javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Kies jouw goed doel!

Wij hebben jouw hulp nodig!!!!

Elk jaar hebben wij een nieuw thema omtrent onze voetbaldagen en clinics gedurende de verschillende vakanties in het jaar.

We hebben voor 2023 een thema gekozen welke precies past bij wie wij als voetbalorganisatie graag willen zijn. Met onze samenwerkingen met voetbalverenigingen, sportverenigingen, gemeenten en andere organisaties, stimuleren wij te allen tijde een veilig en fijn sportklimaat, waar elke sporter en elke vrijwilliger zich kan door ontwikkelen; zowel als sporter, als mens.

Ons thema voor al onze voetbaldagen en clinics is dit jaar:

‘ ONE WORLD, ONE GOAL!!’

We staan hierbij stil bij alle werelddelen en zullen iedere dag een ander werelddeel helemaal in het licht zetten. Dit, omdat waar je ook woont of geboren bent; iedereen gelijk is, mooi is en even belangrijk is.

We besteden aandacht aan alle verschillende culturen en zullen trainen en wedstrijden spelen in verschillende stijlen. Hoe gaaf is dat!!

Echter staat hiernaast ook je persoonlijke ontwikkeling centraal!! Want ook jij als individu bent zo ontzettend belangrijk en hoort de uitdaging te vinden die je graag zoekt. Dat je dus bij ons in een veilige en uitdagende omgeving je verder mag door ontwikkelen en naar je eigen doelen toewerkt. Wij zorgen voor de randvoorwaarden en begeleiding om dit te kunnen bereiken!!

ONE WORLD, ONE GOAL!! Moge 2023 weer meer saamhorigheid in de wereld brengen, waar oorlogen gestopt worden, mensen geholpen worden die het nodig hebben en we weer meer naar de ander durven en willen kijken om te helpen. In plaats van weg te kijken.

Het vieren van ons 10-jarig jubileum stopt vanaf 1 januari 2023 en we willen ons speciale jaar met een groot gebaar naar de wereld eindigen.

10% van al onze opbrengsten van onze voetbaldagen en clinics in 2023 gaan we brengen naar een goed doel!! En jij mag mee bepalen naar welk goed doel dit zal kunnen worden!!

Tot en met 7 januari kan jij je goede doel bij ons aangeven waar jij vindt waar 10% van al onze inkomsten naar toe zou moeten gaan. Leg hierbij ook graag uit waarom jij vindt waarom dit goede doel dit juist verdiend. 8 Januari maken wij het goede doel bekend die aan het eind van 2023 10% van al onze inkomsten van onze voetbaldagen en clinics zal verkrijgen.

In de komende periode zal de complete inhoud van onze voetbaldagen bekend worden op onze website en op welke locaties we in 2023 deze zullen verzorgen.

We hopen zo niet alleen weer een geweldig programma op te zetten, maar ook een steentje bij te dragen om de wereld weer een beetje beter te maken!! Help jij ons samen mee?

Vanuit 4-Skills Soccer Academy wensen wij u alvast een zeer fijne jaarwisseling en een gezond, gelukkig, sportief en veilig 2023.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)