javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Fijne feestdagen en sportief 2018

4-Skills in 2017; een bijzonder jaar vol ontwikkelingen! 

2017 is een bijzonder jaar voor 4-Skills geweest met vele ontwikkelingen. Met volle trots hebben we ons 5-jarig jubileum gevierd, waardoor onze voetbaldagen feestelijk ingericht waren met verschillende gave attracties. Honderden kinderen hebben weer onze activiteiten bezocht het afgelopen jaar en hebben zichtbaar genoten. Met volle teugen geniet ik van de groei die 4-Skills doormaakt. Alle blije gezichtjes tijdens onze voetbalactiviteiten, de zeer positieve feedback omtrent de cursussen voor het technisch kader. Het is mooi om zoveel spelers en trainers te mogen en kunnen inspireren en motiveren. Dit door hulp van vele verschillende mensen die geloof hebben in het programma waar 4-Skills voor staat. Waar ik 5 jaar geleden als klein voetbalschooltje bij SV Deurne startte, is dit nu uitgegroeid tot een landelijke voetbalschool met zeer mooie samenwerkingen met prachtige clubs.

Trots ben ik op de mooie nieuwe samenwerkingen met RKSV Liessel en RKMSV Meijel. In de regio Zuid-Oost Nederland werkt 4-Skills nu al met 5 clubs samen en daar komt binnenkort een 6e club bij. Maar dat moet ik nog heel even geheim houden…. De clinic die we met 4-Skills mochten verzorgen omtrent het 75-jarig jubileum bij SV Deurne, was een grote eer. Dat zijn toch historische momenten waar we dan een grote rol in mogen spelen. Honderden kinderen hebben we in 1 weekend mogen vermaken met ons programma. Geweldig was dat!

Veel complimenten krijg ik over de 4-Skills trainers die steeds op een zeer leuke en goede manier met de kinderen aan de slag gaan. Dat vind ik super fijn om te horen, want daar besteden we intern veel aandacht aan. De pedagogiek is binnen 4-Skills ontzettend belangrijk. Persoonlijk vind ik dat hier nog steeds veel te weinig aandacht aan wordt besteed binnen voetballend Nederland. Zowel richting de trainers, maar ook richting de spelers. De trainers van 4-Skills zijn de chef-koks van het 4-Skills menu. Je kunt nog zo’n mooi menu hebben, maar als je de koks niet hebt, dan zal er nog steeds geen goed resultaat uit rollen

. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor ons menu. We bespreken dan ook regelmatig de ontwikkelingen van onze trainers door en selecteren hier ook gericht op. Het is dan extra fijn dat dit gezien en zeer gewaardeerd wordt. Trots ben ik dan ook op mijn team van trainers waarmee ik hoop nog lang mee te mogen samenwerken. Ook zij maken namelijk stappen in hun carrière. Thijs en Michiel maakten de stap naar PSV als trainer en dan wordt het toch allemaal wat lastiger. Studerende trainers zijn gaan werken en willen ook graag vakantie. Toch blijven ze onderdeel van 4-Skills en dit maakt me trots dat ze dus een goed gevoel bij 4-Skills hebben. Bijna alle trainers die 6 jaar geleden met mij begonnen, zijn nog steeds binnen 4-Skills actief.

In de maatschappij wordt aangegeven dat het steeds moeilijker wordt om vrijwilligers te vinden. Persoonlijk denk ik dat dit wel meevalt. Mensen stappen alleen niet meer uit zichzelf snel naar voren. Dat ervaar ik zelf ook. Worden ze gevraagd echter, dan staan ze vaak met alle liefde op. Clubs leven op vrijwilligers, maar vaak voelen de vrijwilligers zich niet sterk genoeg om al die kinderen te begeleiden. En heel eerlijk; de maatschappij is ook veeleisend geworden. Alles moet perfect zijn; de juiste ballen, velden, shirts, trainingspakken, tassen, en een trainer die het zowel technisch als pedagogisch perfect ziet. Dus ik snap die angst wel.

Ik merk hierin echt wel dat vrijwilligers er voor open staan om zich verder op te leiden ten behoeve van de kinderen. Ik heb daar veel respect voor, aangezien zij vaak al 3 momenten ( 2 trainingen en een wedstrijd) per week op het veld staan. Om dan ook nog eens extra avonden vrij te maken voor een intensieve cursus om voor de kinderen beter te willen worden in de begeleiding, vind ik werkelijk inspirerend. Ik krijg vaak de feedback dat ik met zoveel enthousiasme de cursussen geef. Maar dat word ik vanzelf door de vele vrijwilligers die hierbij betrokken zijn. Het doet me ook veel dat zoveel mensen vertrouwen hebben in het programma wat ik heb opgezet. Wie zou daar niet enthousiast van worden?

Maar helaas hebben we ook minder leuke ontwikkelingen gekend.

