javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Samenwerking met ABC Goalkeeping vervolgt

 

In 2017 vonden 4-Skills en ABC Goalkeeping elkaar in een mooie samenwerking. Oprichter Twan Centen schreef een fantastische methode om op een uitdagende en gerichte manier jeugdkeepers te trainen en te begeleiden. Dit deed hij bij zijn eigen club VIOS’38 Beugen en vele jaren bij Achilles’29.

Twan deed dit samen met zijn zoon Dani met ontzettend veel passie, beleving en liefde. In de zomer verzorgden wij zo samen met Twan en Dani keepers activiteiten bij VIOS’38 Beugen en SV Deurne tijdens de voetbal- en keepersdagen. De feedback van spelers en ouders logen er niet om; zij vonden het werkelijk fantastisch.

Tot onze grote schrik en verdriet, overleed Twan plotseling na een hersenbloeding.

Wij zijn dan ook ontzettend verheugd dat Dani de voetsporen van zijn vader vervolgt. Dani is zelf een zeer talentvolle keeper en trainde bij NEC en Achilles’29. Hier gaf ook hij ook keeperstraining aan de jeugd.

Binnen 4-Skills zal Dani de keeperstrainingen en activiteiten gaan vervolgen, waarbij de samenwerking tussen 4-Skills en ABC Goalkeeping blijft bestaan en vervolgt zal worden in 2018.

Waar en wanneer de keepersactiviteiten zullen plaatsvinden worden in de komende dagen op onze website en Facebook pagina bekend gemaakt.

Wij willen Dani met zijn team van keeperstrainers ontzettend veel succes en plezier wensen met alle activiteiten, waarbij we weten dat deze van zeer hoog niveau zijn! Precies zoals we dit graag bij 4-Skills zien.

 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)