javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

v.v.Boekel Sport

 

 

4-Skills Soccer Academy en v.v Boekel Sport zijn in 2017 een mooie samenwerking opgestart om zowel de spelers als vrijwilligers
te begeleiden en ondersteunen. De club V.V Boekel Sport vindt het belangrijk dat hier ondersteuning bij komt, om IEDERE speler en vrijwilliger binnen de club de best mogelijke training en begeleiding aan te bieden. Zo betalen ze een gedeelte van de inschrijving van hun leden voor de 4-Skills/ voetbal- en keeperschool op de vrijdag, beginnend weer op 24 augustus 2018.

 

Verzorgen/ ondersteunen Circuit training O8 t/m O12 jaar.

Voor het komend seizoen 2019-2020 vervolgen we het concept van circuit training wegzetten en ondersteunen bij v.v Boekel Sport. Dit voor de leeftijds categorieën O8 t/O12 jaar. De bedoeling is hierbij, dat 4-Skills leiding neemt bij de inhoud en begeleiding van de trainingen op de woensdagen, dat in verschillende stations zal worden aangeboden (circuit). Hierdoor zullen alle kinderen in deze leeftijdsgroepen dezelfde trainingen krijgen aangeboden. Op individueel vlak zullen echter nuances worden aangemaakt om elke speler/ speelster hierin uit te dagen; de beginnende speler, tot de al meer ervaren. Doordat alle kinderen dezelfde trainingen gaan krijgen, voorkom je als club zelf grote hiaten binnen je opleiding.

De technische ontwikkeling staat binnen deze leeftijdsgroep centraal. De aandacht zal hierbij liggen op het specialiseren van controle over lichaam en bal. Hierbij staat het domineren van de 1v1 situatie centraal. De spelers zullen opgeleid worden creatief te mogen zijn en zelf keuzes te (mogen) maken op het veld. Trainers die hierbij de juiste tips en adviezen geven en de kinderen op technisch gebied goed kunnen door ontwikkelen. Ze zullen stimuleren en motiveren, ook wanneer acties mislukken. Hierdoor zal het zelfvertrouwen van spelers versneld en versterkt toenemen, wat een must is bij het kunnen uiten van creativiteit.

 

4-SKILLS VOETBAL/ KEEPERSCHOOL; START Sessie 1: 6 september 2019

Schrijf je nu snel in voor jouw plaats!!

In 2018 is de 4-Skills/ v.v Boekelsport voetbalschool begonnen en we vervolgen hiermee in het voetbalseizoen 2019-2020.  Zowel voetballers als keepers in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar kunnen zich inschrijven voor 10 of 20 gerichte trainingen. Ook voetballers en keepers die niet lid zijn van Boekel Sport. Iedereen is welkom!! Een module trainingen van 10 trainingen wordt elk afgesloten met een individueel ontwikkelingsgesprek.

 

Vrijdagen

17.00u – 18.00u: 6 t/m 9 jaar

18.30u – 19.30u: 10 t/m 16 jaar

 

Voor alle informatie omtrent de 4-Skills/ Boekel Sport voetbalschool; Klik hier

Voor alle data en tijden: Klik hier

Voor online inschrijfformulier: Klik hier

 

Voor alle informatie omtrent de 4-Skills/ Boekel Sport keeperschool; Klik hier

Voor alle data en tijden: Klik hier

Voor online inschrijfformulier: Klik hier

 

8e editie 4-SKILLS VOETBALDAGEN IN DE MEIVAKANTIE:  

4 mei T/M 6 mei 2020

 

 

Gedurende deze drie dagen (10.00u – 15.00u) staat alles in het teken van het EK 2020. Speel zelf het EK 2020, verspreid over 3 dagen en ga als Europees Kampioen terug naar huis.

Hiernaast werken we gericht aan de individuele technieken; omtrent balcontrole, bewegings,- als schiettechniek. Bij de leeftijd 12 t/m 16 gaan we een stap verder, waarin de techniek nu ook tactisch toegepast gaat worden en waar de spelers via vooral wedstrijdvormen en toernooien aan extreme uitdagingen worden blootgesteld.

Onze oefenstof bieden we zo aan in 4 verschillende vormen:

  • Individuele vormen
  • Groepsvormen
  • Spelvormen
  • Wedstrijdvormen

 

We gaan terug de tijd in met een gave EK voetbalquiz en dagen de deelnemers uit met heuse 1v1, 2v2 en 4v4 toernooien met o.a het naspelen van het complete EK 2020.

Groepen binnen dezelfde leeftijdsgroep mogen zelf gemaakt worden. Geef je groep aan op ons inschrijfformulier. Individueel inschrijven is ook helemaal geen probleem, wij delen jou gewoon in, samen met andere leeftijdsgenoten.

De 4-Skills voetbaldagen staan uiteraard weer onder leiding van onze gediplomeerde en ervaren 4-Skills trainers die er elk jaar weer een geweldige ervaring van maken.

Inschrijven voor de voetbaldagen is al mogelijk. Iedereen is welkom in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. Je hoeft niet per se lid te zijn van vv Boekel Sport.

De 4-Skills voetbaldagen zijn al 8 jaar een absolute aanrader voor jong en oud!!

 

Benieuwd naar een landelijke beoordeling van onze voetbaldagen vergeleken met de grootste aanbieders? ; KLIK HIER

 

KOSTEN

De prijs is inclusief 4-Skills voetbalshirt, onbeperkt drinken, fruit, wat lekkers tussendoor, medaille en kans op het winnen van bekers bij verschillende onderdelen. Uiteraard alles onder begeleiding van onze gecertificeerde 4-Skills trainers.

Inschrijving 3 dagen: 99, 98 euro

Inschrijving 2 dagen: 69,98 euro

Inschrijving 1 dag: 34,98 euro

Informatie en programma: Klik hier

Inschrijfformulier: Klik hier