javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

MEIVAKANTIE | Terugblik – 4-Skills Voetbaldagen bij RKSV Wittenhorst

MEIVAKANTIE | Terugblik – 4-Skills Voetbaldagen bij RKSV Wittenhorst

In de week van 1 t/m 3 mei hebben we de voetbaldagen verzorgd op het schitterende sportcomplex van RKSV Wittenhorst. In de afgelopen 3 jaar hebben we bij deze mooie club verschillende interne trainingscursussen verzorgd voor de jeugdtrainers en leiders. RKSV Wittenhorst heeft een schitterend complex tussen de bossen, waar je jezelf bijna op een vakantiepark waant. Prachtig!! Voor het eerst dit jaar zijn we ook de samenwerking aangegaan omtrent het organiseren van 3 voetbaldagen. RKSV Wittenhorst gaf ons hier een duidelijke opdracht mee om trainingskwaliteit en plezier goed in balans te hebben; niet alleen gericht op trainingskwaliteit, maar ook niet alleen gericht op plezier. Mazzel, dat we daarin juist goed zijn. Hiervoor hebben we een goed programma weggezet, waarin de spelers elke dag en in opbouw, in aanraking kwamen met de verschillende bewegingstechnieken. Bij 4-Skills staat het domineren van de 1v1 situatie centraal. Balcontrole, zelfvertrouwen en creativiteit staat hierbij voorop, waarin ze hun acties durven te maken op het veld.

Maandag
Op maandag hebben we hierbij de zijwaartse technieken getraind; in individuele-, groep-, spel- en wedstrijdvormen. De trainers stimuleren enkel het uitvoeren van de verschillende bewegingen en geven tips en adviezen om de bewegingen steeds gemakkelijker en soepeler te laten verlopen. Doordat de spelers steeds gestimuleerd worden, zie je ook dat ze het leuk vinden en ontzettend snel vooruit gaan.

Na de middagpauze hebben we tijd besteed aan het waanzinnige spel; KICKBAL. In zijn tijd in Amerika, heeft Arnoud dit spel mogen ervaren, welke een mix is van voetbal en honkbal. Het ‘veldteam’, speelt de bal over de grond in, waarbij het ‘slagteam’, de bal zo ver mogelijk probeert weg te trappen. Bij een aanname met knie, borst of hoofd is de speler uit. De ‘honken’, waar de spelers voorbij moeten gaan, zijn goals. Wanneer het ‘veldteam’ in een van deze goals scoort voordat de speler bij de ‘honk’ is, is de speler ook uit. Team ‘Badeendjes’, nam het hierbij op tegen team ‘4-Skills’, wat uiteindelijk eindigde in een spectaculaire 3-3 gelijkspel. Na Kickbal zijn we de 4v4 competitie begonnen. Hierbij strijden de spelers individueel om de meeste punten te behalen en misschien wel met de beker naar huis te gaan. De spelers worden telkens in andere teams geplaatst en winnen de spelers 3 punten bij winst, 2 punten bij een gelijkspel en 1 punt bij verlies. Ofwel; altijd punten!! Genoten van het hoge niveau wat binnen de 36 deelnemers duidelijk aanwezig was. 

Dinsdag
Ondanks een nat begin door de regen, zijn we intensief gestart met de warming up. De spelers waren al wat warm, door het vele schieten op het grote dartbord wat al in de ochtend voor de deelnemers klaar stond. Via het eilandenspel, waarbij je spullen probeert te stelen van de andere groepen, wordt teamwork, tactiek en fysieke ontwikkeling gestimuleerd. Maar hiernaast een ongelooflijk gaaf spel die menig kind ook erg spannend vindt. Na de warming up, zijn we verder gegaan met de techniektrainingen. Vandaag de terugwaartse techniek, om de bal met een beweging snel terug te halen om hiermee jezelf in een betere positie te plaatsen op het veld, of je tegenstander op het verkeerde been te zetten. Kappen/ draaien/ pullback/ stop-step- go/ overstap/ Cruijff turn…..het zijn een paar van de vele bewegingen die we de spelers aangeleerd hebben. Ook hierbij verkrijgen de spelers tot in de diepste details begeleiding om de bewegingen steeds soepeler en sneller te kunnen uitvoeren en wie weet straks, met de partijvormen ook daadwerkelijk al te kunnen toepassen. Naast de techniektrainingen zijn de eerste voorrondes gespeeld van de penaltybokaal, hebben we de schotkracht gemeten van elke speler ( 89 km/u was het hardste schot) en hebben de spelers geprobeerd 180 te scoren bij het Dartvoetbal. Helaas is dit niemand gelukt! Welke enkele zeer hoge scores in de 150. Ook erg knap!!! De regen verdween in de ochtend al snel, waardoor we zo een heeeeeeerlijke dag hadden. De dag werd weer afgesloten met het vervolg van de 4v4 competitie, waarbij we al zeer veel technische bewegingen konden terug zien. Genieten dus!

