javmost
forced to suck brother cock so he will take her to get crack.xxx free

Trainingsprogramma Soccer Academy 4-Skills

Trainingsprogramma Soccer Academy 4-Skills

2015-10-21 14.11.50

In oktober zal het nieuwe trainingsprogramma van Soccer Academy 4-Skills aanvangen op de verschillende locaties door Nederland. De trainingen zullen op woensdagmiddag, vrijdagmiddag of zondagochtend zijn, verschillende per locatie.
De trainingen duren 90 minuten, waarvan 60 minuten techniek training en 30 minuten Freestyle training. Deze nieuwe vorm van het aanbieden van voetbaltraining zorgt voor nog meer zelfvertrouwen, plezier en uitdaging voor de spelers. Na elke training zullen de spelers thuis komen met nieuwe trics en trucs. Alle trainingen zullen worden opgenomen en geanalyseerd worden door onze video analisten en bewegingswetenschappers. Via de gratis app kunnen alle spelers hun fantastische acties en doelpunten terug kijken en aan familie en vrienden laten zien. Op deze wijze zijn de spelers nog meer betrokken bij hun eigen ontwikkelingen en vooruitgang. Dit is een compleet nieuwe benadering binnen het voetbal, waarin Soccer Academy 4-Skills zich volledig in onderscheid. Schrijf u snel in voor een van onze locaties, zodat uw kind direct in oktober kan gaan starten en zowel op technisch als mentaal gebied zich zal onderscheiden bij zijn of haar club.

Attachment