javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Terugblik: Voetbaldagen en Keepersdag bij SV Deurne

In 2012 werden de eerste 4-Skills activiteiten binnen SV Deurne gegeven. Dit betekende dat
we dit jaar ons 5-jarig jubileum mochten vieren. Zo ontzettend gaaf!! Waar onze voetbaldagen andere jaren bol stond van techniektraining en toepassing hiervan binnen de wedstrijdvormen, stond het programma dit jaar bol van attracties en uitdagende wedstrijdvormen. De bijna 50 deelnemers genoten van het heerlijke weer; de bubbelballen en de duo voetbalpakken, waarin 2 spelers in 1 pak in teams een wel heel uitdagend voetbalspel konden spelen, waren een waar spektakel. Genieten deden we van alle lachende gezichtjes die we de hele dag zagen. Naast deze attracties, streden de deelnemers tijdens de 1v1/ 2v2 en 4v4 wedstrijden voor hoge scores op hun certificaat die de laatste dag zouden worden uitgereikt. Bekers konden gewonnen worden voor de hoogste score bij het Freestyle (hooghouden, de basis van freestyle), Dribbelcircuit, penaltyschieten en de 4v4 competitie. De wedstrijden tegen de 4-Skills trainers waren een serieuze zaak voor de spelers om de leerling, meester te laten worden. 1 Groep lukte het om de trainers met groot gemak te verslaan. De 18 spelers waren hierin toch een te grote uitdaging voor de 6 hardwerkende
trainers. In de andere wedstrijden wisten de trainers het hoofd boven water te houden. Elke groep
speelde hierin een kwartier, waarin de andere groepen met luide yells hun favorieten
aanmoedigden. 

Op woensdag en donderdag kwamen ook de waterpistolen naar buiten. Wel nodig bij temperaturen van 30 graden. Een heerlijke verfrissing, maar ook een geweldige strijd, waarin verschillende trainers de figuurlijke ‘Sjaak’ waren. Op vrijdag sloten we de voetbaldagen af, samen met de keepersdag. 4-Skills is trots in samenwerking met ABC Goalkeeping Academy van Twan en Dani Centen, ook voor de keepers een
daverend programma aan te bieden. Het kenmerkt de groei binnen 4-Skills waarin nu ook voor de keepers de weg naar 4-Skills gevonden is. De deelnemers kregen een extra attractie aangereikt; Voetbaldartbord. Een ongelooflijk groot dartbord, waarin de spelers met grote ballen zoveel mogelijk punten konden behalen. Ook werd de schotkracht gemeten van de spelers met de schietmeter en werd Voetgolf gespeeld. 7 zeer lastige holes moesten genomen worden om in zo min mogelijk beurten het parcours door te komen.

De 4-Skills voetbaldagen sloten we zo af met onze bekende penalty finale. Van elke groeps tonden 3 finalisten klaar, om tegen de zeer talentvolle keeper Gijs van ABC Goalkeeping Academy proberen te scoren. Nadat ook hier de winnaars bekend waren, was het tijd voor de werkelijke afsluiting. Vele ouders waren aanwezig om samen met hun kind te genieten van de terugblik en uitreiking van de bekers en certificaten. Drie geweldige dagen zonder incidenten. Voor de trainersstaf is dat toch altijd een grote voorzorgmaatregel dat alle activiteiten compleet veilig worden aangeboden. Ook dit jaar zijn we daar weer helemaal in geslaagd. We zijn echter nog niet klaar deze zomer, waar we 21 augustus nog een laatste voetbal-/keepersdag op het schitterende sportpark van SV Deurne aanbieden. Dit keer zal het programma compleet ingericht zijn voor het voorbereiden van het nieuwe seizoen. In de ochtend zal tot in de diepste details aan de technische vaardigheden binnen het voetbal gesleuteld worden, om deze in de middag via kleine partijspelen toe te passen. Het is hierbij ook mogelijk om je als team op te geven en onder leiding van een 4-Skills trainer je klaar te stomen voor het nieuwe seizoen met je eigen programma. Iedereen kan zich hiervoor opgeven via onze site: http://www.4-skills.nl/4- skills-trainingen/4- skills-voetbaldagen/
We zullen zo de zomer op een fantastische manier afsluiten. 1 September start ook bij SV Deurne onze voetbalschool weer op de vrijdagen. Werk in 4 blokken gericht aan je eigen ontwikkeling en maak het verschil binnen je leeftijdsgroep. Er zijn nog plekken vrij, dus geef je snel op: http://www.4-skills.nl/4- skills-trainingen/

We willen iedereen bedanken voor 3 geweldige dagen en het vertrouwen in onze organisatie. Houd onze website en facebookpagina in de gaten, aangezien seizoen 2017-2018 ook weer bol zal staan van gave voetbalactiviteiten. Tot de volgende 4-Skills ontmoeting!!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)