javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Nieuws: Samenwerking met v.v Boekel Sport

Met volle trots vermelden we graag dat we een mooie samenwerking hebben afgesloten met v.v Boekel Sport. De club wil graag vooruit met de jeugd en ziet dat er meer nadruk moet komen op de technische ontwikkeling van de jeugdspelers. Het is voor ons een grote eer dat wij de club hierin mogen gaan ondersteunen.

v.v Boekel Sport komt uit Boekel, en herbergt op dit moment 34 jeugdteams. Het 1e elftal komt uit in de 3e Klasse zondag.

Op vrijdag 9 maart starten we de 4-Skills/ Boekel Sport voetbalschool op de vrijdagen. We starten dit seizoen met een programma voor 1o trainingen. Tijdens deze trainingen gaan we in opbouw gericht aan de slag met het trainingsprogramma. Hoe deze inhoud en opbouw precies in elkaar zit, kunt u lezen op deze website bij inhoud trainingen.

Inschrijven voor de 4-Skills/ Boekel Sport voetbalschool kan ook via deze website, bij inschrijving trainingen. Het programma bestaat dus uit 10 trainingen, waarbij we ook een POP gesprek voeren met uw kind omtrent zijn of haar ontwikkeling na de 10 trainingen.

 

Voetbaldagen mei- en zomervakantie

Woensdag 25 april 2018 verzorgen we een gave voetbaldag bij Boekel Sport van 10.00u – 15.00u. Ook hier kunt u zich al voor inschrijven via deze website. In de ochtend gaan we gericht aan de slag met de technische trainingen, om in de voor- en namiddag dit tot uiting te laten komen via uitdagende voetbalspellen en voetbaltoernooien. We sluiten de dag af met de uitreiking van onze certificaten en bekers voor de winnaars van ons 4v4 voetbaltoernooi in de middag.

In de zomervakantie zijn we er ook met onze 3 voetbaldagen bij Boekel Sport. Dit van 8 t/m 10 augustus. 3 dagen van 10.00u – 15.00u vol techniektraining, spellen, toernooien en gave attracties als bubbelbal. Inschrijven kan via onze website bij het kopje inschrijvingen voetbaldagen. Vul het formulier in en geef de data aan wanneer u aanwezig bent. Van ons ontvangt u dan de bijbehorende informatie en factuur per mail toegestuurd.

We kijken ontzettend uit met deze mooie grote club samen te werken en de jeugd mee te mogen ondersteunen omtrent hun ontwikkeling.

Leave a Comment

(required)

(required)