javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

SC Genemuiden

 

8e editie 4-SKILLS VOETBALDAGEN SC Genemuiden:  

13 t/m 15 juli 2020

 

 

Gedurende deze drie dagen (10.00u – 15.00u) staat alles in het teken van het EK 2020. Speel zelf het EK 2020, verspreid over 3 dagen en ga als Europees Kampioen terug naar huis.

Hiernaast werken we gericht aan de individuele technieken; omtrent balcontrole, bewegings,- als schiettechniek. Bij de leeftijd 12 t/m 16 gaan we een stap verder, waarin de techniek nu ook tactisch toegepast gaat worden en waar de spelers via vooral wedstrijdvormen en toernooien aan extreme uitdagingen worden blootgesteld.

Onze oefenstof bieden we zo aan in 4 verschillende vormen:

  • Individuele vormen
  • Groepsvormen
  • Spelvormen
  • Wedstrijdvormen

 

We gaan terug de tijd in met een gave EK voetbalquiz en dagen de deelnemers uit met heuse 1v1, 2v2 en 4v4 toernooien met o.a het naspelen van het complete EK 2020.

Groepen binnen dezelfde leeftijdsgroep mogen zelf gemaakt worden. Geef je groep aan op ons inschrijfformulier. Individueel inschrijven is ook helemaal geen probleem, wij delen jou gewoon in, samen met andere leeftijdsgenoten.

De 4-Skills voetbaldagen staan uiteraard weer onder leiding van onze gediplomeerde en ervaren 4-Skills trainers die er elk jaar weer een geweldige ervaring van maken.

Inschrijven voor de voetbaldagen is al mogelijk. Iedereen is welkom in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. Je hoeft niet per se lid te zijn van vv Boekel Sport.

De 4-Skills voetbaldagen zijn al 8 jaar een absolute aanrader voor jong en oud!!

 

Benieuwd naar een landelijke beoordeling van onze voetbaldagen vergeleken met de grootste aanbieders? ; KLIK HIER

KOSTEN

Dit is inclusief 4-Skills voetbalshirt, onbeperkt drinken, fruit, wat lekkers tussendoor, medaille en kans op het winnen van mooie prijzen.

Inschrijving 3 dagen: 59, 98 euro

Inschrijving 2 dagen: 44,98 euro

Inschrijving 1 dag: 24,98 euro

Informatie en programma: Klik hier

Inschrijfformulier: Klik hier

 

 

Keepersclinic 18 Juli 2019

Tijdens de voetbaldagen in de zomervakantie, bieden wij 15 juli ook een complete keepersclinic aan. Deze dag zullen ook de keepers een zeer uitdagend programma krijgen vol actie!

Voor alle informatie omtrent deze keepersclinic: Klik hier

Online inschrijfformulier: Klik hier

Kosten voor deze dag: 44,98 euro; inclusief shirt, drinken, versnaperingen, medaille en kans op winnen beker