Interne cursus bij v.v Boekel Sport

De samenwerking met v.v Boekel Sport is verder uitgebreid met het aanbieden van onze interne trainerscursus; Module 1

De samenwerking met v.v Boekel Sport bestaat nu uit:

  • Circuit training O8 t/m O12 teams elke woensdagavond
  • Interne trainerscursus technisch kader complete jeugdopleiding
  • 4-Skills/ vv Boekel Sport voetbalschool op vrijdagen ( start blok 2 vrijdag 22 maart)
  • Voetbaldagen in de mei- en zomervakantie

Ga voor een compleet overzicht naar de pagina 4-Skills/ v.v Boekel Sport voor alle informatie, maar ook inschrijving voor de voetbal- keeperschool en 4-Skills voetbaldagen waar iedereen in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar zich voor kan inschrijven.

Bericht social media v.v Boekel Sport:

Afgelopen dinsdag is de Interne trainersopleiding bij v.v. Boekel Sport begonnen onder leiding van Arnoud Jonker van 4-Skills Soccer Academy. Onder zijn leiding werd het thema ‘Visie en Missie’ behandeld. Een flinke groep trainers en leiders van de Boekel Sport jeugd was hierbij aanwezig. Komende dinsdagen (29/01, 12/02 & 26/02) volgen nog 3 cursussen.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)