javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

1e training voetbal- keeperschool Boekel Sport groot succes

 

Wauw, wat kijken we terug op een geweldige eerste avond.

44 voetballers en 4 keepers zijn vol enthousiasme aan de slag gegaan tijdens de 1e training.

Voor ons is de eerste avond altijd vooral oriënteren;
– Met welke kinderen hebben we te maken?
– Hoe is het niveau per groep?
– Wat vragen de kinderen pedagogisch van ons?
Laat ik eerst vertellen dat we een fantastisch welkom hebben gehad vanuit de club; zowel alle vrijwilligers vanuit de club die ons mee helpen, als jullie als ouders.
Daarvoor zijn we als 4-Skills team ontzettend dankbaar.
We hebben veel gekeken vanavond in de verschillende trainingsvormen die we hebben aangeboden
– dribbeltechniek
– bewegingstechniek
– schiettechniek
– partijvormen
Het is de inhoud van elke training die we verzorgen, gericht op de individuele ontwikkeling, waarin het domineren van de 1v1 situatie centraal staat.
De kinderen zullen uiteraard in een groep training krijgen, maar we zullen ons vooral richten op de individuele ontwikkeling.
De oudste groep zal ook gaan leren de technische vaardigheden tactisch te gaan toepassen. Maar eerst zullen ze de technische vaardigheden kunnen toepassen, voordat ze de tactische fase bij ons in kunnen. We zullen ze hierin leren zelf keuzes te leren maken, in plaats dat een schreeuwende trainer nodig is om ze te sturen. Wij leiden spelers op tot technische vaardige spelers die vol zelfvertrouwen hun eigen acties en keuzes leren te maken!
Vandaar ook dat we voor het langere termijn bij v.v Boekel Sport onze trainingen zullen blijven verzorgen. 10 trainingen is natuurlijk niet genoeg. Veel thuis oefenen, trainen bij de eigen club, en blijven trainen bij ons, zal een zeer snelle ontwikkeling garanderen, waarin ze absoluut het verschil zullen gaan maken. Maar niet alleen als voetballer. Ook op persoonlijk vlak, waarbij ze veel zelfvertrouwen zullen opdoen en ontzettend veel plezier zullen hebben in deze sport.
Vandaar dat we ook pop gesprekken zullen voeren en op video de ontwikkelingen zullen vast leggen, om de ontwikkeling visueel te kunnen laten zien; dat is de kracht ook in 2018.
Persoonlijk ben ik ontzettend trots op de trainers die voor 4-Skills met uw kind aan de slag gaan. Allemaal trainers met een professionele achtergrond; zowel de voetbal- als keepertrainers.
Leuk om al te zien dat kinderen met de trainers op de foto gingen omdat ze bij PSV werken, of bij VVV Venlo spelen.
Er was zoveel enthousiasme bij de spelers, waar wij als trainers ongelooflijk veel energie van krijgen.
We kijken ontzettend uit naar deze samenwerking, en zullen de kinderen begeleiden en training te geven waar zij volledig recht op hebben; de beste begeleiding die mogelijk is.
Heeft u vragen, opmerkingen; laat het mij direct weten.
Goede communicatie vinden wij ontzettend belangrijk.
Wij staan compleet in dienst van u, uw zoon of dochter!
Op onze Facebook pagina hebben we al een aantal foto’s en video geplaatst. Nog geen lid van onze Facebookpagina? Zeker doen!! Kunt u meteen mee doen met onze actie om de gave minibal en dvd te winnen die ik vanavond heb uitgedeeld aan de eerste prijswinnaar.
Met zeer vriendelijke en sportieve groet,
Arnoud Jonker

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)