javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Hiep Hiep Hoeraaaa

Vandaag is het zover!! 10 jaar geleden tekende ik officieel de papieren, waar voetbalschool 4 Skills ontstond en na 3 jaar doorging als 4-Skills Soccer Academy. Dit jaar is hier de naam 4-Skills Sports Academy bij gekomen, gezien we ook voor andere sportverengingen naast voetbal, onze cursussen verzorgen.

Wat mag ik terug kijken op een bijzondere mooie en soms ook zeer zware reis de afgelopen 10 jaar, waar een idee van een hobby uitgroeide tot een full time organisatie, waar ik zoveel verenigingen, vrijwilligers, trainers en kinderen mag helpen door ontwikkelen, motiveren en inspireren met de opgezette cursussen, trainingen en activiteiten.

Als leerkracht in het Speciaal Voortgezet Onderwijs vol passie begonnen, zonder enige achtergrond als ondernemer. Hierdoor zoveel fouten gemaakt in deze reis, die wel heel waardevol zijn geweest, om juist dan weer de volgende stap te zetten. Grote tegenslagen overwonnen, juist altijd door de zeer positieve reacties vanuit de verenigingen, kinderen en ouders, maar ook zeker de steun van mijn lieve mooie vrouw en kinderen.

Ik wil iedereen ontzettend bedanken voor het vertrouwen in het 4-Skills programma en begeleiding. Ik ben hier alle trainers ontzettend dankbaar voor die ondanks hun eigen full time baan en hobby’s, elke keer weer helpen om de kinderen geweldige leuke voetbaldagen of trainingen te verzorgen. Zonder hen zou 4-Skills niet staan, waar 4-Skills nu staat. Trainers die vanaf het begin nog steeds meehelpen en zo betrokken zijn!! Dat is echt zo bijzonder en mooi.

Ik kijk ontzettend uit naar de toekomst, waar ik nog vele jaren met zoveel plezier mag samenwerken met trainers, verengingen, gemeenten en andere organisaties met het grote doel wat ik voor eigen heb; vrijwilligers en verenigingen te helpen op het gebied van pedagogisch handelen binnen de sport en het wegzetten van een veilig sportklimaat, om de potentie van ELK kind optimaal te kunnen benutten.

Wat is jouw mooiste, gekste, leukste, fijnste of misschien wel raarste ervaring met 4-Skills? Super leuk om jullie verhalen te horen!!

Vanuit een Amerika een groot Hiep Hiep Hoera!!

Onderstaand foto’s door de 10 jaren heen!!

Leave a Comment

(required)

(required)