javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

4-Skills slaagt Cum Laude bij Boekel Sport

 

Dinsdag 9 april verzorgden we de 4e avond van onze interne cursus voor het technisch kader van v.v Boekel Sport. Gedurende deze avonden werden de trainers en leiders handvatten gegeven via zowel een theoretisch- als praktijkgedeelte.

 

De inhoud van deze 1e module:

Avond 1: Visie en Missie

Avond 2: Hoe bouw ik een goede training op

Avond 3: Differentiatie van de training en coaching

Avond 4: Het pedagogisch handelen van de trainer

 

Deze avond kwam de Club van 100 van v.v Boekel Sport met een geweldige verrassing voor het technisch kader; zij kregen de Smartgoals overhandigt om mee te gaan werken.

Gezien onze ruime ervaring met de SmartGoals, stond het praktijkgedeelte vandaag ook volledig in het teken va de Smartgoals, zodat de trainers deze direct binnen hun trainingen kunnen gaan inzetten. Een grote verrijking voor de spelers.

Na het praktijkgedeelte ontvingen alle trainers het certificaat van Module 1 en vulden ze de evaluaties in. Wederom zeer hoge cijfers voor onze cursus, waarmee we weer Cum Laude slagen:

 

Theoriegedeelte: 8,0

Praktijkgedeelte: 8,4

Presentatie docent: 8,6

Deskundigheid docent: 8,8

Totale cursus: 8,5

Oefenstof: 8,4

 

Hiernaast hebben we ook weer goede tips en adviezen gekregen om in te zetten voor volgend seizoen, waarbij we van beide kanten zeer tevreden kijken naar de samenwerking en om deze ook voor komend jaar te verlengen met een intentie van meerdere jaren.

 

v.v Boekel Sport; ontzettend bedankt voor de zeer mooie bloemen en de zeer enthousiaste inzet en aanwezigheid van alle trainers, die meerdere avonden in zichzelf geïnvesteerd hebben om de best mogelijke training binnen de jeugd van Boekel Sport te geven.

 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)