Zo besloten Joshua en Jelle toch hun eigen kant op te gaan en 4-Skills gedag te zeggen. Waar we eerst een 3-koppige directie hadden, is 4-Skills weer geheel alleen in handen van mijzelf. Het blijkt toch ontzettend lastig om een bedrijf met drie te leiden. Verschil in visie, andere dingen willen; het heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat zij er voor hebben gekozen door te gaan met hun eigen bedrijven. Beide heren ben ik zeer dankbaar voor alles wat ze voor 4-Skills hebben gedaan in de afgelopen 2 jaar. Joshua zullen we absoluut terug zien binnen activiteiten van 4-Skills. Joshua maakt enorme stappen met zijn ‘Freestyler Josh’ en wil ook de kansen in het buitenland benutten. Dat zou hem niet lukken als mede eigenaar van 4-Skills. De samenwerking met Joshua zal echter zeker blijven bestaan.

Deze zomer kregen we ook het verschrikkelijke nieuws dat onze keeperstrainer Twan Centen een hersenbloeding had gehad. Samen met zijn zoon; Dani Centen, verzorgde hij in 2017 verschillende keepersclinics en keepersdagen binnen 4-Skills welke een groot succes waren. Vele keepers keken alweer halsreikend uit naar 2018 om dit verder te vervolgen. Maar helaas mag dit niet waar zijn. Twan overleed enkele weken na zijn hersenbloeding. Ruim duizend mensen waren aanwezig bij een ongelooflijk indrukwekkende ceremonie op het hoofdveld van zijn club VIOS’38. Ook Rene Meulensteen zelf was hierbij aanwezig en sprak zijn geliefde vriend toe. Met groot verdriet namen we zo afscheid van een ongelooflijk geweldig mens.

Afscheid namen we helaas ook van twee clubs; ESC Elburg en Rohda’76 uit Bodegraven. De grote afstanden en toch de mindere aanmeldingen voor onze programma’s hebben onze dit doen besluiten. Bij ESC Elburg heb ik het technisch kader ook mogen begeleiden met de interne trainerscursus. Het is nooit leuk om afscheid te nemen, maar de vriendschap zal altijd blijven bestaan.

 

Voor het komende jaar kijk ik zeer uit naar de activiteiten die we al hebben staan en die nog erbij gaan komen. Een samenwerking met een nieuw grote club zit in het vat. Hier zal ik binnenkort meer over bekend maken. Dit jaar verzorgen we onze voetbaldagen weer op verschillende mooie locaties in de mei- en zomervakantie. Voor het 6e jaar nu. Geweldig dat ik dit al zo lang heb mogen doen en hopelijk nog lang mag blijven doen. Voor het eerst ook de voetbaldagen bij v.v ASWH, de club waar ik zelf op dit moment hoofd opleidingen ben. Extra speciaal dus om daar dit te gaan organiseren in het komende jaar.

5 januari verzorgen we onze allereerste zaalvoetbalclinic bij RKSV Liessel. Wat weinig mensen weten is dat ik in Amerika als zaalvoetbaltrainer mijn grootste prijzen heb behaald. Na eerst kampioen te zijn geworden in de reguliere competitie, mochten we gaan strijden op de Regionale kampioenschappen ( Regionals) Zonder verwachtingen stonden we in een enorme grote zaal dit kampioenschap te spelen, om uiteindelijk deze zelfs te winnen. Gekkenhuis was dat. Als beloning mochten we deelnemen aan de Nationale Kampioenschappen (Nationals) waar wij dus als de kampioen Oost Amerika zouden vertegenwoordigen. Uiteindelijk wonnen we 1 wedstrijd en pakten we brons. Een grotere prijs zal ik denk ik nooit meer winnen als trainer, maar je weet het natuurlijk nooit.

Wel ontzettend gaaf om ook met 4-Skills nu ook de zaal in te gaan, waarin we eerst de training zullen geven en daarna een toernooi te zullen spelen. Inschrijven kan nog steeds. Dus als je 5 januari niks te doen hebt, zou ik hier zeker bij zijn.

 

 

Wat 2018 verder nog zal brengen is afwachten en dat doe ik met veel plezier. We blijven samen keihard werken om 4-Skills steeds beter weg te zetten. Hierbij blijven we kritisch naar onszelf kijken. Nieuwe programma’s zullen komen in 2018, nieuwe clubs zullen verwelkomt worden binnen de 4-Skills familie. We horen het graag wanneer u richting ons tips en adviezen hebt omtrent onze programma’s, website of andere zaken. Alle feedback is welkom.

Uiteraard wil ik u vanuit mijn persoon, maar ook vanuit alle 4-Skills trainers geweldige feestdagen wensen en een zeer sportief en gezond 2018. Wij hopen u ook in het komende jaar op een van onze activiteiten te mogen begroeten en ontmoeten.

Arnoud Jonker

 

 

 

Leave a Comment

(required)

(required)