javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Video analyse bij onze Voetbalschool

Een mooie volgende stap in de ontwikkeling van nog betere begeleiding van onze voetballers en keepers binnen onze voetbalschool.

Bij de eerste training zijn we direct begonnen met video analyse, waarbij de spelers visueel ondersteund worden bij de individuele ontwikkeling. De spelers kunnen zelf zo goed zien welke stappen ze al goed nemen en waar we verder aan gaan werken.

Wij willen dat onze spelers het verschil gaan maken op het veld en gaan uitblinken binnen hun talent en kwaliteit. Bewustwording en details spelen hierin een ontzettende grote rol en via video analyse kunnen we zeer gericht met deze details aan de slag gaan.

De video analyse zijn we begonnen met de weeftechniek, een zeer onderschat onderdeel binnen het voetbal. 7 Stappen moeten goed doorlopen worden om een goede en harde wreeftrap te hebben. In onderstaande beelden zijn we eerst op de 1e training gaan kijken hoe de traptechniek er op dit moment voor staat bij onze spelers. Dit geeft ons een geweldig beeld waar wij onze individuele begeleiding op gaan vastleggen in rest van de trainingen. Zo zullen de spelers zeer snel een ongelooflijke ontwikkeling gaan doormaken. Ook de keepers zullen hierin meegenomen worden, omdat een keeper ook echt het verschil maakt, wanneer zij goed kunnen meevoetballen en een goede trap in huis hebben.

Bekijk hieronder wat deze video analyse precies inhoudt. De spelers en ouders krijgen de beelden ook thuis opgestuurd met concrete uitleg waar naar gekeken wordt en waar aan gewerkt gaat worden. Zo kunnen de spelers bij hun clubtrainingen hiermee ook verder gericht mee aan de slag.

Ben je ook geïnteresseerd om deel te nemen aan onze voetbal/ keeperschool bij TVC/Breda of v.v Boekel Sport op de vrijdagen? Kom eens een gratis proeftraining meelopen om onze trainingen en geweldige trainers te ervaren.

Check alle informatie en inschrijving van onze voetbalschool via DEZE LINK

 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)