javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

4-Skills ism Rijke Schooldag Breda

Minister Wiersma van Onderwijs heeft Breda geselecteerd als een van de voorloper-gemeenten op het gebied van Rijke Schooldag. Gemeente, scholen, sport- en cultuuraanbieders, kinderopvangorganisaties en andere organisaties werken via de Rijke Schooldag samen om de talentontwikkeling te stimuleren en kansen voor kinderen te vergroten.

Kinderen krijgen extra activiteiten, zoals sport, cultuur en huiswerkbegeleiding. In Breda gaat het concreet om veertien basisscholen die een gevarieerd aanvullend aanbod aanbieden in de vorm van een verlengde schooldag. Meer dan 1200 kinderen werken nu al aan hun taalvaardigheid, zelfvertrouwen en brede ontwikkeling en het ministerie ziet dit als een goed voorbeeld. Het doel is om meer dan 2000 kinderen wekelijks te bereiken waaronder dan ook leerlingen uit de brugklas en het tweede jaar VO die in de wijk wonen.

We zijn er als 4-Skills Soccer Academy super trots op dat we gevraagd zijn om het programma Sport te verzorgen binnen dit programma en wel op basisschool de Boomgaard in Breda.
Dit zullen we op de dinsdagen en donderdagen gaan doen voor de komende 6 weken vanaf 14 maart. Wij zullen sporttraining en begeleiding gaan geven aan de kinderen van de groepen 4 (dinsdag) en groepen 6 (donderdag).

Dit programma past natuurlijk precies in de visie en missie die wij als 4-Skills uitdragen, om IEDER kind de best mogelijke sporttraining en begeleiding te bieden binnen een veilig en positief sport-leerklimaat.

Klik op onderstaande link voor het artikel omtrent de Rijke Schooldag in Breda.

Morgen gaan we verder in gesprek met de gemeente Breda, waar we de samenwerking kunnen gaan intensiveren binnen en met de sportverenigingen in Breda.

 

Breda koploper gemeente Rijke Schooldag (nieuws.nl)

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)