javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Samenwerking RKMSV Meijel uitgebreid

De afgelopen twee jaar hebben we het technisch jeugdkader van RKMSV Meijel ondersteund met het aanbieden van onze interne cursus; module 1 en module 2. Er is een rode draad binnen de jeugdopleiding gecreëerd met complete oefenstof voor elke leeftijdscategorie. Zo verkrijgt elk team de juiste en zelfde oefenstof, waardoor hiaten binnen de jeugdopleiding voorkomen wordt en ieder kind dezelfde mogelijkheden aangereikt krijgt. De trainers ontwikkelden hun eigen technische vaardigheden als trainer en gingen diep in de materie welke coachmomenten te geven en hoe elke speler uit te dagen met de verschillende niveaus. Ook het pedagogische aspect van omgang met de kinderen kwam ruim aan bod. Alleen een sterk pedagogisch klimaat geeft de mogelijkheid om elk kind goed te laten ontwikkelen. Absoluut een MUST!!

In het seizoen 2019-2020 gaan we hierin een stapje verder. In de leeftijdscategorie O8 t/m O15 gaan we mee helpen in de praktijk. Dit betekent dat we ook bij de wekelijkse trainingen de trainers gaan begeleiden en ondersteunen. Een mooie verdere stap die we bij RKMSV Meijel gaan inzetten.

Verder verzorgen we in de herfstvakantie weer onze clinic, die afgelopen seizoen een groot succes was. Dit zal zijn op 15 oktober 2019 in de herfstvakantie. Dit jaar gaan we dit ook doen in de meivakantie in 2020 op 30 april. Voor zowel de voetballers als keepers zal er weer een geweldig programma klaar staan. Inschrijven voor deze clinics is al mogelijk. Ga hiervoor naar de specifieke 4-Skills pagina van RKMSV Meijel op onze website!!

Wij kijken uit naar het 3e jaar van intensieve samenwerking bij deze prachtige club vol enthousiaste vrijwilligers!!

Leave a Comment

(required)

(required)