javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Samenwerking; ‘Football makes it happen’

Vol trots vermelden wij dat we een mooie samenwerking zijn gestart met stichting Football Makes It Happen.
Stichting ‘Football Makes It Happen’ zet zich in voor kinderen met een lichamelijke- en/of verstandelijke beperking of ernstige ziekte. Zij zetten zich in voor deze mensen om hen een beter leven te kunnen bezorgen. Deze stichting sluit precies aan binnen onze hartsmissie en willen wij graag steunen in hun mooie doelen.
10% van al onze opbrengsten vanuit onze voetbaldagen en clinics in het jaar 2023 zal naar deze mooie stichting gaan. Hiernaast gaan we ook via onze andere activiteiten veel aandacht schenken aan deze stichting, aangezien zij vanuit donaties vele gezinnen helpen door middel van financiële ondersteuning, therapieën, acties en het aanschaffen van speciale benodigdheden.
Geïnteresseerd naar de stichting Football makes it happen’? Bekijk zeker hun website en de vele mooie en zeer betekenisvolle acties die zijn verzorgen: https://www.footballmakesithappen.nl/

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)