Voetbalscholen

Voetbal- en keeperschool 4-Skills Soccer Academy

Ons doel is spelers op te leiden tot technische, creatieve spelers die vol zelfvertrouwen de juiste acties durven te maken op het veld en de 1v1 situatie domineren. 

“Ik wist niet wat ik van voetbalschool4-skills kon verwachten, maar de klas was helemaal top! Hij ging met heel veel plezier naar de trainingen en wat ook mooi daar aan was, dat hij het geleerde direct in de wedstrijden toepaste wat hij leerde van 4-Skills. Hij heeft zich ontzettend ontwikkeld door deze lessen”.                                                                                         (reactie ouder nav de 4-Skills trainingen)

 

Locaties

TVC/Breda in Breda

v.v Prinsenland in Dinteloord

RKSV Wittenhorst in Horst aan de Maas

vv Boekel Sport

Bij onze voetbalschool maken we mede gebruik van video analyse, om visueel de spelers bewust te maken van hun individuele ontwikkeling. 

Ook bij de keeperstraining maken we gebruik van video analyse. 

Voor wie:

Wij zijn er voor alle voetballers en keepers in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar; zowel beginner (voetbalschool) als vergevorderde (Advanced Class). Spelers komen bij ons om zich sterk te verbeteren op technisch en tactisch gebied. De techniek staat echter bij ons altijd centraal, om ook de tactische keuzes technisch te kunnen uitvoeren. Hiernaast stimuleren wij spelers fysiek en mentaal, door het aanbieden van uitdagende trainingsvormen die ze steeds tot het uiterste leiden.

Wat maakt het verschil?

Het domineren van de 1 tegen 1 situatie! Zowel aanvallend als verdedigend. Hier maken topspelers als Messi, Ronaldo, Neymar, Cruijff en Dennis Bergkamp het verschil.
Zij beheersen de voetbaltechnische vaardigheden tot in perfectie en weten op elk moment in de wedstrijd de juiste beslissing te nemen. Ze zijn wendbaar, snel en hebben een waanzinnige winnaarsmentaliteit. Dat moeten we dus trainen en dat doen we dus ook bij 4-Skills!!

Succes en herhaling

Spelers leren vanuit succeservaringen en herhaling. Alleen dan zal de speler het zelfvertrouwen op doen, waardoor de speler gemotiveerd wordt om weer een stapje verder te gaan. Via succes, gedetailleerde adviezen en positieve coaching, ontwikkelt een speler zich het best. Dat mag je verwachten van onze trainers bij 4-Skills!

Aanbieden van de juiste omstandigheden

Ieder kind heeft talent. Het is aan de omgeving om ervoor te zorgen dat het kind de juiste omstandigheden krijgt aangeboden om zijn/haar potentie te kunnen ontplooien. Belangrijk hierbij is dat voor ieder uniek individu het juiste klimaat wordt geschept. Elk kind is anders en verdient dus een andere aanpak. De specifieke technische vaardigheden binnen het voetbal zijn bij ons geïntegreerd in een compleet trainingsprogramma. De voetbalvaardigheid wordt zo bij ons een specialisme. Vandaar dat we ook onderscheid maken tussen de voetbalschool en Advanced Class. Waar bij de voetbalschool we vooral in de aanleerfase zitten, 

 

 

Trainingsopbouw

Ons trainingsprogramma bestaat uit 2 sessies van 10 trainingen; 4 blokken van 5 trainingen. Elke training duurt 60 minuten. Binnen elk blok staat een specifieke techniek centraal:

Sessie 1 voor winterstop; 10 trainingen

 • Blok 1: Terugwaartse technieken
 • Blok 2: Zijwaartse technieken

 

Sessie 2 na winterstop; 10 trainingen; start 6 maart 2020

 • Blok 3: Frontale (aanvallende) technieken
 • Blok 4: Implementatie van alle bewegingen; 4v4 centraal

 

Elke training bestaat hieruit weer uit 4 verschillende trainingsvormen

 • 15 minuten: Dribbeltechniek/ snel voetenwerk ( controle over lichaam en bal)
 • 15 minuten: Bewegingstechnieken ( tot in diepste details de verschillende bewegingen aanleren)
 • 15 minuten: Schiettechniek (aanleren van goede en krachtige wreeftrap)
 • 15 minuten: Spel en partijvormen 1 v1/ 2v2/ 4v4 ( aangeleerde wordt toegepast in wedstrijdsituatie)

 

Uitdaging, intensiteit, plezier en succeservaringen zijn ontzettend belangrijk. Wij bieden de oefenstof dan ook in 4 verschillende uitdagende trainingsvormen aan:

 • Individuele vormen ( elke speler traint op zijn eigen niveau met specifieke coaching)
 • Groepsvormen ( spelers leren onder weerstand en in teamfuncties de technieken verder te ontwikkelen)
 • Spelvormen ( via uitdagende spelvormen worden de spelers ook fysiek en mentaal uitgedaagd)
 • Partijvormen ( toepassen van het aangeleerde in wedstrijdsituaties )

 

 

4-Skills Academy/ Advanced Class ( NIEUW)

