javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Specialisaties

Kracht- en conditietraining

Binnen 4-Skills Soccer Academy is het fysieke aspect erg belangrijk. Een goede fysieke basis is belangrijk voor elke speler en kan worden gecreëerd door een conditietrainer van 4-Skills. Hierdoor worden blessures voorkomen en goede prestaties eerder behaald. Onze conditietrainer houdt zich bezig met het verbeteren van alle motorische eigenschappen. Deze eigenschappen zijn: kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid. Het woord conditie omvat al deze factoren.

Hersteltraining

Ook biedt 4-Skills hersteltrainingen aan. Tijdens onze hersteltrainingen worden spelers die geblesseerd zijn (geweest), en die vrijgegeven zijn door de medische staf of fysiotherapeut, op fysiek en conditioneel vlak getraind zodat zij zo snel mogelijk weer topfit zijn en aan kunnen sluiten bij de groepstraining.

Video analist

In het hedendaagse voetbal kan bijna geen club meer zonder video analyse. Om hierin onderscheidend te zijn, is een certificaat als video analist van 4-Skills een bewijs van kwaliteit. In de 6-weekse cursus die wij onze cursisten aanbieden, leert men wedstrijden en trainingen te analyseren en te verwerken in onze software. Na deze cursus gaat men gelijk het werkveld in.

Performance Manager

Onze performance managers zijn getraind in het software systeem van 4-Skills. Als specialisten bedienen zij diverse afdelingen en trainers van de beste ICT ondersteuning. De verschillende takken van onze 4-Skills organisatie, kunnen dankzij de performance managers vloeiend met elkaar communiceren. Hierdoor wordt alle data centraal bereikbaar gesteld voor onze managers, trainers en scouts.

TFTM-specialist

Onze specialisten zijn in staat alle vormen van data om te zetten naar praktische adviezen die gebruikt kunnen worden op het veld. Hierbij wordt gekeken naar Technische, Fysieke, Tactische en Mentale facetten binnen het voetbal. De TFTM-specialist van 4-Skills is het aanspreekpunt voor elke toptrainer die zijn team beter wil laten presteren in wedstrijden en trainingen. Zowel analyses van een compleet team, een linie of het individu zijn mogelijk. Een unieke en onderscheidende kwaliteitsimpuls voor elke organisatie en/of trainer.

Voor vragen en aanmeldingen, stuur een bericht naar: info@4-skills.nl