javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Zaalvoetbalclinic groot succes

Voor het eerst in onze 4-Skills geschiedenis, hebben we een heus zaalvoetbalclinic verzorgt. Dit in de zaal bij onze samenwerkende vereniging RKSV Liessel.

Gedurende deze clinic ondergingen 32 kinderen eerst een uur zaaltraining, om daarna met hun eigen leeftijdscategorie een zaalvoetbaltoernooi te spelen. Dit, zonder scores, randen of standen. Gewoon lekker voetballen, teams lekker wisselen en de skills van de training proberen in de wedstrijd om te zetten.

Tijdens de clinic zijn de trainers Michiel, Thijs, Faisal, Arnoud en Bart gericht aan de slag gegaan in een circuitmodel met de verschillende technieken binnen het voetbal. Zo wisselden de spelers de dribbeltechniek, passtechniek, bewegingstechniek en schiettechniek af in 4 verschillende onderdelen; de 4-Skills!!

Gezien de positieve reacties en aantallen, gaan we dit volgend jaar zeker herhalen!!

Zijn jullie er dan ook weer bij??

Bedankt voor een geweldige ochtend vanuit de 4-Skills staf!!

 

 

 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)