Vanaf het voorjaar 2020 bieden we op elke locatie de 4-Skills Academy/ Advanced Class aan. De 4-Skills Academy is voor de spelers die selectievoetbal spelen of tegen het randje aan zitten, en via onze trainingen een plekje in een selectieteam bij hun club willen bemachtigen. De trainingen binnen de Advanced Class kennen dezelfde opbouw en inhoud als onze reguliere trainingen van onze voetbalschool, maar sterk verdiept en intensiever. We vinden het belangrijk dat ieder kind zich prettig en veilig voelt binnen onze trainingen en op zijn of haar eigen niveau wordt aangesproken. Het kan voor onze beginnende deelnemers confronterend zijn wanneer zij tegelijk in dezelfde groep moeten trainen en ook een reden zijn om niet aan de voetbalschool deel te nemen. En dat is toch zonde. Ook de selectiespelers zoeken de juiste uitdaging om sterk door te groeien binnen de individuele ontwikkeling en kunnen zich hierin geremd voelen wanneer ze samen in dezelfde groep trainen. Als ouder kunt u uw kind zelf opgeven voor de 4-Skills voetbalschool of 4-Skills Academy Advanced Class. Het kan zijn dat we gedurende de trainingen in overleg met ouders en speler de indeling hierop aanpassen; afhankelijk waar de behoeftes van de speler ligt. Kosten aan de voetbalschool of Advanced Class liggen gelijk.

 

POP gesprekken

Wij vinden het heel belangrijk dat de speler zelf betrokken wordt bij zijn of haar eigen ontwikkeling. Hierdoor stimuleer je de intrinsieke motivatie en gaat de speler ook echt gericht met zichzelf aan de slag. Na elke sessie van 10 trainingen, nodigen we elke speler met zijn of haar ouders persoonlijk uit voor een Persoonlijk Ontwikkelings Plan gesprek. Tijdens dit gesprek evalueren we de afgelopen trainingen en stellen we weer nieuwe plannen en doelen op voor de komende periode.

 

Kleding (NIEUW!!)

Vanaf het nieuwe seizoen 2019- 2020, ontvangen alle deelnemers vanuit 4-Skills een voetbal- of keeperstenue. Deze wordt in bruikleen gegeven. De spelers hoeven dit dus zelf niet meer aan te schaffen. Dit doen we omdat het niet voor iedereen mogelijk is extra kosten neer te leggen voor een compleet tenue, maar we het wel belangrijk vinden dat we in het 4-Skills tenue trainen. Aan het eind van de trainingen wordt het kledingpakket weer ingeleverd. Bij het kwijtraken van kleding zal dit wel vergoed moeten worden.

De spelers hebben wel de mogelijkheid om een eigen 4-Skills tenue aan te schaffen; zowel de keepers als de voetballers. Een compleet tenue; shirt, broek en sokken kost 49,99. De keepers ontvangen hiervoor een keepershirt met lange mouwen en een lange keepersbroek.

Bekijk eens onze webshop op onze site, voor meer mogelijkheden van het aanschaffen van 4-Skills kleding en materialen.

 

Het nieuwe Hummel 4-Skills tenue voor seizoen 2019-2020

 

Kosten voetballers voorjaarsseizoen 2019-2020

 • 10 trainingen locatie TVC/Breda, RKSV Wittenhorst of v.v Prinsenland:          109,98 euro, 1 popgesprek

 

 • Inschrijven is gedurende het hele seizoen mogelijk.    Per losse training zijn de kosten 12 euro

 

Let op:

Bij inschrijving 10 trainingen, ontvang je 10% korting op alle andere 4-Skills activiteiten gedurende het seizoen

 

Kosten Keepers voorjaarsseizoen 2019 – 2020

 • 10 trainingen locatie TVC/Breda, vv Boekel Sport of v.v Prinsenland:        129,98 euro, inclusief 1 popgesprek

 

 • Inschrijven is gedurende het hele seizoen mogelijk.      Per losse training zijn de kosten 15 euro

We bieden de mogelijkheid voor gespreide betaling van 2 termijnen. Wanneer u hier gebruik van wil maken, geef dit even aan op het online inschrijfformulier. 

 

Inschrijven

Inschrijven keeperschool Boekel Sport Sessie 2; Start vrijdag 6 maart 2020; KLIK HIER (vol!!!) 

Inschrijven voetbalschool TVC/Breda Sessie 2; Start vrijdag 6 maart 2020; KLIK HIER

Inschrijven keeperschool TVC/Breda Sessie 2; Start vrijdag 6 maart 2020; KLIK HIER

Inschrijven voetbalschool v.v Prinsenland Sessie 2; Start vrijdag 6 maart 2020; KLIK HIER

Inschrijven keeperschool v.v Prinsenland Sessie 2; Start vrijdag 6 maart 2020; KLIK HIER

Inschrijven voetbalschool RKSV Wittenhorst Sessie 1: Start vrijdag 6 maart 2020: KLIK HIER

 

Data trainingen voorjaar seizoen 2019-2020

Maart 2020:                     6/ 

April 2020:                       3/ 10/ 17/ 24

Mei 2020:                          15/ 22/ 29

Juni 2020:                         5/ 12/ (19 en 26 juni inhaaltraining wanneer nodig)

 

Tijden trainingen (zowel voetbalschool als Advanced Class)

v.v Boekel Sport

Vrijdagen

18.00u – 19.00u: Keepers

 

TVC/Breda

Vrijdagen

16.00u: Keepers

16.30u – 17.30u: Voetballers

 

v.v Prinsenland

Vrijdagen

18.30u – 19.30u: Voetballers en keepers

 

RKSV Wittenhorst

Vrijdagen:

17.00u – 18.00u: 6 t/m 11 jaar

18.15u – 19.15u: 12 t/m 16 jaar