javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Keepersdag 8 t/m 16 jaar

Heb jij altijd al eens keeperstraining willen beleven als een echte profkeeper? Dan is nu je kans! 4-Skills organiseert ook keeperstrainingen voor jou. Dit alles gaat volgens de GoalkeepingABC methode. Plezier en makkelijk ballen tegenhouden staat voorop. De keeperstrainingen zijn voor keepers van 8 t/m 16 jaar. Voor meer informatie ga naar www.goalkeepingabc.nu.

4-Skills organiseert i.s.m. GoalkeepingABC een unieke keepersdag, waarbij techniektraining en spelvreugde centraal zullen staan.

Kosten: 44, 98 euro 

Goalkeeping ABC

Bij de ABC methode draait het elke keer om het op een zo gemakkelijk mogelijke manier zo vroeg mogelijk in balbezit komen. De letters ABC staan voor de drie acties die een keeper moet maken bij het verwerken van de bal: positiekiezen, verwerken en vervolgactie. Kijk mee in de keuken van een gedreven en passievolle trainer en leer ook te werken volgens de ABC methode.

Waar en Wanneer?

 

vv Boekel Sport

Zomervakantie: 
Aanmelden? Klik op het logo. 

        Sportpark ‘De Donk’ Waterval 95427 HL Boekel

 

 

RKSV Wittenhorst


Aanmelden? Klik op het logo.

logo     Sportpark ‘De Wetering’ – Sportlaan 2B, 8281 CM Genemuiden

 

 

  TVC/Breda


Zomervakantie: 19 augustus 2020

Aanmelden? Klik op het logo.

Sportpark TVC/Breda ‘ Kwakkelhutstraat 102-104 4814 KR Breda

 

 

v.v Prinsenland

Aanmelden? Klik op het logo

Steenbergseweg 97C 4671 BE Dinteloord

 

*Om de kwaliteit van deze dag te kunnen waarborgen hanteren wij 6 keepers op 1 keeperstrainer. Dit legt uit waarom de kosten voor de keepersdag wat hoger uitpakken dan de voetballers, waar we 10 kinderen op 1 trainer hanteren. Wij hopen op uw begrip om zo de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen met keeperstrainers van formaat.

“4-Skills biedt eenieder een uitdagend voetbalprogramma, waarbij de individuele ontwikkeling centraal staat. Onder begeleiding van kundige en ervaren trainers, zal ieder kind zowel op het gebied van voetbal als persoonlijke ontwikkeling enorm groeien.”

Inschrijven 4 Skills Voetbaldagen