javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Voetbaldagen bij RKSV Wittenhorst

Voetbaldagen bij RKSV Wittenhorst

De samenwerking tussen RKSV Wittenhorst en 4-Skills Soccer Academy hebben we in 2017 uitgebreid. 4-Skills geeft sinds 3 jaar interne trainersopleidingen voor onze trainers en leiders binnen de jeugd. Ook heeft 4-skills al enkele leuke activiteiten verzorgt voor onze jongste jeugd. Dit jaar zal 4-Skills in de Meivakantie van 1 t/m 3 mei zeer uitdagende voetbaldagen organiseren op ons sportpark.

 

De voetbaldagen starten om 10.00u en eindigen om 15.00u. Iedere voetballiefhebber in de leeftijd van 6 t/m 16 is welkom om zich in te schrijven voor deze voetbaldagen. Ook als je GEEN lid bent van RKSV Wittenhorst. 4-Skills is partner van René Meulensteen en zal ook via zijn visie de verschillende trainingsoefeningen wegzetten. Techniek staat hierbij compleet centraal, waarbij het domineren van de 1v1 situatie aan de grondslag ligt.

Tijdens de voetbaldagen wordt er naast training ook andere leuke activiteiten verzorgt. Zo zal je dagelijks strijden tijdens de 4v4 competitie en zijn er bekers te verdienen per leeftijdscategorie voor; freestyle, dribbelrace, 4v4 en penalty’s. Op woensdag zullen de Bubbelballen paraat staan om lekker met elkaar ‘ knallen’. De 4-Skills voetbaldagen worden geleid door 4-Skills trainers; allen opgeleid via de René Meulensteen visie. Hiernaast doorlopen alle 4-Skills trainers ook een interne opleiding ‘pedagogisch handelen binnen het voetbal.’

Voor meer informatie omtrent de voetbaldagen en inschrijving kunt u naar de website van 4-Skills; www.4- Skills.nl

Gezien de ervaringen met 4-Skills verwachten wij een kwalitatief hoogstaande voetbaldagen, waarbij ontwikkeling, plezier en passie centraal staan.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)