javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Top 4 voordelen 4-Skills voetbaldagen

Top 4 voordelen van de 7e editie 4-Skills voetbaldagen.

 

De zomer is voor velen de mooiste tijd van het jaar. Lekker weer en veel mogelijkheden om leuke dingen te doen. De zomervakantie geeft zowel kinderen als volwassenen rust door minder stress van werk en school.

De zomer is een seizoen waar zowel het jongere als oudere kind lekker naar buiten moeten gaan om actief te zijn. In de winter zit je veel binnen en in de zomer voel je je toch veel vrijer als mens.

De 4-skills voetbaldagen zorgen ervoor dat bovenstaande direct sterk stimuleert. Er zijn verschillende grote redenen om aan de 4-Skills voetbalkampen mee te doen, maar we geven hierbij onze top 4 aan.

 

1) Gezondheid en fysieke ontwikkeling

Voetbal zorgt voor een sterke motorische ontwikkeling en sterkere uithoudingsvermogen. De spelers blijven scherp en in vorm. In de zomer wordt er vele weken niet getraind en duurt het na de zomerstop weer een flinke tijd voor de spelers terug op hun oude niveau zijn. Overgewicht wordt voorkomen en aangepakt en de kinderen voelen zich veel lekkerder in hun vel, waardoor stress wordt voorkomen. De kinderen zijn 3 dagen volop bezig met sporten, gezondheid en zijn lekker de hele dag buiten met andere kinderen. Geen i-Pad of computer komt er aan te pas!! 4-Skills is er voor iedere voetballer en keeper in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar, van elk niveau.

2) Sterke ontwikkeling van technische vaardigheden

Voetbal is een ervaringssport. Om beter te worden heb je constante oefening en de bekende ‘ vlieguren’ nodig. Om een betere voetballer of keeper te worden, dien je goed te trainen aan je eigen technische vaardigheden; zoals dribbelen, passen, schieten en het kunnen uitvoeren van de verschillende technische bewegingen om een tegenstander te kunnen passeren. Spelers die deelnemen aan onze voetbalkampen maken grote sprongen vooruit op deze gebieden, door de gespecialiseerde trainingen en begeleiding van onze gediplomeerde 4-Skills trainers. Onze trainers zijn geen vrijwilligers, maar hebben een rijke achtergrond als trainer en zijn zeer gemotiveerd om de kinderen van hun groep beter te maken op al deze gebieden. De 4-Skills voetbaldagen bestaan zeker uit spel en wedstrijden, maar bestaan ook uit gerichte training om de deelnemers beter te maken. Verwacht bij ons geen grote luchtkussen! Natuurlijk hartstikke leuk ook voor de kinderen, maar bij ons kom je vooral ook om gericht aan je eigen ontwikkeling te werken.

3) Stimuleren van sociale vaardigheden; nieuwe vriendjes maken

Voetbal is een absolute teamsport. Er zijn niet zoveel andere sporten, die zoveel meer goede communicatie en teamwork vragen. Binnen onze voetbaldagen worden onze deelnemers uitgedaagd om in een veilig en betrouwbaar klimaat samen te werken met anderen, om ook samen tot successen te komen. Hiernaast worden zeer sterk de sociale vaardigheden gestimuleerd doordat ze  leren omgaan met deelnemers van andere clubs of teams die ze nog niet (goed) kennen. Hieruit komen vaak nieuwe vriendschappen. Uw kind wordt socialer met alle positieve gevolgen van dien binnen hun maatschappelijke carrière.

4) De 4-Skills voetbaldagen ontvangen al 7 jaar zeer hoge beoordelingen

De 4-Skills voetbaldagen bestaan uit een zeer goede mix van gerichte trainingen, spel, plezier en uitdaging. De deelnemers worden constant uitgedaagd en beleven ontzettend veel plezier tijdens ons zeer gevarieerd programma welke dit jaar helemaal in het teken staan van het Nederlandse voetbal. 4-Skills bestaat sinds 2012 en heeft al tientallen voetbaldagen georganiseerd door het hele land heen. 4-Skills kent een zeer sterke pedagogische achtergrond, waardoor er sterk opgelet wordt dat IEDER kind goed in zijn of haar vel zit. Onze trainers letten er goed op en zorgen ervoor dat NIEMAND zich buitengesloten voelt. De 4-Skills voetbaldagen krijgen altijd zeer goede beoordelingen waar de deelnemers vaak meerdere jaren blijven terugkomen.

Onze voetbaldagen zijn er voor iedereen in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar!!! Je hoeft dus niet lid per se te zijn van de club waar wij onze voetbaldagen organiseren. Daag je vriendjes, vriendinnetjes, klas- en teamgenoten uit om samen met jou een geweldige voetbaldelving te ervaren bij ons!!

Voor onze locaties, data, programma, kosten en online inschrijving, verwijzen wij u graag naar onze specifieke pagina omtrent onze voetbaldagen. KLIK HIER.

Voor al onze activiteiten gedurende het seizoen 2019-2020, check onze website; www.4-skills.nl.

Leave a Comment

(required)

(required)