javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Voetbalshirt per locatie voetbaldagen

Maak dit jaar kans op een geweldig voetbalshirt tijdens onze voetbaldagen

Dit jaar gaan we op elke locatie een geweldig voetbalshirt verloten onder de deelnemers. Eenieder die deelneemt aan de voetbaldagen, niet uitmakende of dit 1 of 3 dagen is, maakt kans om dit shirt op de laatste dag te winnen. De loting zal plaatsvinden tijdens de afsluiting/ prijsuitreiking wanneer alle spelers en ouders erbij zijn.

Welk shirt van we per locatie verloten, maken we steeds bekend via onze Facebook pagina van 4-Skills Soccer Academy. Ben je nog geen lid, like dan snel even onze pagina. Zo blijf je ook verder op de hoogte van alle nieuwtjes,  ontwikkelingen en evenementen binnen 4-Skills.

Het eerste shirt maken we via deze weg bekend. Voor onze locatie RKSV Wittenhorst, waar we onze voetbaldagen verzorgen van 2 t/m 4 mei, verloten wij een gesigneerd shirt van VVV-Venlo. Shirtmaat is L, waarbij de winnaar het shirt mooi op zijn of haar kamer kan ophangen. Of papa mag er soms inlopen haha. Wanneer de winnaar wat groter is, kan zelf besloten worden of het shirt ook gedragen gaat worden.

Wij hopen op deze manier onze deelnemers nog meer leuke verrassingen en herinneringen te geven aan weer een fantastische ervaring tijdens onze voetbaldagen.

 

Shirt VVV Venlo met alle handtekeningen van het team

 

 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)