javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

4-Skills in RTL 4 programma ‘ Clubliefde’

Dit jaar werden we door RTL 4 Programma ‘Clubliefde’ gevraagd om voetbalclub v.v Sep te helpen met het verzorgen van een gave clinic voor hun voetbalkamp. v.v Sep had Jochem van Gelder gevraagd om mee te helpen om hun jaarlijkse voetbalkamp weer te kunnen realiseren aangezien de financiële mogelijkheden hierin ontbraken.

Natuurlijk hoefden wij hier niet lang over te twijfelen om de 100 deelnemers van dit kamp te gaan verrassen met een geweldige 4-Skills clinic. 31 maart zullen we naar Delft afreizen om hier een spetterend programma aan te bieden.

Bekijk hierbij de volledige aflevering waarbij aan het eind wij als laatste verrassing gepresenteerd zullen worden door Jochem van Gelder!

 

Leave a Comment

(required)

(required)