javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Terugblik meivoetbaldagen 2019

Met ongelooflijk veel plezier kijken we terug op onze 7e editie voetbaldagen deze meivakantie 2019.

We begonnen in de bosrijke omgeving van RKSV Wittenhorst. Wat een prachtige locatie heeft deze Limburgse club waar wij al 4 jaar een mooie samenwerking mee hebben. Tijdens onze voetbaldagen speelden zij de halve finale van de KNVB beker, maar verloren nipt van Hoofdklasser Groene Ster met 1-2. Bijna stond de club voor het 2e jaar op rij in de bekerfinale.

Bijna 40 voetballers en keepers deden mee om hard te werken aan hun eigen technische en tactische ontwikkeling. Hiernaast verzorgden we verschillende uitdagende voetbalspellen als voetvolley, kickball, Eredivisie competitie, Penalty bokaal, ‘ Wie is de Mol’, 4-Skills gatendoek schieten, blokjesvoetbal en nog vele andere voetbalactiviteiten.

Voor het eerst dit jaar kozen we ook voor een andere Hollandse Sport, gezien ons thema. De kinderen genoten van een potje Hockey met een soort van ijshockey sticks en een plastic bal. Super leuk om te doen en de kinderen lieten ook hier hun talenten zien.

Maar de 4-Skills voetbaldagen staan vooral in het teken van het ontwikkelen van de technische en tactische vaardigheden van de individuele speler. Techniektrainingen staan hierbij op het programma a la Jaap Stam (verdedigend) Johan Cruijff ( aanvallend), Dennis Bergkamp ( juiste 1e balaanname) en Pierre van Hooijdonk ( vrije trap specialisme). Deze aangeleerde technieken worden direct toegepast in wedstrijdvormen als 1v1, 2v2 en 4v4. Ook worden deze gecombineerd met het aanleren van een goede schiettechniek, waarbij ze na de ingezette acties direct afronden op goal.

Wij kiezen er bewust voor om niet met grote attracties te komen, aangezien we ons echt richten op de voetbalontwikkeling van de deelnemers. Vandaar dat de spelers ook begeleid worden door UEFA C en B getrainde trainers met een pedagogische achtergrond. Zij halen ook vooral de voldoening uit de voetbaldagen om echt met de kinderen aan de slag te gaan.

Geweldig om te zien dat spelers op onze voetbaldagen komen en bepaalde bewegingen nog niet kennen, maar deze wel onder controle hebben wanneer we afscheid nemen na 3 dagen. Dit geeft ze ontzettend veel succeservaringen en zelfvertrouwen waar wij extreem van genieten als trainers.

Maar ook wij kiezen gave spellen uit om de aangeleerde technieken toe te passen. Denk hierbij aan voetvolley, Kickball ( mix van honkbal en voetbal), ‘ Wie is de Mol’ ( spelers die proberen expres de wedstrijd te verliezen, maar niet ontdekt mogen worden), penalty finales, Fortnite, Innebandy ( soort hockey) en 4-Skills gatendoek schieten.

Zo kennen we een bomvol programma waar we dit jaar gekozen hebben voor het thema ‘ Helemaal Hollands’. Volgend jaar hebben we uiteraard weer een compleet ander thema.

We richten ons direct weer op onze voetbal- en keepersdagen in de zomervakantie, wanneer we te vinden zijn bij TVC/Breda ( 10 t/m 12 juli), Sportclub Genemuiden ( 16 t/m 18 juli) en v.v Boekel Sport ( 12 t/m 14 augustus). Er zit een mogelijkheid in dat we nog op andere locaties te vinden zijn, houd hiervoor onze website en Facebook pagina in de gaten.

We bedanken alle ouders, spelers en clubs voor het vertrouwen in ons programma en begeleiding!! Het is fantastisch dat we dit al jaren zo mogen doen en hopelijk nog vele, vele jaren mogen doorgaan!

 

 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)