javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Afsluiting Interne cursus RKSV Liessel

Net als bij TVC/Breda en RKMSV Meijel, hebben we bij RKSV Liessel de interne cursus van het seizoen 2018- 2019 zeer gezellig afgesloten. 5 avonden, inclusief theorie en praktijk, zijn we in Module 2 dieper ingaan op het geven van goede voetbaltraining, begeleiding en coaching bij wedstrijden.

Waar we bij de vorige cursusavond stil hebben gestaan bij het geven van een goede visuele wedstrijdbespreking en het tot uiting brengen van spelprincipes, stond op de laatste avond weer het pedagogisch handelen van de trainer/ leider centraal. Absoluut een onderwerp die de trainers elke keer graag weer terug zien, omdat het omgaan met de verschillende niveauverschillen en karakters een zeer grote uitdaging blijft voor de vrijwilligers. Ontzettend mooi dat we hier de trainers en leiders veel handvatten bij kunnen geven, zodat ze met nog meer zelfvertrouwen betere training en begeleiding kunnen verzorgen aan hun jeugdspelers.

De 5e avond werd afgesloten met het uitreiken van de certificaten ter afsluiting van Module 2 en het traditionele drankje achteraf.

Helaas kon niet iedereen deze avond aanwezig zijn door de drukke agenda’s.

Volgend seizoen zullen we de interne begeleiding bij RKSV Liessel zeker weer een vervolg geven binnen Module 3.

Hoe mooi is het om voor een langere periode zulke enthousiaste trainers te mogen begeleiden en ondersteunen. Intern zullen we met de club inhoudelijk gaan bespreken hoe dit vervolg er komend seizoen er precies uit zal zien qua inhoud en misschien ook praktijkbegeleiding, gezien de grote vraag van de vrijwilligers om dit op te starten.

Bij de evaluaties werd gemiddeld het onderstaande cijfer gegeven, waar naast RKMSV Meijel ook RKSV Liessel zeer positief terug kijkt op de interne cursus en waar 100% graag een vervolg ziet en dus ook zal krijgen.

 

Theoriegedeelte; 7,9

Praktijkgedeelte; 8

Presentatie; 8,3

Deskundigheid: 8,5

Totale cursus: 8,1

Oefenstof: 7,8

 

Hierbij dank ik RKSV Liessel zeer in het vertrouwen in 4-Skills, onze samenwerking en in onze cursus, met een zeer enthousiaste deelname van de vrijwilligers.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)