javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Samenwerking met v.v Boekel Sport verlengd

Na het afgelopen seizoen goed geëvalueerd te hebben met v.v Boekel Sport, hebben we zeer enthousiast de samenwerking met nog een jaar verlengd.

Vorig jaar zijn we een zeer intensief samenwerkingstraject in gegaan, waarbij elke woensdag alle teams in de leeftijd O8 t/m O12 in circuitvormen vanuit ons praktijkbegeleiding kreeg aangeboden. Hierbij is de grote stap gemaakt, dat alle teams in opbouw dezelfde oefenstof aangeboden kregen. Hierbij maakt het niet uit of je in het selectie- of niet-selectie team speelt; ieder kind krijgt dezelfde mogelijkheden aangeboden.

De trainers werden hierbij door ons begeleid dmv tips en adviezen gedurende deze avonden hoe de trainingsvormen nog beter weg te zetten en waar en welke coachmomenten weer te geven.

Op de vrijdag bieden we hierbij extra techniektrainingen aan via onze voetbal- en keeperschool, waar de spelers ( ook niet-leden van v.v Boekel Sport) zich voor kunnen inschrijven.

In de herfstvakantie verzorgden we hierbij een gave herfstclinic om in de mei- en zomervakantie onze voetbaldagen te organiseren.

Als laatste hebben we ook onze interne cursus verzorgd waarbij het technisch jeugdkader via een theorie en praktijkgedeelte, 4 avonden werden meegenomen in het training geven en pedagogisch begeleiden van de jeugdspelers.

Een samenwerking waar we ontzettend trots op zijn, om zo intensief met de club aan de slag te mogen gaan.

Na de evaluatiegesprekken, hebben we zeer enthousiast een verlenging met elkaar uitgesproken.

Ook in het seizoen 2019-2020 zullen we alle bovenstaande activiteiten en begeleiding bij v.v Boekel Sport aanbieden.

We kijken zeer uit naar weer een prachtig jaar!!

 

Leave a Comment

(required)

(required)