezier en succeservaringen zijn ontzettend belangrijk. Wij bieden de oefenstof dan ook in 4 verschillende uitdagende trainingsvormen aan:

 • Individuele vormen ( elke speler traint op zijn eigen niveau met specifieke coaching)
 • Groepsvormen ( spelers leren onder weerstand en in teamfuncties de technieken verder te ontwikkelen)
 • Spelvormen ( via uitdagende spelvormen worden de spelers ook fysiek en mentaal uitgedaagd)
 • Partijvormen ( toepassen van het aangeleerde in wedstrijdsituaties )

 

4-Skills nieuwe trainingsmaterialen

Vanaf seizoen 2021-2022 hebben wij nieuwe trainingsmaterialen aangeschaft om nog meer uitdaging en plezier te bieden aan de spelers. Niet alleen kunnen wij nog gedetailleerder de spelers begeleiden en ondersteunen, ook zal elke training weer een groot feest zijn. Sterk doorontwikkelen, uitdaging en plezier gaan bij ons hand in hand.

 

 

4-Skills Academy/ Advanced Class

De 4-Skills Academy is er voor de spelers die selectievoetbal spelen of tegen het randje aan zitten, en via onze trainingen een plekje in een selectieteam bij hun club willen bemachtigen. De trainingen binnen de Advanced Class kennen dezelfde opbouw en inhoud als onze reguliere trainingen van onze voetbalschool, maar sterk verdiept en intensiever. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind zich prettig en veilig voelt binnen onze trainingen en op zijn of haar eigen niveau wordt aangesproken. Het kan voor onze beginnende deelnemers confronterend zijn wanneer zij tegelijk in dezelfde groep moeten trainen en ook een reden zijn om niet aan de voetbalschool deel te nemen. En dat is toch zonde.

Ook de selectiespelers zoeken de juiste uitdaging om sterk door te groeien binnen de individuele ontwikkeling en kunnen zich hierin geremd voelen wanneer ze samen in dezelfde groep trainen. Als ouder kunt u uw kind zelf opgeven voor de 4-Skills voetbalschool of 4-Skills Academy Advanced Class. Het kan zijn dat we gedurende de trainingen in overleg met ouders en speler de indeling hierop aanpassen; afhankelijk waar de behoeftes van de speler ligt. Kosten aan de voetbalschool of Advanced Class liggen gelijk.

 

POP gesprekken

Wij vinden het heel belangrijk dat de speler zelf betrokken wordt bij zijn of haar eigen ontwikkeling. Hierdoor stimuleer je de intrinsieke motivatie en gaat de speler ook echt gericht met zichzelf aan de slag. Na elke sessie van 10 trainingen, nodigen we elke speler met zijn of haar ouders persoonlijk uit voor een Persoonlijk Ontwikkelings Plan gesprek. Tijdens dit gesprek evalueren we de afgelopen trainingen en stellen we weer nieuwe plannen en doelen op voor de komende periode.

 

Kleding

Alle deelnemers aan de 4-Skills voetbalschool of Academy ontvangen vanuit 4-Skills een voetbal- of keeperstenue. Deze wordt in bruikleen gegeven. De spelers hoeven dit dus zelf niet meer aan te schaffen. Dit doen we omdat het niet voor iedereen mogelijk is extra kosten neer te leggen voor een compleet tenue, maar we het wel belangrijk vinden dat we in het 4-Skills tenue trainen. Aan het eind van de trainingen wordt het kledingpakket weer ingeleverd. Bij het kwijtraken van kleding zal dit wel vergoed moeten worden. 4-Skills jaarkaarthouders mogen het tenue houden.

De spelers hebben de mogelijkheid om een eigen 4-Skills tenue aan te schaffen; zowel de keepers als de voetballers. Een compleet tenue; shirt, broek en sokken kost 49,99. De keepers ontvangen hiervoor een keepershirt met lange mouwen en een lange keepersbroek.

Bekijk eens onze webshop op onze site, voor meer mogelijkheden van het aanschaffen van 4-Skills kleding en materialen.

 

Het nieuwe 4-Skills tenue 

 

 

 

Kosten

Onderstaand bedrag dient u bij inschrijving direct over te maken op rekeningnummer NL10RABO0317755870 tnv voetbalschool 4-Skills, om de inschrijving compleet te maken. 

 • 10 trainingen:          119,98 euro, 1 popgesprek + 4-Skills trainingstenue
 • 20 trainingen:         219,98 euro, 2 popgesprekken + 4-Skills trainingstenue
 • Leden SV Gouda betalen 80,00 voor 10 trainingen vanwege sponsoring club SV Gouda.

 

 • Inschrijven is gedurende het hele seizoen mogelijk.    Per losse training zijn de kosten 15 euro

 

Let op:

Bij inschrijving 10 of 20 trainingen, ontvang je 10% korting op alle andere 4-Skills activiteiten gedurende het seizoen

 

We bieden de mogelijkheid voor gespreide betaling van 2 termijnen. Wanneer u hier gebruik van wil maken, geef dit even aan op het online inschrijfformulier. 

 

 

Data trainingen najaar seizoen 2021-2022

September 2021:          24

Oktober 2021:                1/ 8/ 15/

November 2021:            5/ 12/ 19/ 26

December 2021:            3/10

 

Data trainingen voorjaar seizoen 2021-2022

Februari 2022:                11/ 18/ 25

Maart 2022:                     11/ 18/ 25/

April 2022:                       1/ 8/ 15/ 22

Mei 2022:                         13/ 20 (locatie SV Gouda)

Juni 2022:                         3/ 10 (Locatie SV Gouda)

 

Tijden trainingen (zowel voetbalschool als Advanced Class)

 

SV Gouda

Vrijdagen

16.00u – 17.00u: 6 t/m 16 jaar

 

RKSV Wittenhorst

Vrijdagen:

17.00u – 18.00u: 6 t/m 9 jaar

18.15u – 19.15u: 10 t/m 12 jaar

19.30u – 20.30u: 13 t/m 16 jaar

 

RKTVC Tiel

Vrijdagen

18.15u – 19.15u: 6 t/m 9 jaar

19.30u – 20.30u: 10 t/m 16 jaar

 

CVV BE FAIR

Vrijdagen:

18.00u – 19.00u: 6 t/m 11 jaar

19.00u – 20.00u: 12 t/m 16 jaar

 

RKVV JEKA

Vrijdagen

16.00u – 17.00u: 6 t/m 11 jaar

17.00u – 18.00u: 12 t/m 16 jaar

 

 

  Naam*

  Voornaam*

  Geslacht*

  Geboortedatum*

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  Telefoon*

  E-mail*

  Locatie*

  Opmerkingen/ bijzonderheden/ gespreide betaling gewenst?

  Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

  *Verplichte velden