javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

4-Skills bestaat 5 jaar!!

4-Skills bestaat 5 jaar!!

Dit jaar bestaat 4-Skills Soccer Academy 5 jaar. In 2012 werd in Deurne, voetbalschool4-Skills opgericht door Arnoud Jonker; groot aanhanger van de visie van René Meulensteen, waar hij in aanraking mee kwam in zijn jaren als full time voetbaltrainer in Amerika. In samenhang met zijn eigen pedagogische achtergrond als bevoegd docent, creëerde hij zijn eigen trainingsprogramma, gericht op de individuele ontwikkeling van de speler. Arnoud onderscheidde zich hierin duidelijk in zijn aanpak richting de spelers, waar een positieve manier van begeleiden duidelijk centraal stond. Het opleiden van technische, zelfbewuste spelers vol zelfvertrouwen die de 1 tegen 1 situatie domineert op elk deel van het veld, was zijn grote leidraad. Naast het veldwerk, begon Arnoud ook met het geven van cursussen voor het opleiden en begeleiden van trainers en leiders bij voetbalclubs. Voor de mei- en zomervakantie werden voetbalkampen weggezet op het sportpark van SV Deurne. Zo werd het aanbod van voetbalschool4-Skills steeds groter en vonden steeds meer spelers en voetbalclubs hun weg naar 4-Skills.

4skills voetbalschool kinderen zitten op de grond

In 2015 leerde Arnoud, Joshua Agteres kennen via een cursus van René Meulensteen. Arnoud vond in Joshua een waanzinnig groot talent in Freestyle, maar vooral ook in de pedagogische benadering richting jeugdspelers. Waar Joshua komt, drommen de kinderen zich direct samen. Joshua had al op zeer jonge leeftijd de halve wereld gezien, door in kansarme gebieden kinderen te verblijden met het aanbieden van Freestyle clinics en shows. Na een paar gesprekken besloten Arnoud en Joshua de handen ineen te slaan om hun voetbalprogramma ook op meerdere plekken in Nederland aan te bieden. Voetbalschool4-Skills maakte zo een doorstart onder de nieuwe naam; 4-Skills Soccer Academy.

Na een moeilijke start, waarin Arnoud en Joshua ook de klappen van de zweep leerde kennen van het harde bedrijfsleven, werden gesprekken aangegaan met Jelle v/d Steen. Jelle is een echte ondernemer die al verschillende stichtingen en bedrijven heeft opgebouwd, waar Jelle nooit naar zijn eigen winstbelang kijkt. Arnoud en Joshua vonden in Jelle de persoon die bedrijfsmatig 4-Skills Soccer Academy zou gaan organiseren. Op deze wijze konden Arnoud en Joshua zich vooral op het voetbalgedeelte richten, waar Jelle achter de schermen de zaken goed kon wegzetten. Naast SV Deurne, werden samenwerkingen afgesloten met DVS’33 Ermelo, Rhoda’76 Bodegraven, ASWH, RKVV Emplina en VIOS’38 Beugen. Interne trainers opleidingen werden en worden gegeven bij SV Deurne, Sparta’25, RKSV Wittenhorst, VIOS’38 Beugen en ESC Elburg. Met VIOS’38 Beugen werd in 2016 met volle trots een drie-jarig contract afgesloten om de club te begeleiden in het verder ontwikkelen van de totale jeugdopleiding. Hierbij verzorgt 4-Skills het technisch beleidsplan, oefenstof van alle teams in opbouw per leeftijdscategorie, worden interne cursussen gegeven en gedurende het voetbalseizoen verschillende voetbalkampen verzorgd. Vanuit andere organisaties is er veel hulp geboden. Voetbalorganisatie Sportpartners en Sports Talent Academy hebben veel betekend voor het verder doorgroeien van 4-Skills Soccer Academy.

header-website-2-0

Naast Sportpartners en Sports Talent Academy heeft René Meulensteen zelf ook voor veel inspiratie gezorgd tijdens de verschillende gesprekken en ontmoetingen. Voor 2017 heeft 4-Skills Soccer Academy weer een uitdagend programma klaar staan. Naast de voetbalscholen, is er voor gekozen om de voetbaldagen dit jaar compleet anders aan te pakken in samenwerking met het 5-jarig jubileum.

De voetbaldagen die weer op vele verschillende locaties aangeboden zullen worden in zowel de mei-als zomervakantie, zal in 2017 compleet gericht zijn op voetbalfun en entertainment. Hierbij heeft 4-Skills ervoor gekozen om een programma aan te bieden die compleet bestaat uit voetbalspellen. In de afgelopen jaren kenmerkte 4-Skills zich al met het unieke Kickbal en het uitdagende Bubblebal; dit jaar zijn de voetbalattracties sterk uitgebreid. Voorbeelden als Bubblebal, pannavelden, voetbalpool, siameesvoetbal, voetgolf, voetbalquiz, freestyle voetbal en gave waterspellen, zullen dit jaar hand in hand gaan met de 1v1/ 4v4 en 7v7 toernooien. Ook zal er weer een penalty shoot-out gehouden worden en kunnen de deelnemers hun eigen schotkracht meten met de snelheidsmeters die tijdens de voetbaldagen gebruikt zullen worden. En dat is nog niet alles…..alle deelnemers zullen een speciaal shirt aangeboden krijgen wanneer ze zich inschrijven voor onze voetbaldagen in de mei- en/of zomervakantie. Vanwege het 5-jarig jubileum zal de prijs van vorig jaar worden aangehouden; slechts € 99,98 voor 3 dagen met een ongelooflijk spectaculair programma van 10.00u tot 15.00u en belangrijker; een fantastische groep trainers die op zeer enthousiaste wijze uw kind een geweldige ervaring zal bezorgen.

waarom 4skills

LET OP; niet meer op alle locaties zullen onze voetbaldagen plaatsvinden door onze samenwerking met meerdere voetbalverenigingen. Uiteraard ben je altijd welkom om op twee verschillende locaties deel te nemen.

Voor alle informatie over onze voetbaldagen kunt u terecht op onze website; www.4-Skills.nl.
Wij kijken ontzettend uit naar al onze evenementen welke dit jaar gaan plaatsvinden en hopen u natuurlijk wederom te begroeten of opnieuw te ontmoeten.

Leave a Comment

(required)

(required)