javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Ruud uitgenodigd voor stage PSV Eindhoven

In de afgelopen 7 jaren hebben al vele voetballers en keepers, die deelnamen aan de verschillende 4-Skills activiteiten en trainden bij onze voetbalschool, de stap gemaakt naar een betaald voetbalclub of selecties bij de KNVB.

Ook Ruud, spelend bij v.v Bavos en sinds 2 jaar uitkomend binnen onze voetbalschool, is uitgenodigd voor stage trainingen bij PSV Eindhoven. Ruud mist bijna geen enkele 4-Skills activiteit en we zijn dan ook super trots op hem, dat hij deze uitnodiging heeft verkregen. Ruud maakt enkele trainingen bij PSV mee om dan te horen of hij volgend seizoen voor vast het PSV shirt mag gaan dragen.

Ruud is ontzettend technisch geworden en trainde al snel bij ons met de oudere groep mee. Hier kreeg hij vervroegd al te maken met het tactische en fysieke aspect binnen het voetbal; waardoor hij mentaal ook zeer sterk groeide.

Wij wensen Ruud uiteraard ontzettend veel succes en vooral plezier. Laat je Skills maar eens goed zien daar!!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)