Inhoud Training

Onze trainingen bestaan uit techniektraining en freestyle training. De verschillende trainingen worden geanalyseerd en via de persoonlijke 4-Skills facebookpagina’s kunnen de mooiste acties terug bekeken worden en kan de speler zichzelf bekritiseren. Hiernaast is het natuurlijk geweldig leuk om jezelf terug op beeld te zien!

Wat maakt het verschil?
Het domineren van de 1 tegen 1 situatie! Zowel aanvallend als verdedigend. Hier maken topspelers als Messi, Ronaldo, Neymar, Cruijff, Lahm en Tiago Silva het verschil.
Zij beheersen de voetbaltechnische vaardigheden tot in perfectie en weten op elk moment in de wedstrijd de juiste beslissing te nemen. Ze zijn wendbaar, snel en hebben een waanzinnige winnaarsmentaliteit. Dat moeten we dus trainen!

Succes en herhaling

Spelers leren vanuit succeservaringen en herhaling. Alleen dan zal de speler het zelfvertrouwen op doen, waardoor de speler gemotiveerd wordt om weer een stapje verder te gaan. Via succes, gedetailleerde adviezen en positieve coaching, ontwikkelt een speler zich het best.

Aanbieden van de juiste omstandigheden

Ieder kind heeft talent. Het is aan de omgeving om ervoor te zorgen dat het kind de juiste omstandigheden krijgt aangeboden om zijn/haar potentie te kunnen ontplooien. Belangrijk hierbij is dat voor ieder uniek individu het juiste klimaat wordt geschept. Elk kind is anders en verdient dus een andere aanpak. De specifieke technische vaardigheden binnen het voetbal zijn bij ons geïntegreerd in een compleet trainingsprogramma. De oefeningen die wij in ons trainingsprogramma aanbieden worden in verschillende vormen aangeboden. De technische vaardigheden worden zowel individueel als in groepsverband getraind waarbij we gebruik maken van spel- en partijvormen. Hierbij hebben wij ook aandacht voor de tactische, fysieke en mentale aspecten die komen kijken bij het voetbal. Hierdoor zullen de spelers de aangeleerde technieken binnen wedstrijdvormen zelfbewust gaan toepassen. De ontwikkeling van de speler zal hierdoor sneller verlopen, waarbij de speler gestimuleerd wordt zich te blijven ontwikkelen. De voetbalvaardigheid wordt zo een specialisme.

Freestyle training

Onze specialistische voetbaltrainingen bestaan uit techniektraining en freestyle training. De freestyle training wordt gegeven door professionele freestyle trainers, die de spelers op reis nemen binnen het freestyle voetbal. Het beheersen van de verschillende trucs en tricks zorgt ervoor dat de speler ontzettend veel plezier heeft en ongelooflijk veel zelfvertrouwen krijgt. Zij kunnen namelijk trucjes die anderen niet kunnen. Het balgevoel en de balbeheersing zal door freestyle training nog sneller worden verbeterd.

Videoanalyse

Om de twee trainingen van 4-Skills Soccer Academy wordt er gefilmd en geanalyseerd. De videoanalyse komt terug in de POP-gesprekken met zowel speler als ouders/verzorgers. De ontwikkeling van de spelers wordt op deze wijze bijgehouden en levert de speler en ouder veel informatie op. De speler kan zo zijn eigen ontwikkeling volgen en wordt zich bewust van zijn eigen handelen. In de gesprekken over het persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) worden deze vorderingen met de speler en ouders besproken.

Inschrijven 4 Skills Trainingen