v.v.Boekel Sport

4-Skills Soccer Academy en v.v Boekel Sport zijn in 2017 een mooie samenwerking opgestart om zowel de spelers als vrijwilligers
te begeleiden en ondersteunen. De club V.V Boekel Sport vindt het belangrijk dat hier ondersteuning bij komt, om IEDERE speler en vrijwilliger binnen de club de best mogelijke training en begeleiding aan te bieden. Zo betalen ze een gedeelte van de inschrijving van hun leden voor de 4-Skills/ voetbal- en keeperschool op de vrijdag, beginnend weer op 24 augustus 2018.

 

Verzorgen/ ondersteunen Circuit training O8 t/m O12 jaar.

Voor het komend seizoen 2018-2019 gaat 4-Skills het concept van circuit training wegzetten en ondersteunen bij v.v Boekel Sport. Dit voor de leeftijds categorieën O8 t/O12 jaar. De bedoeling is hierbij, dat 4-Skills leiding neemt bij de inhoud en begeleiding van de trainingen op de woensdagen, dat in verschillende stations zal worden aangeboden (circuit). Hierdoor zullen alle kinderen in deze leeftijdsgroepen dezelfde trainingen krijgen aangeboden. Op individueel vlak zullen echter nuances worden aangemaakt om elke speler/ speelster hierin uit te dagen; de beginnende speler, tot de al meer ervaren. Doordat alle kinderen dezelfde trainingen gaan krijgen, voorkom je als club zelf grote hiaten binnen je opleiding.

De technische ontwikkeling staat binnen deze leeftijdsgroep centraal. De aandacht zal hierbij liggen op het specialiseren van controle over lichaam en bal. Hierbij staat het domineren van de 1v1 situatie centraal. De spelers zullen opgeleid worden creatief te mogen zijn en zelf keuzes te (mogen) maken op het veld. Trainers die hierbij de juiste tips en adviezen geven en de kinderen op technisch gebied goed kunnen door ontwikkelen. Ze zullen stimuleren en motiveren, ook wanneer acties mislukken. Hierdoor zal het zelfvertrouwen van spelers versneld en versterkt toenemen, wat een must is bij het kunnen uiten van creativiteit.

We kijken er ontzettend naar uit om hiermee te starten na de zomerstop en straks de ontwikkelingen te zien die de spelers, maar ook absoluut trainers zullen gaan maken.

 

4-SKILLS VOETBAL/ KEEPERSCHOOL; START Module 2: 22 maart 2019

Schrijf je nu snel nog in voor jouw plaats!!

In 2018 is de 4-Skills/ v.v Boekelsport voetbalschool begonnen. Zowel voetballers als keepers in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar kunnen zich inschrijven voor 10 gerichte trainingen. Ook voetballers en keepers die niet lid zijn van Boekel Sport. Iedereen is welkom!! Een module trainingen van 10 trainingen wordt afgesloten met een individueel ontwikkelingsgesprek.

22 maart 2019 vervolgt de 4-Skills/ Boekel Sport voetbalschool met Module 2; In Module 2 worden de aanvallende bewegingstechnieken aangeleerd, de schiettechniek verder uiteengezet en komen de 4v4 wedstrijden uiteindelijk centraal te staan om alle technieken in de wedstrijdsituatie ook tactisch leren in te zetten.

We hebben het 4-Skills programma uitgebreid met een programma speciaal voor de allerkleinsten van 3 t/m 5 jaar. Deze instapklas was zeer succesvol bij SV Deurne en zal ook bij Boekel Sport 22 maart gestart gaan worden.

 

Vrijdagen

15.30u – 16.30u: Instapklas 3 t/m 5 jaar

17.00u – 18.00u: 6 t/m 9 jaar

18.30u – 19.30u: 10 t/m 16 jaar

 

Voor alle informatie omtrent de 4-Skills/ Boekel Sport voetbalschool; Klik hier

Voor alle data en tijden: Klik hier

Voor online inschrijfformulier: Klik hier

 

Voor alle informatie omtrent de 4-Skills/ Boekel Sport keeperschool; Klik hier

Voor alle data en tijden: Klik hier

Voor online inschrijfformulier: Klik hier

 

 

4-Skills voetbaldagen 2019:

Meivakantie: 22 t/m 24 april 2019

Zomervakantie: 12 t/m 14 augustus 2019

 

THEMA 4-SKILLS VOETBALDAGEN IN 2019: ‘ HELEMAAL HOLLANDS’

 

Gedurende deze drie dagen (10.00u – 15.00u) staat alles in het teken van het Nederlandse voetbal. We trainen specifieke oefeningen van Jaap Stam (verdedigend), Johan Cruijff (bewegingstechnieken) en Dennis Bergkamp ( Aanvallend). Hierbij werken we gericht aan de individuele technieken; zowel de goede balcontrole, bewegings,- als schiettechniek. Bij de leeftijd 12 t/m 16 gaan we een stap verder, waarin de techniek nu ook tactisch toegepast gaat worden.

We gaan terug de Nederlandse voetbalgeschiedenis in met een gave voetbalquiz en spelen de ultieme KNVB Eredivisie. Afhankelijk van het aantal deelnemers spelen we dit in een 4v4 of 2v2 competitie. Op vrijdag zullen de kampioenen bekend zijn. Wie gaat er met de schaal naar huis?

Teams binnen dezelfde leeftijdsgroep mogen zelf gemaakt worden (4-tal). Geef je team aan op ons inschrijfformulier. Individueel inschrijven is ook helemaal geen probleem, wij delen jou gewoon in.  Wij verdelen echter ook de clubnamen. De logo’s van de clubs zullen deze dagen overal herkenbaar zijn om er ook een gezellige ambiance van te maken.

Gedurende deze week organiseren we ook het gloednieuwe 4-Skills voetvolleytoernooi en Hollands Voetbaltoernooi. Oud-Hollandse spellen worden hierbij omgetoverd tot gave voetbalspellen. De bubbelballen zullen ook weer een dag aanwezig zijn.

De 4-Skills voetbaldagen staan uiteraard weer onder leiding van onze gediplomeerde en ervaren 4-Skills trainers die er elk jaar weer een geweldige ervaring van maken.

Inschrijven voor de voetbaldagen is al mogelijk. Iedereen is welkom in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. Je hoeft niet per se lid te zijn van v.v Boekel Sport.

De 4-Skills voetbaldagen zijn een absolute aanrader voor jong en oud!!

 

KOSTEN

Dit is inclusief 4-Skills voetbalshirt, onbeperkt drinken, fruit, wat lekkers tussendoor, medaille en kans op het winnen van mooie prijzen.

Inschrijving 3 dagen: 99, 98 euro

Inschrijving 2 dagen: 69,98 euro

Inschrijving 1 dag: 34,98 euro

Informatie en programma: Klik hier

Inschrijfformulier: Klik hier

 

Let op: schrijf je in voor 1 januari 2019 voor de volle 3 dagen, dan ontvang je van ons de gloednieuwe 4-Skills voetbal cadeau. Zo kun je thuis goed blijven trainen, maar heb je ook een ontzettende gave herinnering. De bal ontvang je bij de aanmelding op de eerste dag van onze voetbaldagen.