javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

4-Skills vergeleken met grootste voetbalkampen aanbieders

Vandaag werden wij op de hoogte gesteld dat we beoordeeld zijn en worden door de website; voetbalkamp.info, waar je uit verschillende landelijke voetbalkampen kunt kiezen en kunt lezen wat er goed en niet zo goed is aan de betreffende organisaties.
 
Uit de vele voetbalorganisaties die in Nederland gehouden worden door het jaar, staan wij dus ook op deze site vermeld. Daar we zijn we echt super trots op, want dat zijn alleen de aller grootste. Natuurlijk waren wij zeer benieuwd wat wij met 4-Skills scoren.
 
Check dit via onderstaande link, ook in vergelijking met de andere grote landelijke voetbalkamp organisaties.
 
 
Wat vinden jullie onze sterke en zwakke kanten?
We horen het zeer graag.
 
De website vindt in ieder geval dat we op de meerdere plekken onze voetbalkampen moeten uitzetten 🙂
 
Overnachten zullen we nooit gaan doen, want we vinden kwaliteit van de trainingen zeer belangrijk en na 1 nacht laat opblijven zijn de kinderen snel moe en wordt de 2e en 3e dag zeer lastig om deze kwaliteit nog te bieden!! Dat is een zeer bewuste keuze van ons.
 
Gezien de stevige kritieken op andere organisaties, zijn we zeer blij met onze beoordeling!!!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)