v.v.Boekel Sport

4-Skills Soccer Academy en v.v Boekel Sport zijn in 2017 een mooie samenwerking opgestart om zowel de spelers als vrijwilligers
te begeleiden en ondersteunen. De club V.V Boekel Sport vindt het belangrijk dat hier ondersteuning bij komt, om IEDERE speler en vrijwilliger binnen de club de best mogelijke training en begeleiding aan te bieden. Zo betalen ze een gedeelte van de inschrijving van hun leden voor de 4-Skills/ voetbal- en keeperschool op de vrijdag, beginnend weer op 24 augustus 2018.

 

4-SKILLS VOETBAL/ KEEPERSCHOOL; START 24 AUGUSTUS 2018

In 2018 is de 4-Skills/ v.v Boekelsport voetbalschool begonnen. Zowel voetballers als keepers in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar konden zich inschrijven voor 10 gerichte trainingen. Ook voetballers en keepers die niet lid zijn van Boekel Sport. Iedereen is welkom!! De trainingen werden afgesloten met individuele POP gesprekken.

24 Augustus vervolgt de 4-Skills/ Boekel Sport voetbalschool; uitgebreid met een programma speciaal voor de allerkleinsten van 3 t/m 5 jaar. Deze instapklas was zeer succesvol bij SV Deurne en zal ook bij Boekel Sport gestart gaan worden.

 

Vrijdagen

15.30u – 16.30u: Instapklas 3 t/m 5 jaar

17.00u – 18.00u: 6 t/m 9 jaar

18.30u – 19.30u: 10 t/m 16 jaar

 

Voor alle informatie omtrent de 4-Skills/ Boekel Sport voetbalschool; Klik hier

Voor alle data en tijden: Klik hier

Voor online inschrijfformulier: Klik hier

 

Voor alle informatie omtrent de 4-Skills/ Boekel Sport keeperschool; Klik hier

Voor alle data en tijden: Klik hier

Voor online inschrijfformulier: Klik hier

 

4-SKILLS VOETBALDAGEN IN DE ZOMERVAKANTIE:  13 T/M 15 AUGUSTUS 2018

Gedurende deze drie dagen krijgen de deelnemers in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar een zeer uitdagend programma aangeboden van 10.00u – 15.00u. (gratis opvang tot 17.00u mogelijk.) Waar tijdens de voetbaldagen fun en plezier absoluut centraal staat, bieden wij ook uitdagende techniek- en schiettrainingen aan om je ook in de zomervakantie door te ontwikkelen voor het nieuwe seizoen.

 

Individuele training

Groepstraining

Spelvormen

Wedstrijd/ toernooivormen

 

De voetbaldagen staan onder leiding van onze professionele trainers, met achtergronden bij PSV, VVV, USA en China. Tijdens deze voetbaldagen komen ook andere gave voetbalspellen aan bod zoals; Kickball ( mix van honkbal en voetbal), Bubbelbal, Voetgolf etc.

De 4-Skills voetbaldagen zijn een absolute aanrader voor jong en oud!!

 

KOSTEN

Met de club zijn onderstaande speciale prijzen afgesproken. Dit is inclusief 4-Skills voetbalshirt, onbeperkt drinken, fruit, wat lekkers tussendoor, certificaat en kans op het winnen van bekers bij verschillende onderdelen.

Inschrijving 3 dagen: 99, 98 euro

Inschrijving 2 dagen: 69,98 euro

Inschrijving 1 dag: 34,98 euro

 

Informatie en programma voetbaldagen:  Klik hier

Inschrijfformulier: Klik hier

 

 

Keepersclinic 15 augustus 2018

Tijdens de voetbaldagen in de zomervakantie, bieden wij 3 augustus ook een complete keepersclinic aan. Dit onder leiding van ABC Goalkeeping van Dani Centen. Deze dag zullen ook de keepers een zeer uitdagend programma krijgen vol actie en uitdaging.

Voor alle informatie omtrent deze keepersclinic: Klik hier

Online inschrijfformulier: Klik hier

 

Kosten voor deze dag: 44,98 euro.

 

Op dit moment zijn Boekel Sport en 4-Skills in gesprek om de samenwerking verder uit te breiden voor het seizoen 2018-2019. Uiteraard houden we u hiervan op de hoogte.