javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Samenwerking ‘Alleen jij Bepaald wie je Bent’

Ontzettend trots zijn we om te vermelden dat we een mooie samenwerking zijn gestart met ‘Alleen jij bepaalt wie je bent’, een landelijk programma vanuit het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

‘Alleen jij bepaalt wie je bent’, biedt jongeren van 12 tot 18 jaar uit het praktijkonderwijs of basis- en kaderberoepsgerichte leerweg van het VMBO een gestructureerde vrijetijdsbesteding. Hiermee willen zij zorgen voor een positieve ontwikkeling van jongeren door hen kennis te laten maken met sport. ‘Alleen jij bepaalt wie je bent’, werkt samen met meer dan 90 scholen, 50 sportverenigingen (voetbal, basketbal, honkbal) en 30 gemeenten.
Deelnemers worden minimaal twee jaar professioneel begeleid door hun rolmodel (de hoofdtrainer) en werken aan persoonlijke doelstellingen die zijn opgesteld. Door deze langdurige deelname krijgen de jongeren de tijd om te wennen aan een nieuwe sociale structuur waarin zij sociale vaardigheden ontwikkelen om uiteindelijk te kunnen instromen binnen de vereniging in een regulier team.
4-Skills zal de hoofdtrainers verder gaan scholen in het pedagogisch handelen binnen de sport met het aanbieden van onze specialistische en erkende cursus.
Wij zijn er ontzettend trots op dat we hierin alle medewerkers mogen inspireren om nog betere begeleiding en ondersteuning te bieden aan de vele jongeren die binnen hun sportactiviteiten actief zijn.
Voor meer informatie omtrent ‘Alleen jij bepaalt wie je bent’, ga naar de website; Alleen jij bepaalt wie je bent – Alleen jij bepaalt wie je bent

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)