javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Terugblik – 4-Skills Voetbaldagen en Keepersdag bij VIOS’38 Beugen

In de week van 24 t/m 26 april, hebben we drie geweldige voetbaldagen gehad bij VIOS’38.

In het afgelopen jaar hebben we VIOS’38 ondersteund bij het wegzetten van een zeer goede jeugdopleiding. Hierbij hebben we trainingen en wedstrijden verzorgd en bezocht, interne trainerscursussen gegeven, als de technische commissie verzorgd van tips en adviezen omtrent het doorbouwen van een goede opleiding bij VIOS’38.

Het voetbalseizoen sluiten we hiermee af met twee super gave voetbaldagen, zowel in de mei- als zomervakantie. speler schiet tegen dartvoetbal aan

De voetbaldagen in de afgelopen mei-vakantie waren een ongelooflijk groot succes. 39 kinderen hadden zich opgegeven om in drie dagen tijd zich verder te ontwikkelen door middel van techniektraining en door ontzettend veel voetbalplezier te hebben met de verschillende attracties die we deze 3 dagen hadden uitgezet.

Maandag 24 april
Maandag zijn we begonnen met een intensieve warming up, waarbij de dribbeltechniek beoefend werd. Op allerlei verschillende manieren werd hiermee de balcontrole getraind. Na de warming up konden de kinderen direct hun Skills laten zien tijdens de 4v4 wedstrijden. Voor ons als team ook om direct te zien, hoe ver de kinderen op technisch gebied al zijn. Verder is het ook gewoon een lekker begin van de dag.

Na de 4v4 wedstrijden hebben we met de groepen kennisgemaakt en zijn we lekker fruit gaan eten.

Na de ochtend pauze zijn we het spel ‘voetgolf’ gaan spelen. 9 Holes stonden klaar om zo snel mogelijk door heen te komen. Dat bleek toch lastiger dan gedacht. Bij dit spel komt een ongelooflijk balgevoel bij kijken en uiteraard de techniek. Heerlijk spel!!

Na het voetbalgolven, wat een uur duurde, zijn we lekker gaan lunchen! 

Na de lunch stond het Amerikaanse spel; ‘Kickball’ op het programma. Een variatie van Honkbal en Voetbal. De bal wordt aangespeeld, door het veldteam, wat door het ‘trapteam’ zo ver mogelijk het veld ingespeeld moet worden. De honken zijn veranderd in goals. Scoort het veldteam voordat de honk bereikt wordt, is de speler af. Wordt de bal direct uit de lucht gekopt, of opgevangen met knie of borst, is de speler ook uit. ( als een vangbal) Bij 3 uit wisselen. Een geweldig spel met veel actie en zeeeeeer spannende momenten!!

De dag sluiten we af met de start van de 4v4 competitie. Elke dag sluiten we hiermee af, waarmee de spelers in verschillende teams voor het individuele klassement strijden voor de beker. Bij winst 3 punten, gelijkspel 2 punten en verlies 1 punt. Wie heeft aan het eind van de laatste dag de meeste punten gescoord?

Moe sluiten we zo de eerste dag af, om onszelf goed te verzorgen, om compleet fit te zijn voor dag 2!!

Dinsdag 25 april
Wanneer de kinderen aankomen, staat er al een groot dartspel klaar. De toon is direct gezet! Vandaag spelen we een voetbalspellen circuit, waarbij je voor je eigen certificaat de beste punten probeert te scoren; dartvoetbal. Schietmeters, voorrondes penalty schieten en duovoetbal ( met 2 spelers in 1 pak voetballen).

De kinderen strijden hiermee met de penaltyreeks ook voor een beker. De penalty finale zal per leeftijdscategorie uit 3 spelers bestaan die op het eind van dag 3, de grande finale zullen spelen.

Het leuke is dat er ook een compleet meisjesteam voor vandaag heeft aangemeld. Met hun eigen team hebben ze hun eigen 4-Skills trainer gekregen die met hen ook verschillende techniektrainingen doorloopt heeft.

Voordat we de dag weer afsluiten met de 4v4 wedstrijden, spelen de 3 groepen van vandaag een wedstrijd tegen de 4-Skills trainers.

Hoewel de trainers weken in training zijn geweest, lukt het ze geen enkele wedstrijd te winnen. Dat is het gevolg wanneer je spelers zelf opleidt en dus uiteindelijk de leerling de meester verslaat!!

De hele dag zie je lachende en strijdende kinderen met de verschillende spellen. Ook dag twee is een ongelooflijke leuke dag, waar we met veel plezier op terug kijken.

Woensdag 26 april
Woensdag; finaledag. Vandaag staan er weer verschillende uitdagende voetbalspellen en trainingen op het programma, waar ook gestreden wordt voor het kampioenschap dribbelen. Een uitdagende dribbelparcours is uitgezet om tegen elkaar te strijden met de dribbeltechnieken die eerder op maandag getraind zijn. Het is heet vandaag en sommige spelers hebben daar toch zichtbaar last van. Met extra pauzes zorgen we ervoor dat er genoeg gedronken en gegeten wordt; belangrijk!!

De tweede voorronde van de penalty’s worden gespeeld, om uiteindelijk de laatste 4v4 wedstrijden te spelen.

Wanneer de ouders zijn aangekomen, sluiten we de driedaagse voetbaldagen af met de penaltyfinale. Omringd door de kinderen en hun ouders, neemt de druk flink toe.

Aangezien deze zelfde dag ook de keepersdag bij VIOS’38 is, staat er een keeper uit de profclub Achilles’29 op goal. En die laat zich niet zomaar verrassen!!!

Na de penalty finale sluiten we af met het uitdelen van alle certificaten en gewonnen bekers! Dit doen we samen met de deelnemers van de keepersdag onder leiding van Twan en Dani Centen. Ook deze groep van 18 keepers hebben een fantastische dag gehad, waarbij ze gericht gewerkt hebben aan hun keepersontwikkeling.

We kijken terug op drie dagen vol ontwikkeling, plezier en vriendschap. Gaaf om zo alle verschillende spelers van clubs met elkaar bezig te zien.

De komende zomervakantie zijn we er echter weer!!!! In de dagen van 17 t/m 19 juli zijn we er weer in Beugen om bij Vios’38 weer drie geweldige voetbaldagen te verzorgen. En weet…..iedereen in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar kan hier aan meedoen; wel of niet lid van VIOS’38 of andere voetbalclub. Lekker in de zomervakantie actief zijn met voetbal, sport en spel, gezellig met allerlei leeftijdgenootjes.

En dit onder leiding van een fantastisch team; zowel technisch als pedagogisch opgeleid om er een fantastische ervaring van te maken.

Woensdag 19 juli verzorgt Twan en Dani Centen ook weer een geweldige keepersdag.

Opgeven voor zowel de voetbaldagen als keepersdag kan via de website; www.4-skills.nl

Wij willen wederom iedereen binnen VIOS’38 bedanken voor alle hulp en ondersteuning. Het is ontzettend warm hoe iedere keer weer iedereen voor ons en de kinderen direct klaar staat. Daar mogen jullie ongelooflijk trots op zijn!!

Tot de volgende 4-Skills ontmoeting,
Team 4-Skills.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)