Woensdag
Voor het eerst deze dagen beginnen we droog, om direct wel te zeggen dat we echt geluk hebben gehad met het weer. Er was veel meer regen eerder opgegeven, maar een klein buitje in het begin van de ochtend steeds; that’s it! De warming bestaat vandaag uit het snelle voetenwerk, om vanuit hier ook de balcontrole te trainen. Want daar gaat het allemaal om; controle over de bal om vanuit hier de juiste actie/ beslissing te leren maken. In een grote circel komen de verschillende technieken naar voren, waarbij iedere speler met een bal op eigen niveau oefent. Trainer Arnoud geeft hierbij steeds het voorbeeld, wat na wordt gedaan door de spelers. Een intensieve training, welke we na een 20 minuten stoppen. In de twee verschillende groepen gaan we verder met de frontale aanval technieken; scharen / overstap / Zidane / Ronaldo / Matthews / AKKA en vele andere schijnbewegingen worden hierbij eerst individueel getraind, om daarna in 1 vs 1 spelvormen toe te passen. Hierna draaien we door in het circuit van; 2 e voorronde penaltyschieten, dartvoetbal en voetbalquiz. Bij de jongste groep wordt ‘Monstervoetbal’ gespeeld alvorens we gaan lunchen. 

Na de lunch staat de ultieme 4-Skills dribbelrace klaar. Hier strijden de spelers onderling om de snelste tijd in een parcours waar op vele verschillende manieren balcontrole gevraagd wordt op snel tempo. Ook wordt hierna gestreden om de Freestylebokaal; wie kan het meeste hooghouden? Een verfijnde techniek, waar ook veel balgevoel om gevraagd wordt. En uiteraard sluiten we af met de 4v4 competitie, waarin de winnaars uiteindelijk bekend worden, wie over 3 dagen de meeste punten heeft verzameld. En wat gaat het dan toch allemaal snel!! We sluiten met alle ouders erbij op het veld, de voetbaldagen af, met de heuse penalty finale! Onder druk van alle deelnemers en toeschouwers krijgen de 3 finalisten per leeftijdsgroep 3 kansen om met de beker naar huis te gaan! Een geweldige afsluiting van 3 schitterende voetbaldagen. De afsluiting van de 4-Skills voetbaldagen bij RKSV Wittenhorst doen we in een heerlijk zonnetje. Iedere speler gaat naar huis met een schitterend certificaat waar alle scores en prestaties van de desbetreffende speler op zijn bijgehouden. De winnaars van de verschillende competities gaan naar huis met een mooie beker!

We kijken als 4-Skills team terug op 3 hele mooie dagen, waarin ontzettend veel geleerd is, maar ook veel plezier beleefd is. Eenieder is op een geweldige manier met elkaar omgegaan, waar onze trainers met een pedagogische achtergrond ook zeer op letten. Binnen 4-Skills ontvangen de aangestelde trainers een specifieke 4-Skills opleiding, waarin ook het pedagogisch begeleiden van jeugdspelers een centrale rol speelt. Wij nemen onze verantwoordelijkheid hierin zeer serieus! 

Wij willen als 4-Skills, RKSV Wittenhorst ontzettend bedanken voor alle hulp en ondersteuning die de mensen binnen de club hebben geboden. Daar straalt ontzettend veel warmte van uit, waarin iedereen steeds direct klaar stond om de kinderen een geweldige ervaring te bezorgen. In de komende zomervakantie zullen we de voetbaldagen niet bij RKSV Wittenhorst verzorgen, maar hopen we na de evaluatie met RKSV Wittenhorst, volgend jaar weer terug te komen met ons geweldige 4-Skills team. Onze voetbaldagen zijn er deze zomervakantie wel bij SV Deurne of VIOS’38, wat ook in de buurt is om eventueel naar toe te komen!! Check hiervoor onze website; www.4-skills.nl.

Uiteraard willen we ook alle ouders bedanken voor het vertrouwen in onze organisatie en hopen we u niet teleurgesteld te hebben. Wij horen graag uw feedback hoe u en uw kind onze voetbaldagen hebben ontvangen. En als laatste bedanken we alle deelnemers voor hun geweldige inzet en enthousiasme die ze ons hebben gegeven. Het was echt puur genieten. Onze dank daarvoor!!

Met sportieve groet, en hopelijk tot onze volgende 4-Skills ontmoeting;
Team 4-Skills

Attachment

speler schiet tegen dartvoetbal aan

Leave a Comment

(required)

(required)