SC Genemuiden

4-SKILLS VOETBALDAGEN IN DE ZOMERVAKANTIE:  16 T/M 18 Juli 2019

 

 

THEMA 4-SKILLS VOETBALDAGEN IN 2019: ‘ HELEMAAL HOLLANDS’

 

Gedurende deze drie dagen (10.00u – 15.00u) staat alles in het teken van het Nederlandse voetbal. We trainen specifieke oefeningen van:

  • Jaap Stam (verdedigend)
  • Johan Cruijff (bewegingstechnieken)
  • Dennis Bergkamp ( Aanvallend).
  • Pierre van Hooijdonk ( Schiettechniek/ vrijetrap

Hierbij werken we gericht aan de individuele technieken; omtrent balcontrole, bewegings,- als schiettechniek. Bij de leeftijd 12 t/m 16 gaan we een stap verder, waarin de techniek nu ook tactisch toegepast gaat worden.

Onze oefenstof bieden we zo aan in 4 verschillende vormen:

  • Individuele vormen
  • Groepsvormen
  • Spelvormen
  • Wedstrijdvormen

We gaan terug de Nederlandse voetbalgeschiedenis in met een gave voetbalquiz en spelen de ultieme KNVB Eredivisie. Afhankelijk van het aantal deelnemers spelen we dit in een 4v4 of 2v2 competitie. Op donderdag zullen de kampioenen bekend zijn. Wie gaat er met de schaal naar huis?

Teams binnen dezelfde leeftijdsgroep mogen zelf gemaakt worden (4-tal). Geef je team aan op ons inschrijfformulier. Individueel inschrijven is ook helemaal geen probleem, wij delen jou gewoon in.  Wij verdelen echter ook de clubnamen. De logo’s van de clubs zullen deze dagen overal herkenbaar zijn om er ook een gezellige ambiance van te maken.

Gedurende deze week organiseren we ook het gloednieuwe 4-Skills voetvolleytoernooi en Hollands Voetbaltoernooi. Oud-Hollandse spellen worden hierbij omgetoverd tot gave voetbalspellen. De bubbelballen zullen ook weer een dag aanwezig zijn.

De 4-Skills voetbaldagen staan uiteraard weer onder leiding van onze gediplomeerde en ervaren 4-Skills trainers die er elk jaar weer een geweldige ervaring van maken.

Inschrijven voor de voetbaldagen is al mogelijk. Iedereen is welkom in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. Je hoeft niet per se lid te zijn van SC Genemuiden.

De 4-Skills voetbaldagen zijn een absolute aanrader voor jong en oud!!

 

KOSTEN

Dit is inclusief 4-Skills voetbalshirt, onbeperkt drinken, fruit, wat lekkers tussendoor, medaille en kans op het winnen van mooie prijzen.

Inschrijving 3 dagen: 59, 98 euro

Inschrijving 2 dagen: 44,98 euro

Inschrijving 1 dag: 24,98 euro

Informatie en programma: Klik hier

Inschrijfformulier: Klik hier

 

 

Keepersclinic 18 Juli 2019

Tijdens de voetbaldagen in de zomervakantie, bieden wij 18 juli ook een complete keepersclinic aan. Dit in samenwerking met ABC Goalkeeping. Deze dag zullen ook de keepers een zeer uitdagend programma krijgen vol actie en uitdaging.

Voor alle informatie omtrent deze keepersclinic: Klik hier

Online inschrijfformulier: Klik hier

Kosten voor deze dag: 44,98 euro; inclusief shirt, drinken, versnaperingen, medaille en kans op winnen beker