javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

4-Skills Sports Academy

In de afgelopen 10 jaar hebben we met 4-Skills Soccer Academy vele programma’s opgericht, waarbij we zowel jeugdspelers, vrijwilligers als voetbalverenigingen begeleiden en ondersteunen binnen het voetbal. 4-Skills Soccer Academy is hiermee uitgegroeid tot een full time landelijke voetbalschool met vele mooie samenwerkingen met erkenningen vanuit het Nationaal Sportakkoord en KNVB.

Graag willen we onze expertise en begeleiding ook gaan inzetten binnen de andere sporten. Dit doen we al via onze cursus; ‘Het pedagogisch handelen binnen de sport’; aan te vragen voor elke sportvereniging via de gemeente met volledige subsidie. Hiernaast gaan we vanaf 2022 ook Overnight Sportcamps organiseren, waarbij we voor een zeer uitdagend programma zorgen gedurende een compleet weekend, inclusief overnachtingen. Kinderen komen zo in aanraking met verschillende sporten, als dat ze een weekend lang ontzettend veel plezier als sociale ontwikkeling ervaren onder begeleiding van onze ervaren en gediplomeerde trainers en begeleiders.

Dit weekend zal geheel in het teken staan van een specifiek thema; ‘4-Skills Olympics’. Gedurende dit weekend bieden we verschillende sporten en spellen aan, zodat dit weekend voor ieder kind een absolute aanrader is. We verblijven op een schitterende locatie in Oosterhout; midden in de bossen op de Vrachelse Heide.

We zullen 4-Skills Sports Academy steeds verder gaan uitbreiden met samenwerkingen met specialisten binnen de verschillende sporten waarbij we ook andere sportverenigingen zullen gaan ondersteunen, als dat we ook leuke activiteiten hier zullen gaan verzorgen.

We zijn zeer verheugd met deze uitbreiding van 4-Skills om nog meer verenigingen, vrijwilligers en kinderen te helpen en begeleiden via de 4-Skills methode.

 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)